Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Chcel som ísť 3037 raca-cifer, došiel som 3039 o štvrť na štyri ráno, informovanosť v Rači mizivá(ak by som iniciatívne neotravoval pred DK, asi by som mal smolu a čakal na 3001), osadenstvo DK spomínalo nejaký obrovský výpadok PC, svetelná tabuľa sa zasekla v čakárni do cca. 2:45 v stave 3037 + 80, 3038+60, 3039 bez meškania... To by bolo na ďalší článok typu išiel som vlakom.
Nové Zámky o 10.00
- do Hamburgu hodinu
- do Nitry 20 min, do Bratislavy 20 min, zo Štúrova nepriešiel (pokazil sa), do Komárna 7o minút
no a späť zo Zámkov do Leopoldova o 16.00 meškal takmer 50 minút (dva krát stál kdesi....), z Leopoldova (z BA) do TN Rex meškal 80 minút, potom ho stiahli na osobák do Nitry meškal 40 minút.....
a tá teplota vo vlaku možno 40°C.....
A to asi celkovo, nielen elektrických.
Sleduj situáciu okolo Zvolena. Viacero vlakov nahradených NAD, alebo v casti trasy odrieknuté.
A dnes 701 pre (nepotvrdené) poruchu rušňa kúpil 2 a pol hodiny.
Písali len predpoklad meškania. Takže asi ''len'' chyba na strane dopravcu. Čiže porucha rušňa, alebo vozňa.
A) Za nehodu (skokan, nepozornosť, dement na priecestí) nemôže ani ZSSK ako dopravca, ani ŽSR ako správca infra...
B) Za poruchu na trati nemôže dopravca... Ale je tam väčšia či menšia zodpovednosť správcu infra. Naps vo Svite by ma zaujímalo, aká výhybka ''prdla'' Ak stará, tak to sa dalo viac-menej čakať a treba obnovu dotiahnuť do konca, lebo teraz je tam mačkopes... Ani staré ani nové. Ak sa porúčala nová výhybka, tak si je treba ''posvietiť''na kvalitu vykonávanej práce...
C) Za poruchu HKV zas nemôže správca ale dopravca, ktorého (ne)údržba sa prejavuje aj na kondícii vozidiel
Čo ale vytýkam ja, je v mnohých prípadoch prílišná skostnattelosť a nepružnosť dispečerského a informujúceho presnonálu dopravcu aj správcu,,,
Včera bola nehodová udalosť, dnes iná.
Plus začala výluka do Varína, tak tvory Tebe podobné nech radšej ani k trati neidú a internet nezapnú.