Estetická stránka vozidiel; design, nátery, kresby
Diskusná téma o subjektívnom pohľade členov na estetičnosť koľajových vozidiel. Radí sa k tým voľnejším, kde členovia majú možnosť okrem pasívnej chvály alebo kritiky (zväčša všetkého nového alebo "potvorenia" starého) predstaviť predovšetkým svoje návrhy na exterierové riešenie (designové aj náterové) nových, rekonštruovaných, ale aj pôvodných vozidiel a diskutovať o nich.
Verím, že téma, ktorej hlavnou úlohou je odľahčienie diskusných fór od emocionálnych debát "pekné-škaredé", si najmä u tých tvorivejších členov nájde svoje miesto. Ich grafické návrhy alebo pripomienky k vzhľadu vozidiel historických, súčasných aj vízií futuristických posunuté kompetentným by mohli v niektorých prípadoch aspoň sčasti ovplyvniť vzhľad toho, čo máme na očiach; či už denne, alebo pri nostalgických akciách..
Vláčiky očami detí.
Podtémou sú ilustrácie vaše, prípadne vaších ratolestí (nie len) z detských čias. Majú tu miesto všetky kresbičky krásy železnice očami detí, s ktorými by ste sa radi pochválili ďalším priateľom zaujímajúcich sa o železničnú problematiku. Veď napokon množtvo z nich by si určite zaslúžilo viac, ako skoncovať v zbernom papieri.
Co by ste povedali keby na nasich tratiach jazdili tieto dve reklamne masinky??
1, 350.018 v reklamnom nateri NAY Elektrodom
2, 350.018 v reklamnom nateri NAY Elektrodom- celni pohlad na 1. a 2. stanoviste
3. 362.011 v reklamnom nateri Orange
Šedesátiny designéra Františka Pelikána se staly motivací k uspořádání jeho už druhé samostatné výstavy v plzeňské Univerzitní galerii. Ta představuje průřez jeho dosavadní tvorbou od školních prací, studií a projektů až po realizace z mnoha oborů designu, z nichž řada byla oceněna v soutěži Dobrý design.
Jak má vypadat kompresor a jak tramvaj
Na výstavě lze vidět například design exteriéru i interiéru tramvají, vozů metra, lokomotiv, osobního automobilu Škoda, ale třeba i obráběcího stroje nebo kompresoru. Mezi realizace Františka Pelikána patří mimo jiné interiér tramvaje 14T, design čela tramvaje Varia, vozy pražského metra 81-71M a 6Mt a další. František Pelikán působí od roku 2004 na Ústavu umění a designu ZČU, kde je garantem bakalářského oboru design.
„Vystavené věci jsme vybírali podle významu. Jsou tu projekty, kterých si já osobně vážím, a to od počátků mé profesionální kariéry až po dnešek,„ říká František Pelikán. Přestože galerii zaplnily ukázky designu věcí téměř od špendlíku po lokomotivu, zůstává Františku Pelikánovi i jeden nesplněný sen: „Chtěl bych navrhnout letadlo. Ale to se mi už asi nesplní. To by byla krásná věc. Pro letadla mám slabost,„ vyznává se designér.
K problematice působení vzduchu na dopravní prostředky se tak trochu dostal alespoň při navrhování lokomotiv pro rychlovlaky. „Vzhledem k tomu, jakou mají jet rychlostí, se už muselo pracovat s aerodynamikou,„ vysvětluje Pelikán. Zároveň ale přiznává, že fyzika, kterou k takové práci nezbytně potřebuje znát, nebyla ve školních letech rozhodně jeho oblíbeným předmětem. „Ale tady jde spíš o intuici a vyhovění základním axiomům aerodynamiky,„ tvrdí František Pelikán.
Jeho díla na kolejích
Snad jako každý kluk, měl i František Pelikán rád nejrůznější dopravní prostředky. A přestože je dnes jeho jméno spjato především s designem kolejových vozidel, byla právě tahle oblast dopravy dlouho na okraji jeho zájmu. „Mnohem raději jsem měl automobily a motocykly. Když jsem ale pak dostal první zakázky na kolejová vozidla, otevřely se mi nové obzory. Po pravdě řečeno jsem na počátku nebyl kolejovými vozidly vůbec nadšen. Ale nakonec jsem jim propadl - když jsem o nich začal zjišťovat další informace a podrobnosti,„ přiznává respektovaný designér.
Výstava prací Františka Pelikána potrvá v Univerzitní galerii do 13. prosince.
(Mladá fronta DNES)
http://blbiny.myistri.net/380002_blonski.jpg
Snad sa bude pacit. Mozte aj ohodnotit
1) 363.134 s osobným vlakom
(s HDV som si neni istý,ale vozne by mohli byť Bte )
2) Niečo pre milovníkov motorov...
(kráska 754.055 a 751.193)
3) Trať Zwardoň - Čadca - Žilina - Bratislava
(Hmm ako pozerám,identifikoval som 350tku a aj 363jku )
link
Djexpres, hm?
Proboval by som dvojičku 125.8 do náteru skútra 123 alebo rakane 183, t.j. odspodu sivá/tmavozelená(+strieb.pás)/hráškovozelená....
Nemusela by tá dvojička vyzerať od veci..
UIC-ORE: Gáááángster..
Skús šupnuť do blonsgrcu pitvorec.