361
Diskusia o novovznikajúcej rade HDV.
Ide o komplexnú rekonštrukciu vozidiel 162 a 163 ZSSK v spoločnosti ŽOS Vrútky a.s. V novembri 2009 sa začalo pracovať na prototypovej rekonštrukcií - 361.001 - ako základ pre rekonštrukciu bol vybratý košický peršing 163.053, ktorého elektronika bola v priebehu roku 2009 sčasti použitá pri oprave požiarom poškodenej 362.006, z ktorej vznikol z hľadiska výkonovej aj riadiacej elektroniky určitý medzistupeň vývoja medzi HDV 362/363 a 361.
Z pôvodných HDV 162 a 163 ostane zachovaná len skriňa a upravené podvozky vrátane trakčných motorov.
Hlavnou výhodou, okrem predĺženia životnosti, je rekonštrukcia jednosystémového HDV pre jednosmernú napájaciu sústavu 3kV na vozidlo dvojsystémové - 3kV js. / 25kV, 50 Hz.
Je to malý krok pre 361 105, ale veľký skok pre žos Vrutky
Ze slovensky robos dokaze odvadzat kvalitnu pracu, akurat nie na Slovensku, to vieme.
Mna by len zaujimalo, kedy Slovaci (a mozno Slovania vseobecne) zacnu pouzivat rozum a chovat sa navzajom ferovo. A kedy prestanu tolerovat nekvalitu, neuctu, podvadzanie a 1000 inych negativnych veci.
Ked sa na to podivam, vidim vsade namosurenych ludi, ze u nas nic nefunguje, vsetko je zle a pod. A ked dojde na lamanie chleba treba protestovat proti nejakemu zlu, dat najavo, ze toto uz tolerovat nebudeme, zrazu su vsetci spokojni.
Chvilu som robil v zamestnaneckej rade. Ked doslo do tuheho, cela firma od problemu odskocila a my sme vysli za blbcov.
Oplati sa nastavovat krk za nieco take????
A potom sa divite, ze by som, keby to bolo take jednoduche, najradsej zmizol zo Slovenska?
A tak je to so vsetkym, aj s morozmrdom.
Tu by bolo treba do kazdej frimy jedneho Eichlera, aby narobil poriadky ako s VSZ.
Zacinam mat pochybnosti o serioznosti zamestnavatelov na Slovensku, ci uz su to slovenske firmy a ci zahranicne. Zial, my Slovaci (Cesi, atd.) si vselico nechame.
Prave som debatil s kamaratom, ktory odisiel z ceskej pobocky zahranicnej firmy a prestahoval sa do Rakuska. Presne preto, ze hoci boli zahranicna firma, moresy v nej boli ceske.
Preto som aj ja rad, ze pracujem pre Rakusanov, aj ked ako zamestnanec slovesnkej pobocky zahranicnej firmy. Kym som sluzobne mimo Slovenska, tak na mna ten slovensky marazmus a slovenska malost nedolieha. Ked debatime, Rakusania sa obcas len opytaju, ci nemame odbory.... Ze u nich take moresy by nik netrpel....
U zahranicnych firiem mam pocit, ze si zahranicni manageri dovoluju to, co by im doma nepreslo a slovenski manageri su "este lepsi" ako ti zahranicni. Akosi musime byt papezskejsi ako papez.
Zial, je to smutne.
A co sa Vrutok tyka - nebudem komentovat. Kto zo slovenskych privatizerov je seriozny?
Každopádne LAK I je náter rozsahu odstránenia všetkých pôvodnych vrstiev. Viem, že je obtiažne učiniť tak na ťažko dostupných miestach a kútoch, no tam na tej markízke a uholníku nie je oškrabaná ani len hrdza či pôvodna zelená farba, nový náter sa nacapal priamo na ňu.
A Pri H-čkach, tobôž takýchto modernizáciach, by bolo myslím, že vhodné okno aspoň pretesniť. Aj keby to stálo dačo viac. Tuto krásne vidno, ako nastriekali farbou staré tesnenie skla.