Železničné modelárstvo na stránkach internetu
Všetko je na WEB-e, hovorí jedna nemenovaná reklama. Nie je to ináč ani so železničným modelárstvom. Na internete nájdete množstvo stránok s ešte väčším množstvom informácií, či sú to postrehy, návody, výkresy alebo fotografie pre inšpiráciu. Táto téma nech je teda o internetových stránkach železničného modelárstva.
Nazdar Martin TT
robis presne tu chybu (prepacte na tom PC nemam slovenske pismenka) o com som pisal v rubrike o casopisoch.
Na zaciatku bude velke nadsenie a potom velikanske ticho. Zial veci dnes inak nebudu fungovat, ak totiz niekto nieco vie, dnes ma moznost to dat na internet (aj na vlastnu stranku), takze fora ako je aj toto nemali by robit nic ine, len zbierat linky na jednotlive WEB strany modelarov. Na tych WEB stranach kazdy publikuje POD SVOJIM VLASTNYM MENOM alebo PSEUDONYMom to co chce a formou ako chce a nikto nebude ohovarat druheho za prizivnictvo a pod.
TO NNN : Osobnost je pre mna napriklad p. Visek, p. Antonicky, .... ktori dokazali toho omnoho viacej ako NNN a napriek tomu by k tebe, ak mas iny nazor, nezvolili taky pristup ako ma NNN. Osobnostou je pre mna aj tvorca mtbbus-u, ktory svojimi znalostami o digitale NNN hravo schova do vrecka, a napriek tomu sa so mnou bavi ako so seberovnym.
- ospravedlnujem sa, bol som trochu napaleny a toto skutocne nebolo vhodne. Nejdem hodnotit tvoju pracu, lebo ju realne nepoznam. Toto ma skutocne mrzi.
Za dalsimi vecami si vsak stojim.
Mikinko nechaj to už tak, vidíš saám že to k ničomu nevedie.
Každý z nás je nejaký, každý už niečo vytvoril a preto radšej poôžme tým, kt. ešte len začínajú a hľadajú rady a informácie.
Naposledy
Nuz kto koho uráža :
"Osobnost je pre mna napriklad p. Visek, p. Antonicky, .... ktori dokazali toho omnoho viacej ako NNN a napriek tomu by k tebe, ak mas iny nazor, nezvolili taky pristup ako ma NNN. Osobnostou je pre mna aj tvorca mtbbus-u, ktory svojimi znalostami o digitale NNN hravo schova do vrecka, a napriek tomu sa so mnou bavi ako so seberovnym. Nema ku mne pristup ako k niekomu podradnemu, co nic nedokazal .... A dokonca, ked sme mali predvadzaciu jazdu pre deti a pokazilo sa ovladanie jedneho zhlavia mi promptne po telefone poradi co a ako a jazda sa podarila zachranit ... "
Nevideli sme sa, ale majster vie, že V. Baňa ma schova do vrecka. Pretoze sa s V. B. pozname a spolu normalne komunikujeme tak sa na jeho adresu nebudem vyjadrovat. On vsak štandardne DCC NMRA nerobí, atd.
Ak by sa to postupne rozobralo pomaly by sa ukazalo, kto začal s inektivami a neuniesol, že iný má nielen názor ale aj skúsenosti. Na Slovensku je to tak. Myslim, že jki urobil múdrejšie, že viac nekomunikoval. Žiaľ nevzal som si z neho príklad. Svet je vsak maly, takze ja zase viem, ze s KÝM sa neda komunikovat a prečo. V Žiline i okolí sa najde sa najde kopec majstrov na modelovanie aj na DCC ...
Kto koho tu hodnoti, zhadzuje a vystavuje mu vysvedčenie. Len sa v pohode nadúvaj Ty zase nie si pupok sveta ...
TO IGI: Nuz, ja som sa do nikoho nepustil. Proste som prezentoval len svoje nazory. Ale jemu sa ocividne nepaci, ze niekto ma iny pohlad na vec ako on a tak tu musi na mna utocit a obcas aj nejaku urazku hodit (napriklad "nevie kde je sever a kde juh").
Vobec nevie, co robim a ako robim. Ja keby som prisiel do CVC, ze potrebujem aj 15.000 Sk na stavbu vlasenho digitalu (ako som pisal, kupovany by pri rozpocte vysiel na cca 100.000) tak ma poslu kade lahsie. Ved aj vsetky masinky a vozne som musel kupit za vlastne alebo poskytnut vlastne zasoby este z cias minulych. A preto je pre mna par regulatorov za cca 600-800 Sk jedinym riesenim. Relatka mame zo starej ustredne, kable tiez a zvysok je uz len nasa praca ....
A poviem ti, som rad ze som sa s tym clovekom doteraz nestretol a dufam, ze sa ani nestretnem .... Vobec mi totiz neprekaza, ked ma niekto iny nazor, mozeme sa aj pohadat. Ale co neznasam je vyvysovanie sa nad ostatnych a pycha. Osobnost je pre mna napriklad p. Visek, p. Antonicky, .... ktori dokazali toho omnoho viacej ako NNN a napriek tomu by k tebe, ak mas iny nazor, nezvolili taky pristup ako ma NNN. Osobnostou je pre mna aj tvorca mtbbus-u, ktory svojimi znalostami o digitale NNN hravo schova do vrecka, a napriek tomu sa so mnou bavi ako so seberovnym. Nema ku mne pristup ako k niekomu podradnemu, co nic nedokazal .... A dokonca, ked sme mali predvadzaciu jazdu pre deti a pokazilo sa ovladanie jedneho zhlavia mi promptne po telefone poradi co a ako a jazda sa podarila zachranit ...
TO NNN: Nuz, neviem ci mnozstvo zhotovenych modelov niekoho opravnuje urazat toho druheho alebo naopak, pokial ten druhy ich ma za sebou menej tak podla teba asi nemoze povedat svoj nazrov.
Kto tu place, ze chybaju weby? Ja som pri tom plakal? Ja som len prezentoval svoj nazor. Ak mas iny, v poriadku. Presvedc ma argumentami - realnymi, ze sa mylim. Ale nie invektivami a urazkami ...
Ziadny parostoj nebol zhodeny. Naopak, stranka sa mi velmi paci. Dokonca sa mi paci aj to, ze rozumne zvazili, ze je pre nich vyhodnejsie pouzit analogovy ovladac a nieco spolu vymysleli. Tazke si uvedom, co vlastne pises.
Co sa tyka tvojho webu - ten som objavil uz asi pred 5-timi rokmi a pravidelne som sa tam chodil obcas kuknut. Ale predpokladam, ze tu proste vypisuje kde co a neunuvas sa citat, co pisem. Inak by si z mojho prispevku pochopil, ze tu stranku poznam.
Co sa tyka "hadzania ramien", tak si uvedom, ze to pises o sebe, lebo len ty jediny tu hadzes ramena, ze co vsetko si uz dokazal, aku uzasnu stranku to mas, dokonca snad nie aj prvu na Slovensku .... To je vsetko sice pekne ale nezabudaj, ze dobra robota sa chvali sama ...
to rk_kn : Tak ako vravis ... vycerpavajuci popis. Pamatam si to este z vysokej skoly ...
Nuz, a kedze akosi na modelovej zeleznici neexistuje autmaticke zastavenie vlaku tak je potrebne to odsledovat. A rozpojenie vlaku nie je nic vynimocne - moje skusenosti z jazdenia na kolajisku ma presvedcili, ze problematicke su hlavne smerovo s sklanovo zlozitejsie useky (co je na kolajisku s ohladom na rozmery bezna vec) a predovsetkym KKK (kratke spriahadlo), predovsetkym ak uz je ciastocne opotrebovane ....
Navyše na tratiach s izolovanými úsekmi, zostane svietiť indikácia obsadenia traťového úseku červenou farbou priesvitiek. Na trať. úsekoch vybavených trať. zab. zariadením nie je možné dať odhlášku za vlakom, ani meniť smer trať. súhlasu. Výpravca, prípadne dispečer DZZ je povinný zisťovať príčinu tohto stavu.
Škoda že ste sa pustili do seba týmto spôsobom. Nepoznáte sa osobne navzájom a možno i to je ten problém. Veci by sa určite poberali iným smerom, ak by tomu bolo inak.
Re : teoretik
Nuž páni "praktici" neviem, kto by ako obišiel, keby mal vyložiť na stôl výsledky svojej práce. Ak ma niečo vytočilo, tak to, že sa tu plače, že chýbajú weby, atď. Hodil som tu kopec linkov a nič, vlastne Parostroj bol zhodený. Na tému čo ponúka FREMO, nič, detto MERG a pod. Ja sa nepotrebujem skrývať do anonymity. Prevádzkujem vôbec najstarší web so železničnomodelárskou tématikou. Je pekne roztriedený : metodika modelovania, galérie modelov, videokazety, digitálna modelová železnica s mojou zostavou (tabuľky DCC systémov, definície, digitalizovanie modelov, domácke prevky, stavba ručného ovládača, riadenie DCC), práca s kovom, opracovanie odliatkov, rekonštrukcie múzejných modelov, stavba modelov, vývojové trendy v modelárstve, porovnanie modelov z pred 20 rokov s dnešnými, atď. Vydal som niekoľko metodických príručiek o modelovaní, natočil videokazetu o stavbe koľajových vozidiel. Stačí ? Nik si však nedal námahu ani len jedným okom mrknúť na môj web http:// zmrail.webpark.sk . Ono je jednoduchšie hádzať ramena majstri. Ospravedlňujem sa, že som sa sem vôbec zatúlal.
Jk
TO martin TT : Nuz, mozno by nebolo od veci zriadit tu rubriku na pridavanie linkov na stranky. Ja som sam par velmi dobrych objavil (dvnejsie aj v poslednej dobe), tazke by sa dali nekde "hodit". Aj tu som par dal. Zial ako som uz pisal, dobrych stranok nie je vela a tak by kazda nova info o dobrej stranke bodla ....
to patrik: vynikajuca stranka je http://www.volny.cz/mtbbus/.
A ten pan, co to ma na starosti je velmi ochotny. Aj mne s mnohymi vecami velmi pomohol ....
Ale, digitalov je kopec, takze toto je len jedno z rieseni ....
TO IGI: Vies igi, dost ma vytaca, ked niekto dehonestuje moju pracu tym, ze sa stavia k mojim nazorom, ze su to fantasmagorie, utopie, .... Ja som 1,5 roka planoval stavbu kolajiska a prve s cim som uvazoval je digital. Lebo oproti klasike na komplikovanjesom kolajisku je ovela lacnejsi a aj jednuduchsi (je predsa len jednoduchise si opravit chybu v SW nez prepajkovavat skrinu s relatkami). Vobec nevie co robim a ako to robim a bude ma posudzovat, ze preco sa tu hram s analogmi. Odporuci mi stranku parostroj a pritom tam sami chlapici pisu, ze sa vrhli na analogove ovladace. Ja som ti uz do tel. hovoril dovody, a proste je pre nas momentalne najlepsie riesenie analogovy ovladac - lebo je najrychlasie a najlacnejsie.
A musim sa priznat, to ma dozralo.
Okrem toho, neviem preco na mna niekto vyskakuje, ze tu lamentujem, ... ked proste napisem svoj nazor na modelarstvo na nete. Proste ja mam po niekolkych rokoch bruzdania netom a modelarskymi strankami (aj zahranicnymi) take skusenosti a hotovo. Ja najlepsie viem, kolko mi trvalo sa k niecomu dopatrat a k niektorym veciam som sa nedopatral vobec.
Re : JK
"Nemyslím si, že by som bol nieči poskok a vyučoval ho elementaritam a zabezpečoval mu nadštandardne služby, keď nevie, kde je sever a kde juh". - neviem kde si k tomu prisiel, takze bez komentara.
"Myslím, že na webe mám o DCC od A po Z". - nevyjadrujem sa, mam svoj nazor, ale radsej mam mtbbus.cz
Co sa týka "fantasmagorii" - nuz, nikde som nepisal, ze sa niekde povaluje zabudnuty vozen. Pisal som len o realite na zeleznici, ze ked rozradujes manipulak tak je uplne bezne ze ti zostane na kolaji prave jeden vozen. Alebo naptiklad MUV-ka. A uplne realna releovka (nie nejaka fantasmagoria) uplne realne indikuje obsadenie kolajoveho obvodu. A uplne realny autoblok ti pri roztrhnuti supravy uplne realne indikuje obsadenie kolajoveho useku.
Navyse, s ocami si asi velmi nepomozem v srytej casti kolajiska - stanica a tratove useky.
Infra snimace velmi dobre poznam, mame to aj odskusane, dozvedel som sa o nich prave na mtbbuse. Lenze sme po dlhom rozmyslani zavrhli a to z viacerych dovodov:
- nutna komplikovana kabelaz (jeden kolajovy obvod v stanici musi mat aj 10 a viac snimacov
- prenos informacie do PC - nutny vyrazne vyssi pocet modulov spatneho hlasenia
- nemoznost instalovat do vyhybiek (zhlavie s anglicanmi musi umoznit prejazd dvoch suprav po nezavislych vlakovych cestach a teda nutnost sledovat krizovatkovu vyhybku ako samostatny objekt vratane obsadenia)
- mensie, ale predsa znizenie modelovosti kolajiska - predsa len su tie snimace viditelne a navyse v stanici by ich bolo potreba kazdych par cm.
Navyse, indikacia cez prudovy snimac je najrealistickejsia aka len moze byt, lebo na skoro rovnakom principe pracuju aj realne kolajove obvody. Avsak, indikacia cez prudovy snimac aj pre pripojne vozidla potrebuje tie "zbytocne" odporove dvojkolesia. Samozrejme, pre zaciatok vzdy len jedno na koniec supravy a programom osetrime zavislosti obsadenia ....
Roco nic nerobi? Odkial ma potom centralu, mouse a zosilnovac, dekoder na navestidla. Nieco take LENZ VOBEC NEVYRABA. Navyse aj dekoder na vyhybky robi LENZ iny.
Nasit DCC na riadenie podla klasiky - to mas odkial? Ak bolo fiasko v boniciach koli poruche na prvkoch Roco, potom je to vina Roco. Ak nie, potom je vina niekde inde.
Ako ti dokaze PC indikovat obsadenie useku, ked nema info z kolajiska? Ano, mozem sledovat, ze vlak tu prisiel a pokial neodide tak je obsadene. Ale co posun v stanici? Rozradovanie supravy, rozdelenie, ....
"Kto chce silou mocou stavať regulátor tr. napatia a prezentuje sa ako osoba pomerne znalá, tak hravo zvládne aj ovládač príslušenstva podľa popisu." - Neviem, ale ja osobne som pisal, ze na to aby som dobre zvladol digital sa musim este zdokonalovat. Ine je totiz, ked si mam premerat ci mam OK tyristor alebo kondik, a ine je, ked sa mam bavit s procesormi, ....
Chvíľu človek nedáva pozor a koľko sa tu toho zomelie. Na začiatku diskusie som dal návrh – komu sa zdá že je toho málo na webe o modelárstve, prispejte článkami na railweb.acs.sk. Podnietite tým možno ďalších k rovnakým výkonom. Hádajte koľko ľudí sa prihlásilo? Nemôže preto nikto z vás čakať, že niekto druhý, len tak z plezíru bude hodiny písať články, vyrábať fotky a dokumentovať vlastnú prácu (a potom to ešte niekto skritizuje pod čiernu zem alebo vyhlási za samochválu). Koľko sa tu už rozpráva o modelárskej prílohe? A kde je? A kto do nej bude prispievať?
Ale o inom som chcel: Ad: mikinko
Predovšetkým sorry za poznámku o naučení sa googlovať (viditeľne sa ťa dotkla), ale vyprovokoval si ma kategorickým tvrdením „jedine snad stranky LENZ su na urovni“ . To sa mi vždy nožík vo vrecku otvorí, keď čítam také výstrely od pása. Existuje spústa ďalších stránok, ktoré danú problematiku rozoberajú minimálne rovnako podrobne...
Späť k voľbe analóg/digitál. Z toho čo si vymenoval čo všetko by malo byť na tvojom koľajisku, mi vychádza, že to koľajisko budeš stavať dlhé roky (skôr by som povedal že nikdy nebude dostavené). Keď potrebuješ 12 dekodérov, tak asi máš 12 mašín a už ich cena je rádove desiatky tisíc. Ak k tomu pridám cenu koľajiva, vozov a ostatného príslušenstava, asi by som sa dopočítal k niekoľko 100 000Sk čo mieniš „vraziť“ do koľajiska. Ja viem že teraz namietneš, že kopu vecí už „máš“ (padli z neba?), veľa vecí si urobíš (viď citát o relátkach, vyrábaš si analógový regulátor...), ale rovnako to je s digitálom. Nikto si nekúpi všetko naraz, ale pekne postupne rozširujeme svoje systémy. Na prvé jazdenie stačí starter set za 100EUR, (dekoder, centrála, ovládač, trafo; mašinu, vozy a koľajnice môžeš zahodiť, aj tak ušetríš). Kým príde na to, že budeš zapojovať prvé príslušenstvo, bude možno dekodér príslušenstva za 500Sk...
Takže na jednej strane ak si chceš veľa vecí urobiť svojpomocne, nemôžeš to porovnať s fiktívnou investíciou do digitálu 100 000Sk spôsobom všetko kúpiť naraz a nové v obchode...
Inak tvoj výpočet že za kolieska dáš 10000 je úsmevný. Odporový lak stojí pár 100Sk a za hodinu natrieš a otestuješ cca 500 dvojkolí...BTW: medzi čidlom obsadenosti pre analóg a digitál nie je žiaden principiálny rozdiel...Akurát to že na analógu, ak odpojíš napájanie, ide celá signalizácia dopreč. ...
A ešte jedna téza: čo vlastne chceš „modelovať“? Ako to popisuješ, predstavujem si koľajisko kde premáva 20 vlakov sem-a-tam, úplne automaticky, všetko sa nastavuje prepína a riadi z