361
Diskusia o novovznikajúcej rade HDV.
Ide o komplexnú rekonštrukciu vozidiel 162 a 163 ZSSK v spoločnosti ŽOS Vrútky a.s. V novembri 2009 sa začalo pracovať na prototypovej rekonštrukcií - 361.001 - ako základ pre rekonštrukciu bol vybratý košický peršing 163.053, ktorého elektronika bola v priebehu roku 2009 sčasti použitá pri oprave požiarom poškodenej 362.006, z ktorej vznikol z hľadiska výkonovej aj riadiacej elektroniky určitý medzistupeň vývoja medzi HDV 362/363 a 361.
Z pôvodných HDV 162 a 163 ostane zachovaná len skriňa a upravené podvozky vrátane trakčných motorov.
Hlavnou výhodou, okrem predĺženia životnosti, je rekonštrukcia jednosystémového HDV pre jednosmernú napájaciu sústavu 3kV na vozidlo dvojsystémové - 3kV js. / 25kV, 50 Hz.
hlavne mi vadí to,že mašina stále stojí.Ak sa skuša niečo nové malo by to hlavne behať,myslím,že má nový riadiaci systém tak prečo stojí a nebehá napr.medzi systémami,nielen na skuš.okruhu,ale aj tu do kopca,na Štrbu s dvanastimi vozami a za zhoršených adhéznych podmienok.Proste musí behať až neostáva visieť na trati ako sa to stávalo v poslednom čase,jednoducho zastavila a nešla viac do výkonu,myslím,že mala dosť neschopností a zrazu dali od nej všetci ruky preč a mašina stojí kdesi v kroví.Doslova.Kto za ńu preberá zodpovednosť.To sme takí bohatí a máme strašne veĺa mašín,že si ju možeme dovoliť necháť stáť?Asi áno.
1) ake su hlavne rozdiely medzi 363.5 CD a 361 ZSSK (okrem Vmax, to viem)
2) ked ma 361 Vmax 140 km/hod, bude sa dat aj realne vyuzit? tz bude mat aj ETCS?
Thx
810499 - ja Ti poviem aj za seba čo mi na nej vadí. Rýchlosť zberačov napríklad - stiahnuť kilometer pred sťahovačkou ,až sa to stihne, a v úrovni návesti stiahni zberač už môžem dvihnúť, však dokým vyjde hore, som už dávnou za sťahovačkou. Ale keďže som bol na nej stráášne dávno, nemôžem sa nejak negatívne vyjadriť na ňu, neťahala zas tak zle.