230/240/242/340
Mate radi tieto rusne? aky je Vas nazor na toto HDV? Aky je vas oblubeny voz poprip.typ vozu?
Takze,
830 - Krvava Mary. Neviem a netusim pre co
240 013. Tasmansky diabol je strasne mrstne a nebezpecne zviera plne energie. Kazda masina je ina, aj ked vyzeraju rovnako. 240 013 bola svojho casu take delo (rozumej fantasticky tahala), ze si vysluzila taketo romanticke meno. Medzicasom vsak niekto v kabine napisal, pod napis Tasmansky diabol nasladovnu vetu : "Arabská sviňa je to...". Nevedno prečo.
Čo sa týka červených svetiel, keď stojíme v stanici, nemajú dôvod svietiť, iba ak sa ide na trať ako rušňový vlak. A tiež po príchode z trate je možné zabudnúť ich vypnúť a potom to vyzerá, ako by "vždy svietili"
MAJSTEEER: No, nemôžem odolať: 240 013 získala svoju romantickú prezývku vďaka nejakej milej príhode zo života? Hmm. Tasmansky diabol.... Veeľmi interesantné.
all: Keď sa už preberajú mená mašiniek, jedná vec mi nedá spať: prečo má 830 prezývku Krvavá Mary? Osvieťte ma. Ďakujem.
Matthias: nahanam sa uz roky aj okolo BA. Najdes ma na trati ZV -BA. Najblizsie dorazim do BA 1.11. vlakom 802, tusim ze je to tam 16:20.
Otazocky rad zodpoviem...
Jozo K. nie je moj kolega, len stary kamos a na streke vobec nerobi, ale z okna domu vidi na streku