Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Ak sa vrátime k niektorým hojne pertraktovaným mimoriadnostiam, problém netkvel ani tak vo fakte, že sa prihodili, či v tom, že cestujúcich nikto včasne nevypustil ako stádo z vlaku niekam na koľaje či do poľa, ale skôr v absentujúcich základoch krízovej komunikácie u železničiarov, ktorí sú pri kontakte s vystresovanými či nasrdenými cestujúcimi na rane ako prví. A tiež v zastaranej filozofii krízového manažmentu, keď sa mimoriadnosti riešia ad hoc (samozrejme, za použitia zaužívaných postupov a pravidiel), miesto podľa vopred vypracovaných protokolov. Pravda, to by sa ale naša železnica (schválne neuvádzam len jednu spoločnosť) musela mentálne posunúť z rokov deväťdesiatych do druhej dekády nového milénia, aby sme sa dočkali nejakej zásadnej zmeny v tejto oblasti...
Nik také veci neriešil a spoliehalo sa, že funguje zdravý sedliacky rozum.
Holt doba pokročila, paragrafizovali sme sa a síce zahynieme, ale v súlade s predpismi
Ale aj opačný prípad: cca. 2011-13 os. vlak GA 8:09-BAVIN 8:45 zrazil na mociari niekoho a napriek tomu, že tam je nastupiste, nás silou-mocou držali vo vlaku. V čiernej kronike sa možno nájdu aj dátumy, ale nechce sa mi v tom hrabať.
Despect: rešpektujem tvoj názor, viem, že mám na VN svojich zástancov aj odporcov, pričom aj tých druhých rešpektujem a skúsim to zmeniť.
ja som jednoznačne povedal, že o cestujúcich sa mal postarať dopravca, ktorý ich v uviaznutom vlaku prepravoval a to stiahnutím vlaku závislou trakciou do najbližšej stanice. Pred tým si samozrejme musí preveriť u správcu infraštruktúry, či spadnuté vodiče troleja mechanicky nebránia jeho stiahnutiu, či sú bez napätia...Okolo asi ťažko prejde vlak 120tkou, lebo má nariadenú pomalú jazdu a hasiči tam už nepôjdu vôbec, lebo tí ani nehasia zariadenie, pokiaľ nemajú potvrdené, že je bez napätia a tiež nevstúpia do koľajiska na evakuáciu osôb, pokiaľ im to niekto nepovolí - nemôžu si dovoliť ohroziť vlastných ľudí pri veľkom riziku úrazu. Tieto činnosti musí niekto organizovať - nejaký dispečer podľa havarijných plánov, ktoré schvaľujú manageri.
Záver: managerské zlyhanie dopravcu, správcu infraštruktúry.
nielen v železničných a štátnych, ale aj v súkromných sa prestáva používať zdravý rozum a všetko sa podriaďuje znižovaniu nákladov, hoci to v konečnom dôsledku prinesie ich zvýšenie, alebo zhoršeniu image firmy. To že bola MU absolútnym zlyhaním managerov je jasné, lebo motorové rušne ako zálohy na stiahnutie vlaku, alebo cestujúcich a celé havarijné plánovanie zabezpečujú oni.
Chvíľku sa budú hrať na vyšetrovanie MU, ideálne komisionálne ZSSK + ŽSR, potom sa budú naťahovať, či sa trolej zamotal do zberača, alebo či zberač strhol trolej, čo robil rušňovodič, budú tlaky to naňho zvaliť, ak prejdú majú obetného baránka, ak neprejdú budú si to i naďalej prehadzovať ako horúci zemiak. Padne vyhlásenie, že vec je zatiaľ v šetrení a nebudú sa až do jeho konca vyjadrovať. Ale za každých okolností to budú mlžiť a zatĺkať alebo zatĺkať a mlžiť.
Ono tu ani nejde o samotnú MU, tu ide o to, že v železničných firmách (a najmä tých štátnych) sa čím ďalej, tým viac PRESTÁVA POUŽÍVAŤ ZDRAVÝ ROZUM...