Vysokorýchlostné a naklápacie vlaky
V ekonomicky vyspelejších krajinách (ich počet mierne stúpa) už niekoľko desaťročí po rekonštruovaných štandardných tratiach premávajú vlaky s naklápacou skriňou (ETR, ICT, Talgo); a najmä po špeciálnych novobudovaných tratiach výhradne pre osobnú dopravu, premávajú vysokorýchlostné vlaky (TGV,ICE, Šinkansen).
Definícia pojmu: Vysokorýchlostný vlak - vlak idúci aspoň po časti trate rýchlosťou minimálne 250 km/h (norma UIC) - novinári v krajinách V4 hovoriaci o "vysokorýchlostných" vlakoch a tratiach, príp. používajúci jazykový nezmysel "rýchlovlak" pre trate a vlaky pre rýchlosť 160 km/h (ŽSR/ZSSK/ČD) a 200 km/h (MÁV/PKP), dokazujú len svoj amaterizmus a neznalosť problematiky.
Vývoj súprav i tratí s ich prevádzkou postupuje neustále míľovými krokmi, a tak tu očakávam poznatky od všetkích prispievateľov.
Niektoré údaje o nich v slovenčine je možné nájsť tu: http://www.rail.sk/arp/ .
Ale nechajte si malého súdruha s mizernou štylistikou, nech sa len hotuje na revolúciu. Potom, keď príde, tak mi mu ukážeme ako vyzerá v praxi kontrarevolúcia. A pôjdem tam, kam patrí - do riti. Alebo ešte horšie do nejakého červeného skanzenu, napríklad na Kubu alebo do Severnej Kórei, na vlastnej koži žiť ten svoj zvrhlý červený sociálny experiment
Inak, nie nadarmo sa hovorilo, že ak chcem vychovať komunistu, pošlem ho študovať do Paríža, no ak chcem antikomunistu, pošlem ho do Moskvy. Iste, Moskva už nie je čo bývala, ešteže tu je Pchjongjang alebo Caracas.
Čo je to sociálna politika štátu, alebo čoho sa bojí Fico?
Pridané: 30.01.2007
Po ôsmich rokoch tvrdej pravicovej politiky pod taktovkou Mikuláša Dzurindu v čase takto pred rokom keď svitla nádej na to že budú predčasné voľby a konečne príde zmena. A naozaj sa dostavila, v júni minulého roku, keď nastal deň dlho očakávaných predčasných volieb...
Neprekvapujúc vyhrala s 37% strana Smer-SD, ktorá po troch týždňoch vytvorila koalíciu sHZDS a nacionalistickou SNS. Pre niektorých ľudí najmä z SDKÚ to bola priam katastrofa - pomyslenie na to, že takáto garnitúra bude v našej krajine vládnuť. No väčšina ľudí na Slovensku bola spokojná a očakávala, že nová vláda naozaj bude plniť, čo vo svojom pomerne ambicióznom pláne sľubovala. Očakávali sme úplné zastavenie privatizácie štátneho majetku, zlepšenie postavenia pracujúcich, rýchly rast ekonomiky a najmä okamžité stiahnutie vojakov a dištancovanie sa od imperialistickej vojny pod vedením USA v Iraku. Namiesto toho sme sa dočkali, že ani po vyše pol roku vojaci v Iraku zostávajú, a aj napriek tomu, že sa plánuje ich odchod naša krajina aj tak bude túto vojnu podporovať napríklad cvičením irackých vojakov (irackej vlády podporovanej USA). Namiesto dlho očakávanej zmeny nespravodlivého daňového systému na progresívny zostala "rovná" daň pre všetkých a všetko. Namiesto podpory pracujúcich sa týmto ľuďom, ktorí sa naozaj snažia ak chcú v dnešnom svete prežiť, a na ktorých, ako sa veľakrát zabúda stojí hospodárstvo tejto krajiny, týmto ľuďom sa stále viac zvyšujú výdavky a priame platby (v doprave, potraviny, knihy...). A na čo je toto skutočné skryté okrádanie použité? Na podporu ľudí, ktorí sa nesnažia, na dávky v nezamestnanosti pre ľudí ktorí nechcú pracovať, na detské prídavky pre rómov, ktorí z týchto peňazí žijú, všetci dobre vieme v akých podmienkach. A v konečnom dôsledku stále a stále iba pre dôchodcov, ktorí vždy ťažia z každej vlády, nikdy nestrácajú. Toto je pseudosociálna politika. Nie nie som proti tomu, aby sme sa odvďačili ľudom za celoživotné dielo pri budovaní našej vlasti, ale pre mňa osobne je choré, aby pracujúci človek, čo celý deň drie vo fabrike dostal menši plat ako jeho suseda dôchodkyňa dôchodok. Takto sa odvďačujeme ľuďom, na ktorých mozoľoch stojí hospodárstvo Slovenska? Ako príklad priamej podpory a naozajstnej sociálnej politiky uvediem momentálne najrevolučnejšiu krajiny sveta - Venezuelu. V hlavnom meste a ostatných mestách ktoré spája železnica je cesta prímestským vlakom do práce v špičke zadarmo. Moja otázka znie prečo by mal dôchodca za 50 korún cestovať IC vlakom z Bratislavy do Košíc a človek ktorý ide raz za rok na takúto cestu si musí zaplatiť vyše 500? A to ešte navyše s 19% "rovnou" DPH. Keď už sme pri doprave, nedá mi nespomenúť plány ministra dopravy Ľubomíra Vážneho na podporu hromadnej a najmä železničnej dopravy. Tieto logické a rozumné návrhy zostali zase raz iba na papieri... Stále sa stavajú iba diaľnice, vraj na prilákanie zahraničných investícií, ale vlaky, s ktorými cestuje väčšina ľudí sú ako pre dobytok... Ďalšia vec, ktorá ma zaráža je, že náš premiér Fico má vraj na stene vo svojej pracovni portrét revolucionára Che Guevaru, ale keby sa jeho myšlienkami aspoň riadil. Prečo aj on nedokáže, keď už si teda chvalabohu chodí brať rozumy do Caracasu, Pekingu a Moskvy urobiť niečo také ako Hugo Chavez. Nerozumiem, ako môžu byť podniky s najväčšími ziskmi a najmä strategické podniky, ktoré v niektorých prípadoch v záujme ľudu nemôžu byť ziskové v rukách zahraničných vlastníkov. Jedného času, s cieľom obhajovať privatizáciu,istý pán Mikloš hovorieval: "Štát je zlý vlastník..." Ja hovorím, že on bol zlý minister, pretože všetci ľudia v týchto podnikoch boli dosadzovaní a vyberaní ním a jeho kolegami z SDKÚ. Ak budú na čele týchto firiem ľudia - odborníci a ľudia ktorým bude v prvom rade záležať na rozvoji podniku a našej krajiny a nie na sv