WWW.VLAKY.NET
Fórum o vašich názoroch, nápadoch a pripomienkach na stránku VLAKY.NET, o tom čo by ste na našich stránkach radi privítali, čo by ste zmenili, a čo naopak vypustili.
ad Pivec.
Poznam osobne aj teba aj S@fina. Povazujem ho za jedneho z najslusnejsich clenov klubu. A teba tiez. Je to cele nedorozumenie.
Ano, registrujem tu zopar "Prispievatelov", ktorí si právom zaslúzia titul blbec. Teba S@fino urcite nemyslel. Mrzí ma, ze to beries tak osobne. Bol asi v strese s debaty, ktoru som zrovna vymazal.
Mne tu uz nadali do zasranych sopliakov, debilov, diletantov, nezelezniciarov, saboterov.... ani si neviem na vsetky tituly spomenut. No a prezil som. S@fino niektoré moje potýcky registroval a vlastne ta cela jeho poznamka mala smerovat na moju (a ostatných adminov) obranu.
Nerad sa zapajam do tejto debaty.
Hovori sa tu o mazani prispevkov. Prispevky povacsinou mazem ja, takze sa kludne na mna obracajte. Aj dnes som vymazal cast debaty v Aktualite k vyrociu o Jursko - Racanskej nehody. Dovod je prozaicky. Vacsinu citatelov nezaujimaju prispevky odbocujuce od temy. Pokial ma z nas niekto pocit, ze sa nutne potrebuje vybavovat v aktualitach, tak odporucam prehodit vyhybku do sekcie Forum a zalozit si tam individualnu debatu k problemu "Cierne tricko", alebo volaco podobne. Druha moznost je vykecat sa v chate, alebo tu je aj postova schranka. Takze damy a pani. Mazat budem aj nadalej. Pokial sa ktokolvek cíti ukrivdený, nech mi napise a ja vysvetlím svoje pohnútky.
Live web kamera je pekny napad, pokusim pohovorit s kompetentnými. Malý dotaz. Kde by podla Vás mala byt umiestnena? Pokial Vam staci v mojej kancelarii, tak to mozme zrealizovat aj v pondelok.
Robo: Povinnost? Co ta vedie k tomu tvrdeniu?
Pozorne som si prestudoval vsetky nazory k ankete alebo sutazi "Meno pre vlacik" a tiez som mierne sokovany, co som sa dozvedel. Aby som celu situaciu uviedol na pravu mieru a ocistil tak mena ADMINov, ktori za redukciu navrhov vazne nemozu, tak vedzte, ze cele som to spiskal ja.
Povodny zamer bolo ponuknut Vam, prispievatelom na VLAKY.NET, aspon nejaku moznost zasiahnut do aktualneho diania na ZSSK. Preto vznikla aj anketa "Meno pre vlacik", ktora mala priniest nejake podnety pre nazvy vlakov medzi ZSSK a OeBB. Zial hned v uvode som zabudol uviest jednu drobnost, ze nazov by nemal obsahovat nase diakriticke znaky. Ale ako znalci diania na ZSSK a ZSR ste to mohli vediet. Ved preco boli premenovane IC vlaky, ked zacali jazdit do Viedne??? A preco zrazu Zobor (po nem. Cobor) bol premenovany na Nitran... Vyradenie dalsich nazvov, ktore sice boli bez diakritiky, bolo vykonane s ohladom na to, co je mozne skutocne pouzit! Ja sa nechcem nikoho dotknut, ale niektore nazvy, ktore sa tu objavili by skor ten vlak dehonestovali, ako by mu mali pomoct vryt sa do povedomia cestujuceho. Dalsie nazvy, ktore by mozno aj boli dobre, boli neprimerane dlhe. Uz teraz je problem, ze ZSR nedava do CP 111 nazvy, ktore pouziva OeBB a sam som zvedavy, ako sa s tym popasuju v novom CP.
A co dodat na zaver... Ako sme spolocne zistili, tato forma nebol ten najstastnejsi sposob, preto mozete byt kludni a slubujem, ze dam s podobnymi vystrelkami pokoj. A este chcem podotknut, ze nazov vlaku aj tak musi odsuhlasit este strana OeBB. Ci bude pouzity vytazny navrh alebo nie, je teda otazne, ale slubujem, ze vsetky navrhy, ktore su teraz v hlasovani budu predlozene strane OeBB a podla umiestnenia budu pridelene frekventovanym vlakom...
Ak som sa niekoho tymto resp. mojimi aktivitami na strankach VLAKY.NET dotkol, tak sa ospravedlnujem...
http://server.cercanynet.cz/webcam/
Čo poviete, na to? Zaujímavé, však? Neuvažujú vlaky.net niečo o podobom?
Ad: Mayo: Mozem s velkou istotou napisat, ze tu je ovela vacsie mnozstvo spokojnych a vdacnych clenov, nez notorickych nespokojencov a nekonstruktivnych kritikov
A aby sa tu nepisalo nezmyselne mnozstvo dakovnych prispevkov , tak chcem za vsetkych povedat jedno velke DAKUJEM tebe, piovi a ostatnym zainteresovanym...
a sem s dalsimi sutazami
Akooo od kedy je to, ze z "mena pre vlacik" zmizlo mnoho dobrych navrhov?! To uz sa robil nejaky vyber, lebo o tom neviem!! Snad som to sledoval a viem ake navrhy tam boli, a to som si hovoril: "ano tomu dam hlas", ale *****, nic mu nedam, lebo tam uz neni!
To este aj ta sutaz je zmanipulovana? Ste vy vobec niektori normalny?
JA ZIADAM VYSVETLENIE!
Pekny vikend vsetkym!
prítomných:4 prihlásených 2 chatujú 2 (súčet aj súčin)
potom
prítomných:5 prihlásených 3 chatujú 2 (súčet)