Železničářská profesionalita
Mnozí, možná většina, návštěvníků těchto stránek jsou železničáři. Já jsem „jen“ železniční fanda, příslušník „cestující veřejnosti“ a z hlediska znalosti drážní problematiky „poučený laik“. To předesílám pro zdůraznění, že takovéto „kontroverzní“ téma nenastoluji ze zlé vůle vůči železničářům.
Stalo se dne 13.11.2004 na Os 5611 Hradec Králové – Pardubice: Vlak má odjezd v 01:00 hod., hradecké nádraží má noční pauzu, jízdenky se vydávají ve vlaku. Požádal jsem průvodčího (resp. vlakvedoucího) o jízdenku SoNe+ za 360,- Kč, které jsem měl přesně připravené. On mi pravil, že tuto jízdenku ještě nevypisoval, ptal se mne, zda nemám nějakou starou, ujistil se, že je to „ta jízdenka, co se na ni dá jezdit všude“ – a pak mne požádal, abych si ji koupil při přestupu v Pardubicích. To jsem akceptoval, protože na diskuse už nebyl stejně čas. Je to vůbec možné? Onen průvodčí totiž příslušnou jízdenku nejen neuměl vypsat, on ji dokonce - logicky - neuměl ani řádně zkontrolovat! (A nešlo o žádného mladíčka, nýbrž o muže zralého věku.)
Podotýkám, že toho dne jsem použil celkem 13 vlaků a na zbývajících 12 průvodčích nemám nejmenší důvod si stěžovat, všichni byli skutečně profesionální, slušní, většinou i milí a srdeční. A také to, že to nebylo poprvé, co jsem si kupoval zmíněnou jízdenku ve vlaku – a nikdy jsem se ještě s takovým „odborníkem“ nesetkal.
Člen vlakového doprovodu je jednou z mnoha železničářských profesí, všechny jsou důležité a všchny mají své problémy.
Výpravca, ktorý priamo pracuje v prevádzke, resp. traťový pochôdzkár len preto, že je dušou ŽSR, nárok na cestovné výhody nemá, čím si ich zaslúži ZSSK osobná pokladnička či úradnička s rodinou? Len preto, že pre tú firmu predáva lístky a spisuje faktúry? Toto je tiež trochu nespravodlivé. Aj keď osobne nikomu nezávidím a doprajem samozrejme všetkým.
Ono že sa ŽSRáci k vám macošsky správajú... minimálne prevádzkovým zamestnámcom ŽSR tiež za posledné roky reálne mzdy klesli a z toho, čo píšeš, si užijú iba omrvinky. Čo už napokon napísali aj predrečníci.
Čo bude potom, ak o dva roky ZSSK rozdelia na regionálnu a diaľkovú dopravu, pričom regionálka prejde pod samosprávy? Čo ak si jednotlivé VÚC-ky tiež neuznajú vzájomné benefity? Ak trebárs popradské depo pôjde pod J&T a ich "režinky" nebudú platiť od Štrby ďalej na západ, kde bude osobnú dopravu spolufinancovať už žilinský VÚC... Prečo by mali Žilinčania voziť zadarmo Tatrancov (a naopak) z ktorých nič nemajú a na nich doplacajú...?
Takže ak sa na vec máme pozrieť z iného pohľadu, čo ak nám páni zachvíľu predostrú aj takýto pohľad?
jones:
K tým benefitom-Raz som využil možnosť prepravy nákladným vozňom pre mňa,ako zamestnanca ZSSK,bola zľavy o 10% menšia.ako pre ZSSKCargo.
Toňu, všetko uznám, je to svinstvo, ale tak zas... ten Cargáč má o tých 10% menej na výplatnej páske. Keby som vedel a robil by som už v Cargu, tak si tú prepravu napíšem na seba.
Nie tak, ale vážne, veď nezáviďme si aj to málo čo ešte máme a už možno dlho mať nebudeme...
píšem o SÚKROMNÝCH cestách zamestnancov ŽSR.
Výpravcovský kurz je niečo iné - v zásade je to služobná cesta a tam už isté zľavy poskytované sú. Ale aj tak - bazén zadarmo nemohol byť ani v kurze. Že si to možno potichučky s niekým dohodli...
MAťko máš v zariadeniach ktoré patria ŹSR (Štrba,Strečno) zlavu.....
A na to si ako prišiel? To už je dávno zrušené....
Si ma normálne zmiatol - tak som si to teraz pre istotu telefonicky overil. Žiadne ubytovacie zariadenie ŽSR pre zamestnanca ŽSR na súkromnej ceste neposkytuje žiadne zľavy. Jedine na služobke - a to Ti môže byť jedno, aj tak si to vykážeš v cesťáku.
porovnávať cenu za ubytovanie v nejakom zariadení ŽSR s režijnými výhodami nie je tiež totožné,lebo režijné výhody nedáva ŽSR ZSSK ale ministerstvo dopravy...a pochybujem že pri rovnakom zariadení ZSSK by dávali zlavu zamestnancom ŽSR......
samozrejme toto bude mať za následok hromadný nevýber ..takže ministerstvo sa mýli ak si myslí že dostane viac peňeží.....
cena za dieťa 1350 Sk ktoré denne nedochádza do školy vlakom .. a rodina má auto je viac ako isté že režinky brať nebude.....
Jediní kto budú brať budú tí ktorých rodinní príslušníci denne dochádzajú vlakom do zamestnania a do školy ...inde nevidím zmysel.....
takže nový zdroj príjmov to neprinesie...niekto sa tým naštve ...ale hlavne niekto si splní sen že tí železničiari nebudú jazdiť "zadarmo".....
no a tí zlí železničiari budú žiadať zvýšenie mzdy lebo toto už nie je nijaká super výhoda radšej pridané na plate? No Nie? ...aj tak sú najnižšie z okolitých porovnatelných krajín.
No len keď sa začne vyčítať jednému alebo druhému, tak to môže pokračovať o rok presne tak ako napísal Tomáš. Rušňovodič osobáku z Bratislavy do Trnavy zrazu nebude mať režinku na ICečko do Tatier, bo jeho vlak bude patriť pod VÚCku a pod.
Len nechápem, že ako by ten vlak vyšiel vôbec na trať, nebyť takých traťovákov, návestných majstrov, signalistov, výhybkárov, výpravcov, úradníkov a pod... keď zrejme z pohľadu režiniek, oni nijak neprispievajú k chodu každého vlaku.
I keď sa to týka vlastne ZATIAĽ len novoprijatých zamestnancov. Dosť nechápem, o čo inú robotu bude vykonávať ten (výpravca, signalista, úradník, cargorušňovodič, vozmajster, opravár ŽKV...) čo bol prijatý do zamestnania včera a ten čo bude zajtra.
Ani ten zamestnanec ZSSK nemusí mať najčistejšie svedomie, keď raz štát už dotuje ten jeho vlak a druhý krát mu ten istý štát na základe akejsi dohody s jeho firmou prispieva na režijné cestovanie.
Áno v dnešnom svete sú najrozhodujúcejšie peniaze... BOHUŽIAĽ. Ale opäť typicky slovenské. Niekto si zas myslí, že keď zvýšim ceny, tak na tom úžasne zarobím. No houby, väčšina ľudí sa na to vykašle a dobre si zráta, či sa im to aj naďalej oplatí vlastniť režinku, ak najmä musia pre celú rodinu odrazu zaplatiť niekoľko tisíc korún.
Aby sa zas nikto nechytal môjho príspevku, mňa do toho nič, mám čo najmenej k tomu hovoriť...