WWW.VLAKY.NET
Fórum o vašich názoroch, nápadoch a pripomienkach na stránku VLAKY.NET, o tom čo by ste na našich stránkach radi privítali, čo by ste zmenili, a čo naopak vypustili.
SZKV: dobrá, ale přesto budu rád, když pod mé články občas něco připíšeš. Je velmi trudné, když tam někdy není nic k věci a jen žvanění oněch nudících se důchodců. Dívej se na to očmi těch lidí z venku. Vidí tam 100 příspěvků na diskusi, teď to rozkliknou, a oni tam již dva blbci (jak už to tak dle tvého pořekadla opravdu je) pořád melou dokola to samé, maximálně jim k tomu přicmrndá azetdák apod..... Já třeba Maxipsa v maximální míře ignoruju a pokud se mě nezeptá na něco k tématu, nereaguju na něj. Protože právě to on vyžaduje jak prase drbání.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831786/
Etienne: Jenže to já právě nejsem schopen zajistit, jak se ta diskuze vyvine. Zpravidla je to tak, že první příspěvek je striktně k věci, pak to někdo nepochopí, nebo se vyvine diskuze níže popsaná ("hospoda po x-tém pivě") a mě už to nedá. Zpravidla to končí tak, že napřed se snažím všechno víc vysvětlit, ještě rozvláčněji a polopatičtěji a často se stane, že mě někdo rozžhaví do běla a pak už se neovládnu. Takže je lepší nediskutovat vůbec. Soukromě se domnívám, že snažit se na tomto webu za daných podmínek o "elegantní diskuzi" je věc předem odsouzená k nezdaru (mě osobně se to povedlo snad jen u jednoho nebo dvou z té více než stovky článků), ale proti gustu... A moje slabá stránka holt je, že když mě někdo svou argumentací opravdu rozčílí, tak mám nutkavou potřebu mít poslední slovo. I s vědomím platnosti toho, že když se hádáš s blbcem, hádají se za chvilku blbci dva. Ale sám sobě neporučím...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831784/
SZKV: škoda, že jsi mě tenkrát vůbec nepochopil a vzniklo z toho zbytečné nedorozumění. Nechtěl jsem jednu věc - aby pod jedním článkem bylo sto příspěvků hádky maxipes vs. SZKV. Mohu k tomu říct jen jediné, a to parafrázovat Švejka ve chvíli, kdy kněz kárá pana vachmajstra kvůli Pepku Vyskoč: "já se Vám divím, že se o tom s ním bavíte. Vždyť víte, že je to s odpuštěním pitomec..."
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831783/
SZKV. Aj, tady asi bude ten kámen úrazu - profesní deformace. To se neposmívám, to konstatuji. Paní učitelka taky mluví i doma spisovně a knižně.
Já zas zpětně zjišťuji, že jsem svůj minulý příspěvek zestručnil až moc, že teď vypadám jako hamoun, který nechce hnout prstem zadarmo, nebo který chce mít z VN tajnou sektu. Ne, tak jsem to nemyslel, jsem naopak rád, že VN čte i veřejnost (už mne pár občasných anonymních čtenářů i oslovilo a pochválilo), ale prostě - ta mlčící veřejnost by se měla smířit, že my se nepřizpůsobujeme jim, ale píšeme, co se nám líbí, a čtenáři ať si to rádi přečtou nebo nepřečtou, každého jeho volba.
Já zas zpětně zjišťuji, že jsem svůj minulý příspěvek zestručnil až moc, že teď vypadám jako hamoun, který nechce hnout prstem zadarmo, nebo který chce mít z VN tajnou sektu. Ne, tak jsem to nemyslel, jsem naopak rád, že VN čte i veřejnost (už mne pár občasných anonymních čtenářů i oslovilo a pochválilo), ale prostě - ta mlčící veřejnost by se měla smířit, že my se nepřizpůsobujeme jim, ale píšeme, co se nám líbí, a čtenáři ať si to rádi přečtou nebo nepřečtou, každého jeho volba.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831779/
maxipes: No jo, jenže doma se k počítači dostanu párkrát týdně pozdě večer a jak se shodneme, v mobilu v prostředku veřejné dopravy nebo v pauzách v práci se nějak přepečlivě psát nedá. A co hlavně- jednak jsem (na rozdíl třeba od Dominika) nikdy "literárně" psát neuměl, navíc když člověk píše k tématu několik hodin denně úřední spisy, těžko se člověk přepóluje na jiný styl psaní o témže.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831778/
SZKV: Nikdo nevznesl požadavek, abys nediskutoval vůbec, ale abys diskutoval stručně a lapidárně a hlavně - čtivě a ne únavně. Chápu, že tu schopnost každý nemá, a dělat to systémem - napřed nanečisto, pak poškrtat a pokrátit - lze doma u stolu, ne na koleně v tramvaji. Přesto by bylo užitečné se o to pokusit.
Co se týče volby koncepce - zda klub nebo veřejné médium - mně by se líbila spíš ta forma polootevřeného klubu, kde si vyměňujeme a komentujeme své práce. Nač dělat veřejné médium, když za to nebereme žádný honorář? Dělá ještě dneska někdo něco takového zadarmo?
Nicméně si narozdíl od tebe nemyslím, že by obě formy nemohly koexistovat.
Co se týče volby koncepce - zda klub nebo veřejné médium - mně by se líbila spíš ta forma polootevřeného klubu, kde si vyměňujeme a komentujeme své práce. Nač dělat veřejné médium, když za to nebereme žádný honorář? Dělá ještě dneska někdo něco takového zadarmo?
Nicméně si narozdíl od tebe nemyslím, že by obě formy nemohly koexistovat.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831776/
Vzhledem k tomu, že dnešní Shalomkovy výpady se už jen opakují (nudící se důchodci - přestřelky s azetdakem - pytlíková limonáda) a dostávají se tak na intelektuální úroveň komentářů o houbařích na berounsku, nebudu na ně už zase reagovat.
Chtěl bych hovořit o závažnější skutečnosti: Tuto debatu jsem asi rozdmýchal předevčírem tím, že jsem se zastal starého člověka s dosti závažnými zdravotními problémy (nerad o tom hovořím v jeho přítomnosti, ale on je jistě více zvyklý než my, že se o tom hovoří) proti neurvalým výpadům. Zdůrazňuji, že teď nemám na mysli obsah a oprávněnost té kritiky, ale bezohlednou formu, jakou UR ČSD použil.
Je mi zpětně líto, že jako klacek v rukou "reformistů" posloužila i moje neukázněnost a provozování nejapného kočkování s Ážetďákem. Už na něj nebudu reagovat.
Mnohem víc však mě zaráží, že se nenašel jiný slušný člen VN, který by se také Zbyňka zastal.
Byl bych nicméně rád, kdyby tato redakční rvačka vyústila v nějakou dohodu, stanovení nových pravidel (ne však tuhých jak korzet v 18. století), jak to tu navrhuje Tratovak i Dominik i JanciP, třeba i na základě diskuse v Naše téma (raději ne ankety - ta se v tomto redakčním (ne)systému rozplyne do ztracena!)
Zkuste prosím ukončit hádku, která už nic nového nepřináší, a začít o tom přemýšlet.
Chtěl bych hovořit o závažnější skutečnosti: Tuto debatu jsem asi rozdmýchal předevčírem tím, že jsem se zastal starého člověka s dosti závažnými zdravotními problémy (nerad o tom hovořím v jeho přítomnosti, ale on je jistě více zvyklý než my, že se o tom hovoří) proti neurvalým výpadům. Zdůrazňuji, že teď nemám na mysli obsah a oprávněnost té kritiky, ale bezohlednou formu, jakou UR ČSD použil.
Je mi zpětně líto, že jako klacek v rukou "reformistů" posloužila i moje neukázněnost a provozování nejapného kočkování s Ážetďákem. Už na něj nebudu reagovat.
Mnohem víc však mě zaráží, že se nenašel jiný slušný člen VN, který by se také Zbyňka zastal.
Byl bych nicméně rád, kdyby tato redakční rvačka vyústila v nějakou dohodu, stanovení nových pravidel (ne však tuhých jak korzet v 18. století), jak to tu navrhuje Tratovak i Dominik i JanciP, třeba i na základě diskuse v Naše téma (raději ne ankety - ta se v tomto redakčním (ne)systému rozplyne do ztracena!)
Zkuste prosím ukončit hádku, která už nic nového nepřináší, a začít o tom přemýšlet.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831773/
A pokud jde o mě: V první řadě tu diskutuju tak pod třetinou, možná čtvrtinou článků, neb když nemám co k tématu říct, nic neříkám. Dále se snažím psát hlavně fakta (a ano, leckdy se točím jako kolovrátek, protože fakta jsou omezená a nerad bych, aby se stokrát opakovaná lež stala pravdou), případně jsou témata, u nichž vidím rudě a ztrácím sebekontrolu (zejména chvála dvounápravových vozítek, vzniklých z řady 810 a vychvalování rychlíkových vozů východoněmeckého původu), ale každý jsme nějaký a nikdo není dokonalý. Každopádně pokud je problémem moje maličkost, tak stačí říct a dám si ban dobrovolně. Když mi před rokem touto dobou Etienne vynadal, že mu kazím eleganci diskuze, tak jsem od jakékoliv diskuze pod jeho články upustil, což s jednou výjimkou (když se z toho vyvrbilo akorát povídání o párcích v rohlíku a alkoholu) držím dodnes a do odvolání držet budu. Takže pokud se moje diskuzní příspěvky někomu nelíbí, tak stačí, aby mi to autor řekl a já se podle toho zařídím. A že by mě to matlání diskuzních příspěvků na mobilu ve vlacích, tramvajích a hospodách nějak bavilo, to nelze říct, spíš je to nutkavá potřeba- když jsem na tyto stránky prakticky nechodil (protože pohledem z Berlína působily bizarně), tak mi bylo po psychické stránce líp.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831769/
Když vidím, kolik se toho tady urodilo, nedá mi to, abych ještě jednou nezareagoval. Pohledem zvenku je zásadní problém v tom, že se neumí čitelně vyprofilovat. Buď to totiž bude oborově zaměřený web, cílený na odbornou veřejnost (kam počítám i amatérské fandy do železnice, protože když je něco můj koníček, měl bych o tom v první řadě vědět víc, než běžný člověk), a pak by měl držet určité standardy. ten první a nejdůležitější tady včera zmínil Dominik a v bujaré diskuzi to pak zapadlo, pročež je vhodné to znovu připomenout: Každý článek by měl něco zajímavého a/nebo poučného nabídnout lidem, kteří autora osobně neznají. Což zcela zjevně řada článků z poslední doby nesplňuje. Např. v poslední době oblíbené životopisy "outsiderům" nic nového přinést nemohou.
A nebo (o čemž i reakce páně ředitelovy a spol. svědčí) je snahou z těchto stránek mít jakýsi virtuální klub (a je v principu jedno, jak se bude profilovat). Pak je ovšem třeba se smířit s tím, že členů klubu bude málo a web nikoho "zvenku" zajímat nebude. Za sebe můžu říct, že bych velmi uvítal, kdyby v této otázce vzniklo transparentním způsobem jasno. Na dvou židlích totiž nelze sedět, takže nelze mít zároveň odborný web a zároveň klubové stránky pro uzavřenou společnost. A po pravdě řečeno, jakékoliv rozhodnutí v této věci bych uvítal (i za cenu, že by to rozhodnutí znamenalo, že tu pro mě nebude místo), protože zatím to se směřováním VN vypadá tak, jak s bosenskými železnicemi v článku, pod nímž ta diskuze vznikla. Tak nějak to funguje, ale stále hůř a pro stále méně "zákazníků", nikdo vlastně neví, proč to funguje (prostě to tak vždycky bylo), což sice neznamená, že by konec byl neodvratný a brzký, ale pak stačí i malá změna vnějších podmínek, aby ten konec nastal. Může být za rok, za dva, za 10... (bosenské dráhy se v agonii taky zmítají už 20 let a ještě nejsou úplně na konci), ale směr pohybu je dán.
A k podobě diskuzí jen tolik, že pohledem zvenku je až bizarní jejich podoba. Bez ohledu na téma článku to totiž končí tak, že maxipes začne několik svých témat ("pivo-párky na nástupišti"), azetdat se přidá vychvalováním aut, Stoupa dá k lepšímu jak se žije v Berlíně, případně něco zcela nesouvisejícího (odjezdová tabule v Praze hl.n.) a občas se přidá pavlos se svojí Miriell Mathieu (nebo jak se ta zpěvačka vlastně píše). Takže mi to pak připomíná výjev v jednom sportbaru, kde občas čekám na autobus: sedí tam večer co večer postarší pánové a u x-tého piva plácají každý to své bez vazby na ostatní. Úctyhodnosti webu to rozhodně nepřispívá.
A nebo (o čemž i reakce páně ředitelovy a spol. svědčí) je snahou z těchto stránek mít jakýsi virtuální klub (a je v principu jedno, jak se bude profilovat). Pak je ovšem třeba se smířit s tím, že členů klubu bude málo a web nikoho "zvenku" zajímat nebude. Za sebe můžu říct, že bych velmi uvítal, kdyby v této otázce vzniklo transparentním způsobem jasno. Na dvou židlích totiž nelze sedět, takže nelze mít zároveň odborný web a zároveň klubové stránky pro uzavřenou společnost. A po pravdě řečeno, jakékoliv rozhodnutí v této věci bych uvítal (i za cenu, že by to rozhodnutí znamenalo, že tu pro mě nebude místo), protože zatím to se směřováním VN vypadá tak, jak s bosenskými železnicemi v článku, pod nímž ta diskuze vznikla. Tak nějak to funguje, ale stále hůř a pro stále méně "zákazníků", nikdo vlastně neví, proč to funguje (prostě to tak vždycky bylo), což sice neznamená, že by konec byl neodvratný a brzký, ale pak stačí i malá změna vnějších podmínek, aby ten konec nastal. Může být za rok, za dva, za 10... (bosenské dráhy se v agonii taky zmítají už 20 let a ještě nejsou úplně na konci), ale směr pohybu je dán.
A k podobě diskuzí jen tolik, že pohledem zvenku je až bizarní jejich podoba. Bez ohledu na téma článku to totiž končí tak, že maxipes začne několik svých témat ("pivo-párky na nástupišti"), azetdat se přidá vychvalováním aut, Stoupa dá k lepšímu jak se žije v Berlíně, případně něco zcela nesouvisejícího (odjezdová tabule v Praze hl.n.) a občas se přidá pavlos se svojí Miriell Mathieu (nebo jak se ta zpěvačka vlastně píše). Takže mi to pak připomíná výjev v jednom sportbaru, kde občas čekám na autobus: sedí tam večer co večer postarší pánové a u x-tého piva plácají každý to své bez vazby na ostatní. Úctyhodnosti webu to rozhodně nepřispívá.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831768/
Shalomek: Vychodiskom z akej nudze bol Videomix? Boli ponosy, ze Fajkus videami plni viacere fora. Toto je najlepsie riesenie. To iste som cakal na foto, ze bude Fotomix. Takto ich rakana123 dava po celom fore a ini su nespokojni.
Zbynek, Shalomek a asi aj Maxipes: Uz sa tu prestante handrkovat a obvinovat! Piste si to postou. Nam mozte dat vediet, ci ste k comusi rozumnemu dospeli. Ale zas, na druhej strane, aspon drzite debatu a ,ohen'.
Zbynek, Shalomek a asi aj Maxipes: Uz sa tu prestante handrkovat a obvinovat! Piste si to postou. Nam mozte dat vediet, ci ste k comusi rozumnemu dospeli. Ale zas, na druhej strane, aspon drzite debatu a ,ohen'.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831748/
Psal jsem výslovně o minulých dvou letech, což jsou (pro blondýnky) roky 2015 a 2016.
A vidím dobře, jenže se pořád opakuješ.
Když Ti tak jde o blaho magazínu VLAKY.NET, kde jsi byl, když (ne tak dávno) šlo o jeho skutečné bytí a nebytí? Byl jsi to Ty, kdo tehdejšího vlastníka webu slibem i skutkem své usilovné redakční práce přesvědčil, aby po vyhoření serveru hledal jiné řešení k pokračování projektu? Nebo nějaký "nudící se důchodce"?
Ne, to nemá cenu.
A vidím dobře, jenže se pořád opakuješ.
Když Ti tak jde o blaho magazínu VLAKY.NET, kde jsi byl, když (ne tak dávno) šlo o jeho skutečné bytí a nebytí? Byl jsi to Ty, kdo tehdejšího vlastníka webu slibem i skutkem své usilovné redakční práce přesvědčil, aby po vyhoření serveru hledal jiné řešení k pokračování projektu? Nebo nějaký "nudící se důchodce"?
Ne, to nemá cenu.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831747/
Shalomek tu má letos 16 věcí. To rozhodně není drobná trojí výjimka. Ty sám jsi mi dokonce příspěvek odmítl, to už jsem tu taky ukázal.
A maxipes? Kolika lidem se jeho a azetdakovy příspěvky zajídají, jsem tu taky ukázal.
Problém je, že co nechceš, nevidíš
Co se ti nelíbí, řešíš oklikou - píše v pracovní době apod.
Ty mi opravdu, ale opravdu nemáš co vyčítat moji údajnou pýchu. Kontruješ svou zaslepeností a neochotou vnímat okolí.
A maxipes? Kolika lidem se jeho a azetdakovy příspěvky zajídají, jsem tu taky ukázal.
Problém je, že co nechceš, nevidíš
Co se ti nelíbí, řešíš oklikou - píše v pracovní době apod.
Ty mi opravdu, ale opravdu nemáš co vyčítat moji údajnou pýchu. Kontruješ svou zaslepeností a neochotou vnímat okolí.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831745/
Shalomek nepíše stejně, jako (s drobnou trojí výjimkou) nepsal ve dvou minulých letech, takže z dlouhodobého pohledu žádná škoda nevznikne. Zda nebo proč nebude psát kmotr, to sice nevím, ale příčinou může být i to, že byl svými rodinnými reportážemi postaven na roveň "nudícím se důchodcům".
Zkrátka někdo odchází bez návratu, někdo se vrací, někdo nový přichází. Tak už to bývá.
Nejsem sice rád, že znovu a znovu rozviřuješ stále totéž téma i po tom, co jsme jako členové redakce uzavřeli včera jakousi dohodu. Ale aspoň jsi nade vši pochybnost opět ukázal, že to téma je nikoliv směřování či existence magazínu VLAKY.NET, nýbrž Shalomkova pýcha versus maxipsova vůle být nadále platným přispěvatelem.
Zkrátka někdo odchází bez návratu, někdo se vrací, někdo nový přichází. Tak už to bývá.
Nejsem sice rád, že znovu a znovu rozviřuješ stále totéž téma i po tom, co jsme jako členové redakce uzavřeli včera jakousi dohodu. Ale aspoň jsi nade vši pochybnost opět ukázal, že to téma je nikoliv směřování či existence magazínu VLAKY.NET, nýbrž Shalomkova pýcha versus maxipsova vůle být nadále platným přispěvatelem.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831743/
Ano, obrana nudících se důchodců je důležitější, než záchrana vlaky.net. Je třeba je vyhnat a pak se na horní palubě potápějící se lodi kochat výhledem. Horšící se zrak už zajistí, že zdánlivě zůstane výhled stále stejný... až do okamžiku potopení. Nebude psát tratovak, Shalomek, kmotr a další. O to víc prostoru bude pro 38. díl maxipsova životopisu a další zajímavá témata.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831741/
Ale ja som sa tam našiel.
Pravda, je ma tu až moc.
A keď vám tu nabudúce niekto bude napr. opakovane tvrdiť, ako desira nemohli jazdiť po nerekonštruovanej trati, tak sa kochajte kľudnou diskusiou...
Pravda, je ma tu až moc.
A keď vám tu nabudúce niekto bude napr. opakovane tvrdiť, ako desira nemohli jazdiť po nerekonštruovanej trati, tak sa kochajte kľudnou diskusiou...
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831739/
V 9:00 hod. dorazila na adresu redakce tato pozvánka:
Dobrý deň,
touto cestou Vás v mene Železničnej spoločnosti Slovensko pozývam na prezentáciu voňavého vozňa, ktorý testujeme vo vlaku IC 510 z Košíc do Bratislavy.
Tento vozeň bude pre Vás pristavený v stredu 13. septembra 2017 o 12:30 na druhom nástupišti železničnej stanice Bratislava hl. st.
Na Vaše otázky Vám radi odpovedia hovorca ZSSK a zástupca dodávateľskej spoločnosti.
Svoju účasť, prosím, potvrďte obratom na zsskok@slovakrail.sk.
Teším sa na stretnutie s Vami a želám pekný zvyšok dňa.
Tomáš Kováč
riaditeľ odboru komunikácie a hovorca
Železničná spoločnosť Slovensko, a. s.
odbor komunikácie
Kdo by jí chtěl využít, může. Jen podotýkám, že zvát na něco s tak malým předstihem je poněkud odvážné. Zhruba ve stejnou dobu proběhne podobná, ale mnohem zajímavější akce ČD na hlavním nádraží pražském. Na ni přišla pozvánka v čase rozumném a náš pražský reportér bude přítomen, aby dodal příslušnou reportáž.
Dobrý deň,
touto cestou Vás v mene Železničnej spoločnosti Slovensko pozývam na prezentáciu voňavého vozňa, ktorý testujeme vo vlaku IC 510 z Košíc do Bratislavy.
Tento vozeň bude pre Vás pristavený v stredu 13. septembra 2017 o 12:30 na druhom nástupišti železničnej stanice Bratislava hl. st.
Na Vaše otázky Vám radi odpovedia hovorca ZSSK a zástupca dodávateľskej spoločnosti.
Svoju účasť, prosím, potvrďte obratom na zsskok@slovakrail.sk.
Teším sa na stretnutie s Vami a želám pekný zvyšok dňa.
Tomáš Kováč
riaditeľ odboru komunikácie a hovorca
Železničná spoločnosť Slovensko, a. s.
odbor komunikácie
Kdo by jí chtěl využít, může. Jen podotýkám, že zvát na něco s tak malým předstihem je poněkud odvážné. Zhruba ve stejnou dobu proběhne podobná, ale mnohem zajímavější akce ČD na hlavním nádraží pražském. Na ni přišla pozvánka v čase rozumném a náš pražský reportér bude přítomen, aby dodal příslušnou reportáž.
Odkaz na príspevok: https://www.vlaky.net/diskusia/link/831738/