Železnice v médiích
Nepřipadá vám, že (nejen v poslední době) televize, tisk, rozhlas či internetové noviny "pojednávají" železnici vesměs jen z negativního pohledu, jakoby s cílem zdiskreditovat ji (ještě více, než to dokáže sama) v očích veřejnosti?
Například dnešní "novinky.cz" pod tučným titulkem "Cestování autobusem už lacinější než vlakem" uvádějí mimo jiné takovýto důkaz nesrovnatelnosti jízdného ČD a autobusových dopravců:
"Na autobusových linkách, provozovaných Orlobusem Nové Město, bude i po Novém roce cestující platit jízdné v dosavadní výši. Za jízdenku z Hradce Králové do Prahy tak vydá 78 korun. Ve vlaku je z Hradce do hlavního města obyčejné jízdné za 140 a zákaznické za 86 Kč."
Přitom redaktorům jaksi ušla skutečnost, že třeba obyčejná zpáteční jízdenka z Hradce Králové do Prahy stojí 155,- Kč, zpáteční jízdenka pro 2 cestující 310,- Kč (a jednosměrná 172,- Kč). A to ty zpáteční jízdenky platí až do druhého dne. Navíc celý bombasticky "protiželezničně" orientovaný článek je reakcí na zdražení jen některých slev ČD, protože rozsáhlé zdražení jízdného nebo rušení komerčních slev se nekonalo (zatím). Jak asi takováto sdělení působí na ty občany, kteří zas tak často vlakem nejezdí? Toto je ale jen jeden příklad za všechny. Média u nás mají vůbec tendenci vyzdvihovat na železnici především to, co je negativní (ne, že by nebylo co), ale věci pozitivní (i ty jsou!) pomíjejí.
Súvisiace odkazy:
TV program
Podradené diskusné témy
Úřad pro ochranu hospodářské soutěže zrušil výsledek tendru na modernizaci železničního uzlu v Praze za 3,5 miliardy korun. Správa železniční dopravní cesty porušila zákon o veřejných zakázkách, vyplývá z webu ÚOHS. Jeho rozhodnutí je pravomocné.
Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/zeleznicni-uzel-praha-tendr-uohs-szdc-dx1-/eko-doprava.aspx?c=A170920_113447_eko-doprava_hm1
- je čítankovou ukázkou, jak nemá novinová zpráva vypadat. Nebo jak neměla vypadat veřejná prezentace, o níž článek píše. Hovoří se tu o to, jak vzrostl počet cestujících, jaký nárůst Prahu ještě čeká, ale nic z toho, co asi čtenáře zajímá nejvíc: Okdkud kam nová spojení povedou, jaké jsou varianty navrhovaného trasováno (o němž ještě není rozhodnuto, ale na papíře varianty jistě už jsou).
Pokud mi ovšem někdo namítne - mohl's včera sednout do rychlíku a přijet na Karlák, třeba by ses to tam dozvěděl - tak my nezbývá než mu dát zapravdu.
Od prosince má mezi Prahou a jižní Moravou jezdit už šestadvacet vlaků tam i zpět, pak přibude ještě jeden. Kraj se ale bojí zpožďování regionálních linek.
Zdroj: https://brno.idnes.cz/brno-praha-regiojet-vlaky-30-minut-dqn-/brno-zpravy.aspx?c=A170916_352431_brno-zpravy_dh
Začátkem srpna si musel Drážní úřad exekucí vynutit na státním podniku Lesy ČR vykácení stromů kolem trati v Nové Roli na Karlovarsku. Hrozilo, že spadnou na železnici, ohrozí provoz vlaků, nebo způsobí nehodu. Kácet se ale podle ředitele úřadu Jiřího Koláře bude kolem tratí i jinde a mnohem častěji než dnes.
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/vetsi-kaceni-stromu-zeleznice-draha-drazni-urad-ftz-/domaci.aspx?c=A170906_125352_domaci_hell
O.k., pravdou je, že v pomalších vlakoch dlhšie sa môžem dívať na susedu na sedadle oproti, totiž mám taktiku!
Doteraz som si obsadzoval voľné miesta, dúfajúc, že budem mať peknú prísediacu, ale na 99℅ plán zlyhával. Tak som to otočil. Aj vďaka odporúčaniam od vlakyneťákov chodievam na Hlavnú skorším vlakom, vytipujem si "obeť", príde Ex, počkám si, kým každý nastúpi a usedne si, potom idem ja.
Na 100℅ som mal pekné spolucestujúce.
Druhá výhoda,
tú mi vylíčil môj nemecký kolega od Hannoveru, keď sme sa bavili na téma bezpečnosť na železniciach. Čím vyššia rýchlosť, tým brutálnejšie následky zlyhania... Síce jeho narážka sa týkala zhodnocovanie peňazí z EU, do ktorej kasičky prispieva aj on.
(jinak: já to přísloví znám v podobě - Každá kráva si myslí, že za řekou je tráva šťavnatější. )
Že regionálka na 160... A u nás? Ani jedna hlavná...
Nevím, proč pan autor Sůra tomu dal titulek, jako by v tom byl nějaký rozpor. Byl by přece nesmysl udělat teď střídavou enklávu z Olomouce do Šumperka, kde je široko daleko samá ss. Paní Šubová tam jasně vysvětluje, že zařízení je připraveno na pozdější přepnutí na stř. soustavu bez větších změn - až se i okolí bude přepínat.
Přidávám odkaz na svůj výtah z přdnášky ing. Petra Lapáčka 5.6.2017 - https://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/6516-Jednotna-napajeci-soustava-trakcniho-vedeni-v-CR/
Díky této přednášce jsem se i já stal zastáncem postupného přepnutí ss. na stř. 25 kV 50 Hz.
Pavlosi, díky za odkaz na článek.
...no, jo. Aj tá hviezda je červená, ako birmovaný hranol, či nezištný anjel. Škoda, že tie štyri hviezdičky na kapitánových výložkách nemajú tú správnu farbu, ktorá by jeho najviac vystihla. Ja, mimochodom, keď boxer niekomu chcel pred kamerami prij.bať, tiež by len červená potiekla. A mi niekto vysvetlí, že keď červení potláčali akúkoľvek formu katolicizmu, ako je možné, že JUDr. Svätuškár získal titul? Snáď sa neklaňal pred červeným krížom? A cyklista kde prišiel k remeslu?
Počet cestujících na železnici se v pololetí zvýšil o zhruba 1,7 milionu na 90,9 milionu. Výrazněji vzrostl takzvaný přepravní výkon, který kromě počtu přepravených osob zohledňuje ujetou vzdálenost. Tento ukazatel se meziročně zvýšil o 6,5 procenta ze 4,25 miliardy osobokilometrů na zhruba 4,5 miliardy.
Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/cestujici-vlakova-doprava-zeleznice-autobusy-f44-/eko-doprava.aspx?c=A170926_115658_eko-doprava_rts