Železnice v médiích
Nepřipadá vám, že (nejen v poslední době) televize, tisk, rozhlas či internetové noviny "pojednávají" železnici vesměs jen z negativního pohledu, jakoby s cílem zdiskreditovat ji (ještě více, než to dokáže sama) v očích veřejnosti?
Například dnešní "novinky.cz" pod tučným titulkem "Cestování autobusem už lacinější než vlakem" uvádějí mimo jiné takovýto důkaz nesrovnatelnosti jízdného ČD a autobusových dopravců:
"Na autobusových linkách, provozovaných Orlobusem Nové Město, bude i po Novém roce cestující platit jízdné v dosavadní výši. Za jízdenku z Hradce Králové do Prahy tak vydá 78 korun. Ve vlaku je z Hradce do hlavního města obyčejné jízdné za 140 a zákaznické za 86 Kč."
Přitom redaktorům jaksi ušla skutečnost, že třeba obyčejná zpáteční jízdenka z Hradce Králové do Prahy stojí 155,- Kč, zpáteční jízdenka pro 2 cestující 310,- Kč (a jednosměrná 172,- Kč). A to ty zpáteční jízdenky platí až do druhého dne. Navíc celý bombasticky "protiželezničně" orientovaný článek je reakcí na zdražení jen některých slev ČD, protože rozsáhlé zdražení jízdného nebo rušení komerčních slev se nekonalo (zatím). Jak asi takováto sdělení působí na ty občany, kteří zas tak často vlakem nejezdí? Toto je ale jen jeden příklad za všechny. Média u nás mají vůbec tendenci vyzdvihovat na železnici především to, co je negativní (ne, že by nebylo co), ale věci pozitivní (i ty jsou!) pomíjejí.
Súvisiace odkazy:
TV program
Podradené diskusné témy
15centové
Inak k tým nulovým lístkom len toľko ... pravidelne sa stáva, že príde dôchodca, opýta si CLBP na cestu tam aj späť a ide rovno na autobus ... keď som sa pri najbližšej návšteve ozval, že ak chce iba lístok na cestu späť dá sa to aj bez lístka na cestu tam ... on na to "však to je jedno, veď zadarmo" ...
Študent - viem že som mu pred dvoma dňami dával mesačný lístok a on príde večer že chce na tú istú trať jednorazový lístok .. keď som sa ozval na čo Vám je lístok, keď máte mesačný ktorý vám platí bez obmedzenia, odpoveď bola "však to je jedno, veď zadarmo" ...
Iný prípad, príde človek ktorý vie že pôjde asi 2 krát v týždni do mesta, ale ešte nevie presne kedy tak "dajte mi po jeden lístok na každý deň a aj naspäť" ...
Tým chcem povedať len toľko, že pokiaľ ide o nulové lístky ZSSK, vydá sa ich podstatne viac ako sa ich v realite využije, nehovoriac o mnohých duplicitách- keďže ani viazanosť na vlaky R a vyššie nezabráni v pokladni iPOP TaBo výdaj takýchto duplicitných lístkov, blokované je to iba v iKVC celý systém je zlý, veľmi zlý
http://liptov.sme.sk/c/7824290/pozrite-si-ako-bude-vyzerat-nova-stanica-po-prekladke-zeleznice.html
Snáď sa toho dožijem na svojom dôchodku.
o tom či 13 mil na bezplatnú prepravu bude stačiť je možné polemizovať ale z údajov mčo poskytol Jančura....
RegioJet tak spochybnil údaje rezortu dopravy, že kompenzácia nákladov osobných dopravcov na bezplatnú prepravu vlakmi, objednávané štátom, v tomto roku dosiahne 13 mil. eur. Z tejto sumy mala štátna Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. (ZSSK) dostať 12 mil. eur a RegioJet na prevádzku vlakov na trati Bratislava – Komárno 1 mil. eur.
Súkromný dopravca v prvom štvrťroku 2015 prepravil na trati Bratislava – Komárno 562,75 tisíc cestujúcich, čo je medziročne o 22,1 %, resp. o 102 tisíc ľudí viac. Tržby vo výške 445,52 tis. eur klesli o 22,7 %, alebo o 130,56 tis. eur...
celkom dobrý obchod ked masovo vlaky nepridal nejaké dva páry ,má jednotky s nízkou kapacitou a dostal navyše milion Eur...holt čerešnička na torte ako sa patrí....ešte si otvára tie svoje prolhané a chvastúnske .....
Tvoje slová viem potvrdiť. Keď som bol u RJSK v BA na prijímacom pohovore na určitý druh práce, nebudem tu rozvádzať, predtým som si preklepal ich aktivity, aby som bol pripravený na otázku zo znalosti firmy. Našiel som článok, kde ing.R.Jančura vysvetlil po lopate novinárom, že keď niekto si myslí, že hrozienka z koláča sú aktivity na linke Praha - Olomouc - Ostrava, je na veľkom omyle. Ozajstné hrozienka, ba čerešnička na torte, je linka Bratislava - Komárno. Isto všetci vieme, asi prečo.
S tým, čo hovorí náš premiér, pri všetkej úcte, nakoľko bol zvolený z vôle národa, mám právo nesúhlasiť, a mám dobré dôvody tak učiniť.
Tá banková operácia budú dotlačené farebné papieriky s číslami, pardóóón, nejaké čísla v počítačovom systéme NBS na prevod do Štátnej pokladnice SR za emisiu štátnych dlhopisov, z ktorých úrokov sa nedostanú ani naše deti...
lukas.pb v štátnom rozpočte je všetko virtuálne. milión hore, miliarda dole. spraví sa banková operácia kde prebehne pár miliárd hore dole a všetci budú spokojný. nie som ekonóm a neviem posúdiť či to bude 13 M alebo viac alebo menej ale aj tak sú ešte veľké rezervy v ZSSK odvoziť ešte o mnoho vlakov viac s minimálnymi nákladmi naviac.
Koľko stojí vlak v ktorom sa vezie 25 % platiacich cestujúcich?
Koľko stojí vlak v ktorom sa vezie 20 % platiacich cestujúcich + ďalších 20% neplatiacich?
Mne to vychádza rovnako. Takže náklady sa nezvýšili. Preto sa čaká na tržby a až z nich budeš vedieť vypočítať akú máš naozaj strátu. Čo sa týka dôchodcov, nie každý ktorý sa zaregistroval sa vozí hore dole vlakmi a zľavu mali aj predtým. A študenti tiež.
Aj keď tento systém neschvaľujem rozhodnutie padlo. A je veľmi zaujímavé že už nie je napádané ani politikmi ale len jednou osobou ktorá požrala všetku múdrosť sveta.