RegioJet a.s.
Vážna konkurencia železnice?
---
RegioJet a.s. (VKM: RJ) je provozovatel osobní železniční dopravy v České republice, sídlící v Brně. (...) 27. prosince 2010 RegioJet získal devítiletou smlouvu se slovenským ministerstvem dopravy na dotovanou vlakovou dopravu na trati z Bratislavy do Komárna přes Dunajskou Stredu od 4. března 2012.
Viz: RegioJet - Wikipedie
Zbyněk
pozor Gilgit, o tom ze ich maju nase zeleznice na haku som nenapisal, a ak ano, tak mi to pekne z toho mojho prispevku skopiruj vloz ... ja som pisal o slovenskej mentalite a tom slovenskom pristupe ako takom ... prichod RJ kvitujem, nakolko Bohuzial nase zeleznice a ich aktualny stav a pristup k zakaznikom ( aj ked sa co sa tyka ludi - zamestnacov - sa znacne pohol pozitivnym smerom ) za poslednych 20 rokov je okomentovany statisicmi prispevkami v roznych diskusiach na tychto strankach a stav HDV a voznov ktory ludi vozi a ktory je hlavnym nastrojom ich prace je v zalostnom stave a zdrava konkurencia je urcite len v propspech toho ako sluzbu v statnom zaujme vylepsit, ale ze sem prisiel pan zlty a mi nanho budeme pozerat ako na vykupitela je vec ina ...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736295/
Zámcan:
Nikde jsem nenapsal, ze soukromý dopravce má dostat prostory na které ukáze prstem, to je zpusob argumentace z doby minulé. Jde o adekvátní porovnatelné prostory. Ale to je tady mozno opakovat porád dokola, urcití lidé to pochopit proste nechtejí.
Prímo lahudka jsou tovje slova "Napriek tomu ZSR ponukli na svojich pozemkoch pred vstupom do haly,na nastupišti priestory,teda aby nemusel ísť cez developera ako čo je na tých priestoroch nedôstojné?" Zu jsi videl nekde na letisti, ze by nejaká letecká spolecnost mela prostory nekde pred vchodem na letiste, zatímco jiné jsou v hlavní hale?
Nikde jsem nenapsal, ze soukromý dopravce má dostat prostory na které ukáze prstem, to je zpusob argumentace z doby minulé. Jde o adekvátní porovnatelné prostory. Ale to je tady mozno opakovat porád dokola, urcití lidé to pochopit proste nechtejí.
Prímo lahudka jsou tovje slova "Napriek tomu ZSR ponukli na svojich pozemkoch pred vstupom do haly,na nastupišti priestory,teda aby nemusel ísť cez developera ako čo je na tých priestoroch nedôstojné?" Zu jsi videl nekde na letisti, ze by nejaká letecká spolecnost mela prostory nekde pred vchodem na letiste, zatímco jiné jsou v hlavní hale?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736292/
martin092:
Jak vidís, je tady skalní skupina diskutéru, která má nejaké cestující (takzvaný substrát) na háku.
Jak vidís, je tady skalní skupina diskutéru, která má nejaké cestující (takzvaný substrát) na háku.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736291/
ad pokladne RJ: - teraz trochu reality pre tych, ktory stale nechapu preco sa pretiriasaju RJ a ZSSK pokladne v KE:
1. Vlastnik budovy je ZSR - cize ZSSK je len v najme a takisto aj RJ bude len v najme ( za ake prachy to uz je ci uz pre ZSSK vyhodne ze je statne a historicky dane ( pocas bolsevika bol len jeden dopravca ) a zakolko si najom bude vediet RJ vyjednat je vec tychto subjektov )
2. Trhova ekonomika plati vsade, pracujem pre velku nadnarodnu spolocnost ktora ma uz vyse jedneho 10 rocia dost silnu poziciu na slovenskom trhu co sa tyka obchodu, ktora ked chcela otvorit dalsiu prevadzku ( zabezpecoval som ja osobne ) tak bud sme mohli postavit novy obchod ( v tom case bolo pre nas ekonomicky nevyhodne ) alebo ist do prenajatych priestorov a ked sme jednali o vyske najmu, majitela nezaujimalo, kto sme, co sme, jednoducho ponukol priestor a cenu, a bolo ( to iste teraz ZSR vs RJ ), nehovoriac o tom, ze v tom celom objekte uz boli ine spolocnosti, ktore mali rovnaky podnikatelsky zamer
Preco zazlievate ZSR, ze sa sprava k RJ ako sa sprava, ked v podstate sa len sprava podnikatelsky a nasleduje vyvoj spolocnosti ...
Cele je to jedno velke HALOOOO a PR, ktore si robi RJ, a robi to velmi dobre, pretoze substrat, ktory u nas cestuje po zeleznici je jedno tela, ktore sa nahana za tym co vidi, len skoda ze visi na spicku svojho nosa ...
1. Vlastnik budovy je ZSR - cize ZSSK je len v najme a takisto aj RJ bude len v najme ( za ake prachy to uz je ci uz pre ZSSK vyhodne ze je statne a historicky dane ( pocas bolsevika bol len jeden dopravca ) a zakolko si najom bude vediet RJ vyjednat je vec tychto subjektov )
2. Trhova ekonomika plati vsade, pracujem pre velku nadnarodnu spolocnost ktora ma uz vyse jedneho 10 rocia dost silnu poziciu na slovenskom trhu co sa tyka obchodu, ktora ked chcela otvorit dalsiu prevadzku ( zabezpecoval som ja osobne ) tak bud sme mohli postavit novy obchod ( v tom case bolo pre nas ekonomicky nevyhodne ) alebo ist do prenajatych priestorov a ked sme jednali o vyske najmu, majitela nezaujimalo, kto sme, co sme, jednoducho ponukol priestor a cenu, a bolo ( to iste teraz ZSR vs RJ ), nehovoriac o tom, ze v tom celom objekte uz boli ine spolocnosti, ktore mali rovnaky podnikatelsky zamer
Preco zazlievate ZSR, ze sa sprava k RJ ako sa sprava, ked v podstate sa len sprava podnikatelsky a nasleduje vyvoj spolocnosti ...
Cele je to jedno velke HALOOOO a PR, ktore si robi RJ, a robi to velmi dobre, pretoze substrat, ktory u nas cestuje po zeleznici je jedno tela, ktore sa nahana za tym co vidi, len skoda ze visi na spicku svojho nosa ...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736289/
martin092: Tie priestory sú ZSSK ,alebo ich má prenajaté od iného objektu?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736279/
Hm to je ale logika.....štatny dopravca musi uvolnit svoje prietory súkromnému.......lebo je štatny.Súkromny dopravca musí dostať priestory na ktoré ukaže prstom lebo patria štatnemu......rok 48 presne naopak
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736278/
A čo je okienko za rohom.....?zakaznik je tvor ktorý nevie čitať ?
A čo sa tyka poslednej vety .....ZSSK ani nahodou nebude vlastniť zel.stanice,nikdy.......zo zakona nemôže,prave preto aby mohol byt v priestoroch stanice hocijaky dopravca......
Zakaznika že spory okolo pokladni nemusia zaujimat.....dobre by bolo keby si ich niekto nevymyšlal?...Zeleznica dnes nie je jeden podnik......ak zakaznik chce liberalizaciu,musí zniesť že si svojho dopravcu musi najst a bez problemov ho aj najde....tak ako si najde vlak RJ najde si aj pokladnu.
A čo sa tyka poslednej vety .....ZSSK ani nahodou nebude vlastniť zel.stanice,nikdy.......zo zakona nemôže,prave preto aby mohol byt v priestoroch stanice hocijaky dopravca......
Zakaznika že spory okolo pokladni nemusia zaujimat.....dobre by bolo keby si ich niekto nevymyšlal?...Zeleznica dnes nie je jeden podnik......ak zakaznik chce liberalizaciu,musí zniesť že si svojho dopravcu musi najst a bez problemov ho aj najde....tak ako si najde vlak RJ najde si aj pokladnu.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736273/
Zámčan: uplne s vami suhlasim. uvedomujem si ze nie je starost ZSSK, kde ma RJ pokladne. to je fakt. ja som len chcel poukazat na to, ze rovnako, nie je starost zakaznika, ze nejaka ZSSK ma teraz prenajate vsetky pokladne a kvoli tomu bude mat RJ okienko niekde za rohom. keby nahodou rekonstrukciu stanice zastresila ZSSK a mala by prenajate vsetky priestory tak ju nebude zaujimat nic?
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736270/
Tak Martin O92 už som chcel byť vulgarny....ale necham to tak .....ZSSK je dopravca ktory si prenajal priestory od ZSR ,nie je starosť ZSSK kde bude mať RJ predajne miesto......ZSSK sa to netyka,tak ako sa netyka 5 činskych predajni s textilom ,kde si postavi svoj predajny stanok 6 vietnamsky.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736269/
Gilgit - tak specialne pre Vas este raz...
Podla akej logiky by mal niekto, kto ma riadne prenajate priestory, ktore si navyse za vlastne zrekonstruoval, v case spiciek ich aj plne vyuziva, cast nich odovzdat niekomu inemu??? To kde tak funguje? Pol slova by som nepovedal ak by na tej stanici nebolo kde inde zriadit tieto predajne miesta.. Chcel by som vidiet hociakeho ineho sukromnika, ktory by sa takto vzdal svojho prenajateho miesta..
Podla akej logiky by mal niekto, kto ma riadne prenajate priestory, ktore si navyse za vlastne zrekonstruoval, v case spiciek ich aj plne vyuziva, cast nich odovzdat niekomu inemu??? To kde tak funguje? Pol slova by som nepovedal ak by na tej stanici nebolo kde inde zriadit tieto predajne miesta.. Chcel by som vidiet hociakeho ineho sukromnika, ktory by sa takto vzdal svojho prenajateho miesta..
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736267/
matko:
Mna ako zakaznika nemusi zaujimat ci jeden dopravca vypratava okienka pre toho druheho. PREPANA ved tu ide o zakaznika a nie o ziadne ZSSK. Diskutuje sa tu akoby ZSSK bola poskodena, akoby jej bolo ubrane... Ved si uz konecne uvedomme ze cela masineria ZSSK sluzi LUDOM a nie sebe... Ako povedal janek74 - stat sme my.
Len nech si Jancura robi medialnu reklamu, kym ZSSK nepochopi co je jej uloha v tomto state - sluzba zakaznikovi. A kedze tu sluzbu prichadza rozsirit (cize obohatit) aj niekto iny, tak by mu mala to jedno okienko v kosiciach uvolnit a vydat k tomu este nejake vyhlasenie :D ze jej ide o komfort cestujucich. To by bola reklama! a nie spravat sa ako deti v skolke a nepustit nikoho na svoj (prepozicany) piesocek.
Mna ako zakaznika nemusi zaujimat ci jeden dopravca vypratava okienka pre toho druheho. PREPANA ved tu ide o zakaznika a nie o ziadne ZSSK. Diskutuje sa tu akoby ZSSK bola poskodena, akoby jej bolo ubrane... Ved si uz konecne uvedomme ze cela masineria ZSSK sluzi LUDOM a nie sebe... Ako povedal janek74 - stat sme my.
Len nech si Jancura robi medialnu reklamu, kym ZSSK nepochopi co je jej uloha v tomto state - sluzba zakaznikovi. A kedze tu sluzbu prichadza rozsirit (cize obohatit) aj niekto iny, tak by mu mala to jedno okienko v kosiciach uvolnit a vydat k tomu este nejake vyhlasenie :D ze jej ide o komfort cestujucich. To by bola reklama! a nie spravat sa ako deti v skolke a nepustit nikoho na svoj (prepozicany) piesocek.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736265/
To je už neskutočné ake dôvody viete najsť aby ste obhajili neohajitelné.....ako keby sme nežili v trhovej ekonomike.....vy normalne chcete bolševicke praktiky....zmenila sa situacia,nuž to je argument roku 1948,nehnevajte sa........ZSSK dostala tie priestory v čase kedy Jančura snival o spolupraci s DB a nie o KE,ZSR tieto priestory zahrnula do prevadzkovych priestorov ,ako mala počítať že nechame viac priestoru čo ked pride niekedy nejaký súkromník.....a ZSR sa nemôže spravat ekonomicky? Mala si nechať viac priestorov ,čo ked náhodou....a mohla zostať s prazdnymi priestormi bez najmu 30 rokov.?.....ostatne priestory ponukla developerovi na 30 rokov zato že zrekonštruuje stanicu.....čo mate proti tomuto postupu.....Samozrejme že v takej stanici ako KE je priestorov dostatok,tu si nevymyšlajte pri zachodoch,pri obuvi.....to sú normalne zrekonštruované priestory ,čo na tom že tam budu butiky to akože vedla nich je nedôstojné miesto?.....len asi trhové najomné,ktoré môže byť vyššie ako najomné ktore platí ZSSK ZSR.,ale aj toto je v trhovej ekonomike bežna vec......Napriek tomu ZSR ponukli na svojich pozemkoch pred vstupom do haly,na nastupišti priestory,teda aby nemusel ísť cez developera ako čo je na tých priestoroch nedôstojné?Nárok na vyplakavanie by ste mali vtedy ,keby ZSR umyselne odmietala vpustit ho do priestorov ,ktore ma k dispozicii,alebo keby prave dnes sa rozdelovali pokladne a niekto by umyselne nedovolil aby sa o ne RJ mohla uchadzat.Som presvedčeny že ZSR Jancurovi ponukla adekvatne priestory ktore jej vyplyvaju zo zakona o Drahach......ostatne je PR
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/736264/
Má logika zdí tak, ze pokud je nasazeno více dopravcu, vsichni tito dopravci by meli mít k dispozici adekvátní porovnatelné podmínky v ruzných oblastech vcetne pokladen. Jak k tomu resení dojdou, je mi jako cestujícimu jinak úplne jedno. Pokud nekdo investoval do rekonstrukce, je mozné mu ty investice nahradit.