230/240/242/340
Mate radi tieto rusne? aky je Vas nazor na toto HDV? Aky je vas oblubeny voz poprip.typ vozu?
Tlačenie Laminátky ľudskou silou som zatiaľ ešte nezažil, čo neznamená, že by to nezažili iní, zatiaľ som videl tlačenie "Gábiny" Gbkks, prívešáku 011 a veľa ráz "úzkych" na ČHŽ, k čomu som aj ja osobne prispel.
Pro inspiraci doporučuji vaší pozornosti třeba článek "Silák Hanzel utáhl pomocí háků v zádech 88 tun těžkou lokomotivu" z 2.10.2004 na adrese
http://216.239.59.104/search?q=cache:FAVFiQsj3YoJ:www.radio.cz/cz/clanek/58712+sil%C3%A1k&hl=cs&lr=lang_cs%20target=nw,
i když dotyčný silák lokomotivu netlačil a šlo stroj jiné řady.
Jsou tam i záběry z akce:
Allah Akbar, Mr. Slayerrr. Hey, ale ci by to krvopotne snazenie prinieslo nejake plodne ovocie... Urcite by sa ten silny obcan stal minimalne miestnou atrakciou tamojsieho depa. (este roztlieskavacky k tomu a mozes vyberat vstupne) V podstate, ked si vezmes, ze tych 85 ton spociva na temenach kolajnice kolesami, mozno by sa vazne dalo tou skrinou laminatky par milimetrov smerom dopredu pohupat. {Su predsa sialenci, co rucne tahaju kamion aj s navesom a tesia sa pri tom zo zivota.}
To len na okraj.
MAJSTEEER: Teraz úplne vážne... To ako vážne? JEDEN človek?? Nejak si neviem osobne predstaviť tú víziu; prídem za Tebou niekam na odstavné, odbrzdíš mašinu, ja sa zapriem a ono sa to pohne čo len o milimeter dopredu. (dozadu sa neráta ) 85 ton? Tým jedným chlapom musí byť asi nejaký sťahovák, čo v rámci rannej rozcvičky žongluje so 40 kilovými skriňami.. Alebo?..
Keď sólo mašiny vyťahujú na točňu takým tým malým žltým akumulátorovým nezmyslom, Lego 199 tuším; že by sa tých zopár kW dalo aspoň do istej miery (veľmi malej) nahradiť ľudskou ťažnou silou?
Človek až má chuť to vyskúšať. Som značne skeptický.
Mat3j: Závisí na tom, či sú tí chlapi profi kulturisti alebo každú druhú noc slopú krígle piva.
Taktiež treba brať do úvahy ich momentálny zdravotný a psychický stav, či práve nezistili, že ich manželka podvádza s tým zasraným údržbárom od káblovej televízie, alebo že ich synček šľape na heroíne.
Rozhodujúcim faktorom môže byť aj nedostatok sexu, priveľa kávy (osobne, vždy keď sa prelejem kofeínom, tak nevládzem laminátku pohnúť ani tých pár centimetrov, najhoršia je v tomto smere Nescafe). Taktiež neodporúčam tlačiť do laminátky pri zácpe.
Stačí Ti takáto odpoveď?
Matematicko Fyzikalna uloha: Kolko 80 kilovych chlapov treba na to, aby po kolajniciach (pri stupani 0%) utiahlo 85 tonovu laminatku, tak aby isla rychlostou 5km/h?
Pozor, v ulohe treba pocitat aj fyzikalne javy
Noo a kto to spravne vyriesi ten odo mna ziska........ehmm, uznanie
Inak mozno budem mat doma zahradnu zeleznicu,, kedze firma, ktora ju vyraba, sidli len 1500m od mojho domu :)). Raz by som tam chcel mat laminatku :)