749/751/752
Myslím si, že táto téma tu tiež dosť chýbala. Rušne radu 751 (ex. T478.1) sú podľa mňa fakt nádherné stroje, ktoré sú dnes nenahraditeľné v ťažkej nákladnej doprave na neelektrifikovaných tratiach ŽSR.
Ad Rasto: podobne olejove fopa sa 751.075 stalo aj 27.9.2004 na repnom vlaku v Zeliezovciach. Vtedy este do Sturova dosla vlastnou silou, ale do NZ uz len za asistencie laminatky. Vyzerala aj vtedy zaujimavo... Tak zrejme sa to zopakovalo a to bol posledny klincek do rakvy na cestu do ZOS.
Aj ked trochu odbocim od bardotiek, spominam si, ze cca styri-pät rokov dozadu v Tekovskych Luzanoch odpalili motor tusim na 810.543 a tam ten olej schytalo niekolko cestujucich, hoci boli upozorneni, ked majster otvaral dekel nad motorom, aby sa radsej vzdialili..
751 082 a este aj 751 083.....su v otrasnom stave,prikladam jeden z nich nakolko minule som si zmylil 750/753/754,ale uz sa to napravilo a je to tu....
No klamal by som, jeden pekny rusen tu aj bol v nedelu 751 073 cerstvo nastriekany a bez loga.....(Pivec ho mal cvaknut)
Ano, aj ja som si akurát dnes všimol novučičkú 751.075, keď ešte stála v RD N.Zámky. Ak si dobre pamätám na nápisy na ráme, tak tam bolo také niečo ako - "lak 25.5.2005" a "vážené 30.5.2005". Takže mašina je nejaké 2 týždne po ŽOS-ke. Už sa teším až sa zajtra objaví na čatanskej trati a urobím si fotečku
Rasto, ja som dačo stihol nafotiť, ak potrebuješ, nuž teda aj sem dám jedno foto - ako spomienku na jej červeno-žltý náter.
Zaujímavosťou je len nový náter 751.075, neviem odkedy ho táto mašina má, ale dostala klasický bielo-červený náter, pri čom zas nám ubudla 751 v červeno-žltom nátere. Mašina nenesie ani logo spoločnosti, ktorej patrí...
prikladám foto (v starom nátere ju nemám takmer vôbec odfotenú)