749/751/752
Myslím si, že táto téma tu tiež dosť chýbala. Rušne radu 751 (ex. T478.1) sú podľa mňa fakt nádherné stroje, ktoré sú dnes nenahraditeľné v ťažkej nákladnej doprave na neelektrifikovaných tratiach ŽSR.
Pani, ja by som polozil este jednu otazku na zamyslenie, a ak niekto vie, nech nacmara sem....
Co myslite, po dokonceni Leopoldova a prislusneho useku do BA ... budu smerovat odklony z TN a TO smerom na HC a cez Leopoldov dalej po koridore??? Aby som uz na buduci rok mohol nastartovat objektiv ....
Co myslite, po dokonceni Leopoldova a prislusneho useku do BA ... budu smerovat odklony z TN a TO smerom na HC a cez Leopoldov dalej po koridore??? Aby som uz na buduci rok mohol nastartovat objektiv ....
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/69600/
ad Darwa:tak lokomotivy řady 754 tady pomlouvat nemusíš.Tyto lok.jsou na tom určitě po technické stránce lépe než 750/753.
Jde jen o to jak se k nim chová jejich domovská depa.
Proti lok.ř.750 nic nemám(jsou to moje oblíbené lok,ale taky 754),ale 754 má větší výkon,automatickou regulaci rychlosti(když je dobře seřízená,tak je to obrovská výhoda),brzdič BSE(je to o zvyku,ale kdo si zvykne,tak na něj většinou nedá dopustit)atd.
V LD Valašské Meziříčí(a nejen zde)se vyrovnali s několika změnami lok.nejdříve 751(T478.1),752(T478.2).Tyto lok.dali do kupy,ale přišli 753(T478.3)-hromady problému,ale taky je dali do kupy,poté reko na 750.A až byly 750 na dost vysoké úrovni,přišli do depa zgarby v podání 754(T478.4).Správkárna se s nimi vypořádala a už jsou taky v ...(však vy víte kde).
Mezi lokomotivními četami na obsluhu výhrali oblíbenost skoro jednoznačně 754.
A proč asi??,
Jak jsem řekl na začátku je to jen o přístupu zaměstnanců a depa!
Jde jen o to jak se k nim chová jejich domovská depa.
Proti lok.ř.750 nic nemám(jsou to moje oblíbené lok,ale taky 754),ale 754 má větší výkon,automatickou regulaci rychlosti(když je dobře seřízená,tak je to obrovská výhoda),brzdič BSE(je to o zvyku,ale kdo si zvykne,tak na něj většinou nedá dopustit)atd.
V LD Valašské Meziříčí(a nejen zde)se vyrovnali s několika změnami lok.nejdříve 751(T478.1),752(T478.2).Tyto lok.dali do kupy,ale přišli 753(T478.3)-hromady problému,ale taky je dali do kupy,poté reko na 750.A až byly 750 na dost vysoké úrovni,přišli do depa zgarby v podání 754(T478.4).Správkárna se s nimi vypořádala a už jsou taky v ...(však vy víte kde).
Mezi lokomotivními četami na obsluhu výhrali oblíbenost skoro jednoznačně 754.
A proč asi??,
Jak jsem řekl na začátku je to jen o přístupu zaměstnanců a depa!
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/69036/
Paashi:Jak o tom všem víš?Já se na nic radši těšit nebudu protože dnska je to tak a zítrea zase jinak,víš jak to myslím....Jen by mě zajímalo jestli i nějaký berty potká nějaká modernizace a tudíž záíchrana před vrakáčem,Sice jsou starší než 750/753 ale o tolik zas ne.ne že bych byl proti brejlovcům ale berty si to taky zaslouží.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/68989/
Stejně je to pěkný, jak tu diskutujeme o něčem, co stejně nikdo nezmění. Jen vám můžu říct, že se chystají slušný remotorizace, pravděpodobně v ČMKS a pravděpodobně řady 750 (a jim podobné). Možná (podle rozhodnutí) to budou i rekonstrukce, ale každopádně tam bude CAT. ČD zpracovávají plány, takže v příštích 100 letech se máme na co těšit. Ještě bude záležet na tom, kolik se do toho vrazí peněz, protože zatím ty 755ky stály za prd - jako byste v trabantovi vyměnili jen motor, ostatní nechali a ještě přidali něco z 18.století. Ne že by to nejezdilo, ale hlavní problémy jsou v pomocných pohonech. Hawk
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/68836/
Krslt.:my si voba myslíme skoro vždycky to stejný, akorát se trochu minem, takže to se nějak vystříbří.S těma Maloměřicama máš určitě pravdu.Např. je už tak málo mašin, že 750 277 šla na normální dopravu a nehodovej vlak si převzala ,,cecula"751 001.Postává s ním v Majlontu.
Lokofanda:jistě.ČD dnes hledí na to co chcou lidi - aby to bylo moderní v prvé řadě, ale to je chyba.Tos pěkně vylíčil s 843.R.výroby 1997, ale mnohý vypadaj hůř než kdejakej krokouš nebo malej čmelák.Mají teda moderní řešení interiéru, ale motor blbě odhlučněněj a vůbec se to špatně opravuje.No a v roce 1964, když ČKD Praha vyrobila bertu - 751, trefili se do dobrýho designu, spolehlivýho motoru a nepříliš vysoké spotřeby.Holt dneska je všecko jinak.
Mimochodem, ve výrazech se mírnit nebudu, pokud se řeč povede o 754.Pokud o 750+753, tak to nic, ty mám celkem rád.
Lokofanda:jistě.ČD dnes hledí na to co chcou lidi - aby to bylo moderní v prvé řadě, ale to je chyba.Tos pěkně vylíčil s 843.R.výroby 1997, ale mnohý vypadaj hůř než kdejakej krokouš nebo malej čmelák.Mají teda moderní řešení interiéru, ale motor blbě odhlučněněj a vůbec se to špatně opravuje.No a v roce 1964, když ČKD Praha vyrobila bertu - 751, trefili se do dobrýho designu, spolehlivýho motoru a nepříliš vysoké spotřeby.Holt dneska je všecko jinak.
Mimochodem, ve výrazech se mírnit nebudu, pokud se řeč povede o 754.Pokud o 750+753, tak to nic, ty mám celkem rád.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/68690/
Tie žalúzie to je vada náteru, už od začiatku... Krátko po nalakovaní to začalo opadávať, vtedy sa to ešte dalo zniesť, ale po niekoľkých rokoch to dopadlo takto. Ale aspoň vidíš, ako sa dá lak obnoviť, keď sa mašinka poriadne umyje.