Pozvánka na 7. mezinárodní mistrovství ČR pákových drezín

27.7.2018 8:00 -zz- Zdroj: MMCRPD

Pozvánka na 7. mezinárodní mistrovství ČR pákových drezín

Klub železničních cestovatelů, spolek zve všechny zájemce o aktivní účast i divácké sledování na už 7. ročník tradičního Mezinárodního mistrovství České republiky v jízdě pákových drezín, který se uskuteční v sobotu 25. srpna 2018 v Děčíně. Akci podporují Česko-saské přístavy s.r.o. a Statutární město Děčín.

 

 

 


Závod se uskuteční v areálu Česko–saských přístavů s.r.o. Děčín, Hálkova ulice od 10:00 hod. Prezentace družstev proběhne od 9:00 do 9:30 hod., předpokládané vyhlášení vítězů mezi 16:00 a 16:30 hod. Závodní tým se skládá ze 6 členů starších 18 let. Závodů se zúčastní 10 týmů. Možnost přihlásit se do 29.7.2018 na adrese info@pakove-dreziny.cz, kde si můžete zažádat o podrobnější informace. Startovné činí 2 000 Kč nebo 80,00 EUR a musí být zaplaceno do 7. 8. 2018. Kompletní regule závodu jsou uvedeny na webu pořadatele, přihlášku nabízíme přímo zde.


Závodní trať z ptačí perspektivy

Na místo konání závodu se lze dostat soukromým vozidlem ze směru Praha, Ústí nad Labem a Teplice ulicí Labské nábřeží přes Tyršův most, Masarykovo nám., na kruhovém objezdu směr Hřensko, dále ulicí 28. října a na křižovatce s ulicí Čsl. armády vlevo dolů až k řece Labi, kde je parkoviště. Pokud jde o pravidelnou veřejnou hromadnou dopravu, nejbližší zastávka autobusů MHD Děčín je zastávka 28. října, kterou obsluhují linky 4 a 14. Pro železniční fanoušky bude nepochybně nejpřitažlivější doprava kolejová, jízdy motorového vozu KŽC , jehož jízdní řád by se měl objevit tady.


Plakát akce

Pořadatelé se těší na hojnou účast všech příznivců tohoto povýtce železničního sportu.

Odkazy:

Úvodní ilustrační snímek z minulého ročníku: www.pakove-dreziny.cz

Súvisiace odkazy