Kuriozity
Kuriozity na dráhe... Dejú sa to veci "mezi kolejí a trolejí"
IC506: Myslis na IC alebo beznom vlaku? Lebo pri B-ckach je to skoro pravidlom, ze s bliziacou sa konecnou stanicou je nemozne nielen si na WC sadnut, ale vobec slapnut niekam, kde by to bolo neposrane/nepochcane/nepoblite :-). Ale aby som bol objektivny, z vychodzich stanic vychadzaju vlaky vacsinou ciste. Ked chodim z Kosic, tak je vzdy vsetko OK a niekedy interier dokonca vonia ;-).
Ked uz sa baviem o takychto nechutnostiach :-) - ZSSK by v ramci skulturnovania dopravy mohla urobit sedadla na WC vo vsetkych voznoch tak ako su v Bmee - na pruzinu, takze bez zatazenia su stale zdvihnute. Ono totiz je vela muzov, ktori citia potrebu vymocit sa prave na zachodvu dosku, bez toho by to nebolo ono ;-))).
Co viac. Aha pred chvilou sme sli Bnp a tam su zachody ako oci :O :O
Najlepsie zachody su v Bpeer, lebo sa daju zamknut, aspon ako tak, a nie ako v B, ze sa furt donekonecna otvaraju.
(;) V Bpeer som si slohol mydla, toho sypkeho, lebo take mi doma nemame a strasne mi vonia a musim si furt tam umyt ruky.
Dalsia otazka? Uz sa Vam stalo, ze nefungovala fotobunka na zachodoch, nebolo mydlo alebo este najhorsie, prisli ste do kaluze moca? Vypadlo uz svetlo "WC"?
1) Raz som bol pocas jazdy IC na zachodoch, kedze mi strasne trebalo to vypustit von, stalo sa. Vlak necakane spomalil a iste viete, co sa deje potom. Ocurate pomaly cele wecko. Nastastie v mojom pripade som ocural len stenu :-[
Stalo sa to aj Vam?
2) Dalsia prihoda sa viaze na nestastnu vec, ktora sa tiez stala pri spomaleni. Vlaky su "jaks-taks" (ako-tako) spojene, teda som rychlo prebehoval z Bpeer na Apeer a osudnou chybou bol zly krok, pri ktorom som sa SKORO zabil. Ale mam anjelikov :o ktory stoja pri mne (som ateista!!!).
Stalo sa to aj Vam?
3) Urcite viete, ze ZOS Vrutky najlepsie modernizuje vlaky a niektore dvere maju zvonku zabudovanu fotobunku =-O. Takze chlap meter devatdesiat alebo dva metre nemusi stlacat klucku.
Co na to hovorite?
Ved pocitace zabudli ,ze uz je 21-storocie a este nevedia ratat.....stlpec "B" nebol vobec zaratany......