Návrat cestujúcich do vlakov, utópia, či realita budúcnosti? [ARCHIV]
K založeniu témy ma inšpiroval článok v sobotnej Pravde: Zľavy nevrátili ľudí do vlakov.
Táto diskusná téma je ukončená a nie je v nej možné pridávať diskusné príspevky.
362.001
nepotreboval som si rýpnuť, len som mal o tebe trošku inú mienku...pokiaľ ide o vedomosti a prehľad, ktoré máš, tak klobúk dole... len si to kazíš svojím vyjadrovaním...
nepotreboval som si rýpnuť, len som mal o tebe trošku inú mienku...pokiaľ ide o vedomosti a prehľad, ktoré máš, tak klobúk dole... len si to kazíš svojím vyjadrovaním...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321287/
metal779:
nájdi mi v mojom príspevku nadávku...
nájdi mi v mojom príspevku nadávku...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321284/
sniper:
Prosím ťa pekne, mám napísané na čele, že mám nejakú vysokú školu? Nechápem vôbec, aký súvis mám v tvojom príspevku hľadať, nehnevaj sa.
Vieš ty čo je škoda?
Že máme také úbohé televízie a ešte úbohejších ľudí, ktorí to tu organizujú a ktorí na to potom reagujú.
A neviem, čo je úbohé na tom, keď pravdivo pomenujem zasratú misu hajzlom... Od WC, resp toalety to má objektívne ďaleko. Ako čo napíšem, moja vec, žiadne vulgárne výrazy som nepoužil a niektoré veci ma dvíhajú zo stoličky.
Oukej, tvoj názor, beriem to tak, nenapísal si absolútne nič k veci ale potreboval si si rýpnuť, poslúž si.
Prosím ťa pekne, mám napísané na čele, že mám nejakú vysokú školu? Nechápem vôbec, aký súvis mám v tvojom príspevku hľadať, nehnevaj sa.
Vieš ty čo je škoda?
Že máme také úbohé televízie a ešte úbohejších ľudí, ktorí to tu organizujú a ktorí na to potom reagujú.
A neviem, čo je úbohé na tom, keď pravdivo pomenujem zasratú misu hajzlom... Od WC, resp toalety to má objektívne ďaleko. Ako čo napíšem, moja vec, žiadne vulgárne výrazy som nepoužil a niektoré veci ma dvíhajú zo stoličky.
Oukej, tvoj názor, beriem to tak, nenapísal si absolútne nič k veci ale potreboval si si rýpnuť, poslúž si.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321282/
Maros21 362.001
..... veľmi dobré postrehy, akoby ste mi z duše hovorili
..... veľmi dobré postrehy, akoby ste mi z duše hovorili
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321281/
ad 362.001:
na to, že máš vysokú školu máš dosť úbohé vyjadrovanie... škoda
na to, že máš vysokú školu máš dosť úbohé vyjadrovanie... škoda
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321278/
362.001: Pravdu máš! A kedy nám dovezieš uhlie aby sme nepomrzli?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321276/
887:
Chodím príležitostne všelijakými autobusmi ale pravidelne spojmi SAD Lipt. Mikuláš.
Ak uvážim niekoľko faktov:
-žst. Lipt . Mikuláš je okrem bezdomovcov plná cestujúcich SAD-ky, nakoľko autobuska v tesnom susedstve žst. nemá vlastnú, tobôž vykúrenú čakáreň, cestujúci ZSSK teda čakajú po stojačky, lebo autobusoví cestujúci im zaberajú lavičky,
-autobus s východzej zástavky nevyjde NIKDY vykúrený, doslova primŕzam k sedačke, zohreje sa ako tak až od motora a bufíka až tesne pred tým, čo vystupujem,
-chodí ako chce, bežne 10 minút s náskokom, občas vynechá spoj,
-ak mi treba s prepáčením srať, sa poserem, bo autobus nemá záchod ani len ten špinavý, čo by sa niekedy človeku ako šikol,
-a najlepšie na záver, za to všetko dám za 8 km cesty neskutočných 20 SKK alebo 65 centov!!!
-na zadnej stene autobusu to korunuje vééééľka nálepka "Cestujete s podoporou žilinského samosprávneho kraja"
Drzosť korunovaná, že sa nehanbia pri súčasných nákladoch (cenách nafty), toto je zdieranie!
Ale nemám na výber, bo vlak nám tam nechodí a SAD-kári sú si toho dobre vedomí.
Vlakom pre porovnanie jazdím každý deň stovky kilometrov a s nevykureným vozňom, podotýkam vozňom, nie vlakom(!!!) som sa za túto zimu stretol asi dva razy. Samozrejme som si hneď bez orgií presadol do susedného vozňa, takže môžem povedať, že sa kúri na 100 %.
A hajzle sú v pohode, dnes bol v Košičane síce v jednom vozni jeden nespláchnutý a zasratý, nuž som sa išiel vyšťať do ďalšieho a ten už bol v pohode.
Aj keď to z Prahy asi sotva obsrali upratovačky ZSSK, Jojku som hneď preto nevolal.
Ako ten rajbnutý študent, čo ide raz za týždeň v piatok plesnivou 150X-kou, nuž potreboval ukázať do sveta svoju dôležitosť a musel ukázať celému Slovensku, v akom "príšernom" vozni šiel.
Chudák, mal sa radšej dakde na poľadovici zalomoziť v _čistom_ a _vykúrenom_ aute, dostal by sa do kriminovín.
Ak by väčšina ľudí z iných druhov dopráv dávali do správ podobné a väčšie nepríjemnosti, od rána do večera by komerčné televízie nevysielajú nič iné.
----------------------
Každpoádne Čikovskému ani celej ZSSK toto vôbec nezaškodilo, všetko zlé je na dačo dobré.
Už som len čakal, kedy sa začne vyhovárať na podmienky údržby, že predsa, ako inak, "za to šecko môže Cargo".
Chodím príležitostne všelijakými autobusmi ale pravidelne spojmi SAD Lipt. Mikuláš.
Ak uvážim niekoľko faktov:
-žst. Lipt . Mikuláš je okrem bezdomovcov plná cestujúcich SAD-ky, nakoľko autobuska v tesnom susedstve žst. nemá vlastnú, tobôž vykúrenú čakáreň, cestujúci ZSSK teda čakajú po stojačky, lebo autobusoví cestujúci im zaberajú lavičky,
-autobus s východzej zástavky nevyjde NIKDY vykúrený, doslova primŕzam k sedačke, zohreje sa ako tak až od motora a bufíka až tesne pred tým, čo vystupujem,
-chodí ako chce, bežne 10 minút s náskokom, občas vynechá spoj,
-ak mi treba s prepáčením srať, sa poserem, bo autobus nemá záchod ani len ten špinavý, čo by sa niekedy človeku ako šikol,
-a najlepšie na záver, za to všetko dám za 8 km cesty neskutočných 20 SKK alebo 65 centov!!!
-na zadnej stene autobusu to korunuje vééééľka nálepka "Cestujete s podoporou žilinského samosprávneho kraja"
Drzosť korunovaná, že sa nehanbia pri súčasných nákladoch (cenách nafty), toto je zdieranie!
Ale nemám na výber, bo vlak nám tam nechodí a SAD-kári sú si toho dobre vedomí.
Vlakom pre porovnanie jazdím každý deň stovky kilometrov a s nevykureným vozňom, podotýkam vozňom, nie vlakom(!!!) som sa za túto zimu stretol asi dva razy. Samozrejme som si hneď bez orgií presadol do susedného vozňa, takže môžem povedať, že sa kúri na 100 %.
A hajzle sú v pohode, dnes bol v Košičane síce v jednom vozni jeden nespláchnutý a zasratý, nuž som sa išiel vyšťať do ďalšieho a ten už bol v pohode.
Aj keď to z Prahy asi sotva obsrali upratovačky ZSSK, Jojku som hneď preto nevolal.
Ako ten rajbnutý študent, čo ide raz za týždeň v piatok plesnivou 150X-kou, nuž potreboval ukázať do sveta svoju dôležitosť a musel ukázať celému Slovensku, v akom "príšernom" vozni šiel.
Chudák, mal sa radšej dakde na poľadovici zalomoziť v _čistom_ a _vykúrenom_ aute, dostal by sa do kriminovín.
Ak by väčšina ľudí z iných druhov dopráv dávali do správ podobné a väčšie nepríjemnosti, od rána do večera by komerčné televízie nevysielajú nič iné.
----------------------
Každpoádne Čikovskému ani celej ZSSK toto vôbec nezaškodilo, všetko zlé je na dačo dobré.
Už som len čakal, kedy sa začne vyhovárať na podmienky údržby, že predsa, ako inak, "za to šecko môže Cargo".
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321273/
a ešte mi nedá nedodať....kto odlákal ľudí z vlakov?? predsa ZSSK samotná, resp. ešte asi aj ŽSR....veď, nie som sám, kto má pocit, že CP sa robia prosti cestujúcemu a nie pre neho....vedú sa tu o tom siahodlhé diskusie...tento portál by POVINNE mali čítať funkcionári ZSSK. Potom, ked idem cez Zlate Moravce a ludia sa tam tlacia do BA busu, nevdojak mi preblesne na halvou, keby tak šiel R Tekov....myslíte si, ze by ludia nesli do BA vlakom? ja som presvedceny, ze by isli...ale preco nejdu? no lebo vlak PRIAMY do BA nemaju, a busov by sme zo ZM narátali ojejéj...mozno tu niekto zaargumentuje traťou 151 a prestupom v Úľanoch....ano, moze byt..keby dali priamy vozen, ale je to tou pohodlnostou, ze ludom sa uz nechce prestupovat....to je ten problem...ja som si raz dovolil napisat na ZSSK, preco zrusili dopravu na t.č.141 a oni mi to tam začali vyratúvať a podobne.....ale ked neskúsia, tak nic nebude.....a busy do NR, plne furt..vyuzivaju letargiu ZSSK...a vdaka im, ved by sme sa nemali ako dostat do skoly....no,,,tolko moj nazor, reagujte, ak sa mýlim, rád sa poucim....no R Tekov, BB-ZH -ZM-BA by odveci nebol....a takto by som mohol mnoho inych lokalok menovat....tym, ze na nich ZSSK zrusila dopravu, ako na zlatom podnose venovala cestujucich konkurencii.....dakujem
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321271/
Re:362 001: to iste som sa chcel opytat aj ja, ale si ma predbehol, 887. Ja chodim busmi niekolkokrat do tyzdna...na trase TR-BB-NR...a musim povedat, ze ani v jednom nie je zima....ci je starsi, ci je novsi, sedávam v krátkom rukáve! Druha vec, nijaky extremny bordel som nezaznamenal.Rozhodne nie taky, ako raz, ked som Zr 1846 cestoval domov...nikde nebolo volne, tak som si sadol...a doteraz banujem, ze som to nesfotil. A posledna vec, prid do ZA kraja....a pozri sa, kolkokrat SAD za poslednych 10 rokov vymenila, resp. obnovila vozový park...a nestavia autobusy na starych šasoch, ako to robi ZSSK s voznami...ale to nevadi, ked su šasi dobre, preco nie? to bolo len porovnanie...ja sa tesim kazdemu modernizovanemu voznu.....a nie je pravda, ze vyberame na trati KE-BA najvacsie spiny, to je realita...myslim, ze taka trat, v SR najvyuzivanejsia vsetkymi vekovymi kategoriami si zasluzi perfekcionizmus...o tom su sluzby Samozrejme, nechcem tu rozputat burlivu diskusiu....ale pozrime sa na vec kriticky....vsetci by sme boli radi zelezniciam na urovni Rakuska, Nemecka.....ale to by tu niekto nemohol kazdy den zeleznicu tunelovat....sme mala krajina, a keby zmizli takíto ludia, aj zeleznica, aj ine veci by tu klapali..tolkoto ja k tomu...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321260/
362.001: ty akými autobusmi chodíš? inak ten hajzel na ten nesadnem ani vo vlaku a ohladne tých bezdomovcov chceš aby supravu v každej stanici strážili policajti? Ba Nové mesto poznám dobre lebo smom od nich brával supravy ako vlkaveduci . Zima to záleží od bvozna ti poviem že tie šroty typu Bdtmee a tie reko kuria ako mrazničky a pritom odporové 2010 2080 kurili velmi dobre tie som mal radšej.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321251/
Hajzel v autobuse nie je vôbec, zima je tam úplne automaticky a za lístok zaplatím ešte viac.
Nezastávam teraz ZSSK ale vypichnúť na štreke KE -BA to najhoršie z najhoršieho, nafilmovať snáď všetky pojazdné slovenské B-čka, čo kysnú od nedele do piatku v spoločnosti živlov (vandalov a bezdomovcov) v BA Novom Meste, keď už popri klima B(m,p)eer-kách je na B-čko v 600-kových rýchlkoch pomaly umenie natrafiť...
Doslova cielená antireklama: "necestujte vlakom, ak chcete prísť do cieľa živí a zdraví" (poďte na zľadovatelé cesty)
Toto sa nedá nazvať inak ako totálna mediálna totalita.
Nezastávam teraz ZSSK ale vypichnúť na štreke KE -BA to najhoršie z najhoršieho, nafilmovať snáď všetky pojazdné slovenské B-čka, čo kysnú od nedele do piatku v spoločnosti živlov (vandalov a bezdomovcov) v BA Novom Meste, keď už popri klima B(m,p)eer-kách je na B-čko v 600-kových rýchlkoch pomaly umenie natrafiť...
Doslova cielená antireklama: "necestujte vlakom, ak chcete prísť do cieľa živí a zdraví" (poďte na zľadovatelé cesty)
Toto sa nedá nazvať inak ako totálna mediálna totalita.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/321248/
plny suhlas s vetou ze sa zssk likviduje sama bez pricinenie konkurencie. prave sa ucim na skusku z protimonopolnej politiky a konanie ZSSK odporuje vsetkym teoriam o dominantnom postaveni a o konkurencii.je to na zaplakanie