Prvá trieda
K pridaniu téma ma inšpirovala jedna skutočnosť ktorú dosť často vidím v rýchlikock v smere Ba- ZV. Bývam v ZH a študujem v Ba tak vlakom chodím dosť často. V každom rýchliku je vozeň prvej triedy. Ten je narozdiel od voznňov 2. triedy spravidla prázdny, kým ostatné vozne bývajú v niektorých úsekoch priam narvané. Aký je Váš názor na prvú triedu vo vlakoch?? Je to tam na ozdobu alebo to niekde plní svoj účel??
ufo: Tie B-čka majú iba poťah pôvodnej lavici. (no už aj tak to kupé vyzerá solídnejšie) Je ich zatiaľ iba zopár, myslím, že všetky sú košické. Komu patria tie Bd-čka? Zdalo sa mi, že na nich písalo "Nové Zámky". Bmee 036 a Amee 016 boli spoločne zrušené po nehode, jeden mal skrížený rám, ten druhý zas zlomený kráľovský čap (a asi aj zdeformovaný priečník) Zo skrine Bmee 021 ostali iba čelá+bočnice po úroveň záchodov a sú pohodené na smetisku za depom v Košiciach, ak to už cigáni nerozobrali. Ďalšie zrušené Amee bolo rekonštruované na WLADmee (alebo také dačo), je to akísi servisný či ubytovací vozeň pre elektrárne. Viem ešte o minimálne dvoch zrušených Bymee, tie sú vo Vrútkach v ŽOS-ke. Podarilo by sa Ti zistiť číslo toho vozňa z Rusoviec? Bmee by už mali byť prerobené všetky, za predpokladu, ak nie je niektoré dlhodobo odstavené. (druhá séria rekonštrukcií prebiehala v rokoch 2002, 2003 priamo v košickom vozovom depe) Videl som dokonca aj čerstvo na 6 miest prerobené BDshmee 013, myslím, že aj 011 (Košice). Naopak, rekonštrukcii stále odoláva prototipové bratislavské BDshmeer 075 (ak ho už v tomto čase nerobia tiež). V Košiciach začali na krajné kupé vozňov BDshmee, BDshmeer montovať mreže. (tieto okna boli pôvodne neotvárateľné z dôvodu možného úrazu pri otvváraní dverí, nakoľko tam nie je záchod) Teraz sa dajú opäť otvoriť úplne. Bmee 035 a 050 (Košice) boli rekonštruované na Bmeer, oba sa striedajú na 1-dňovom obehu R600/IC511
Tie B-čka dostávajú ten poťah na pôvodnú lavicu, alebo dostávajú tiež 6 sedačiek?
To máme toľko zrušených m-kových vozňov? Jeden stojí ešte v Rusovciach, je komplet vybrakovaný, ale podvozky má.
Existuje ešte 8-miestne Bmee? Už som aspoň dva roky taký nevidel.
ufo: Aké sedadlá má vlastne Bd? Ešte som tie vozne zvnútra nevidel (iba za plotom v ŽOS-ke) . Majú nejaké ďalšie zmeny v interiéri?(cyklo oddiel a pod.) . V poslednej dobe vychádzajú zo ŽOS-ky B-čka prevažne z posledných dodávok (režim 51,Gorlitz-Va podvozky) s novými hnedo pásikovými látkovými poťahmi so vzorom, aký mali prvé 6-miestne Bmee.
K tým Bmee: Pri rekonštrukciách boli iba rozširované pôvodné sedadlá, podhlavníky boli robené nové. Opierky pod ruky sa použili z po nehode zrušeného Bmee 036, myslím, že dačo sa vybralo aj zo zhoreného Bmee 021. Ide o to, že v pôvodných oddieloch bolo na šírku 5 opierok (medzi sedadlami jedna spoločná) v rekonštruovaných sú pre každé sedadlo dve, čiže spolu šesť. Do každého reko vozňa sa teda vybralo zo toho zrušeného ďalších 22 opierok. Keď sa tie minuli, tak sa šiesta opierka pri dverách začala robiť pevná. Tak rozoznáš neskoršie rekonštrukcie od tých prvých. Bmee 036 myslím, že ešte stále stojí spolu s Amee 016 ako zásobáreň náhradných dielov za halami v Košickom vozňovpm depe. V hale zas majú rámy podvozkov z Bmee 021.
1. kto ma na listok 1. triedy vacsinou chodi autom
2. do vacsiny vlakov s voznami 1. triedy sa da kupit aj miestenka, a tych 15 Sk je pri cene listku taka "sialene vysoka" polozka ...
Bmee nedostalo nové sedadlá? Z čoho potom boli? Bd dostali také isté ako Bmee zo začiatku dostávalo (nie červené), ale tie nové boli istotne.
Matop: Apeer61 som už na spodnom ťahu videl, namiesto pseudorekovraku Apee.
Ako vidím trafil som klinec po hlavičke...
Túto debatu obohatím ešte o jednu vec: Aké by mali byť poplatky za prvú triedu?? Buď poldruha ceny lístka do druhej triedy alebo povinne miestenkové za cenu druhej triedy plus dáky paušálny poplatok ako pri IC ?? Podľa mňa má logiku to druhé, lebo keď vieš že prvá trieda je plná tak si lístok nikdy nekúpiš...a budem mať 100% istotu sedenia...
Rád by som vedel, komu napadlo vymyslieť a schváliť rekonštrukciu vozov BRcm na ARmeer. Je všeobecne známe, že podľa RIC má mať vozeň typu X (dlžka cez nárazníky 26,40 m) 9 oddielov prvej triedy, kdeždo BRcm ich má rovnako široké ako Bmee, a to ich má 11. Tento problém sa vyskytol už v 87-mom po dodávke Amee, ktoré boli až na sedadlá totožné s Bmee (11 oddielov), to však malo byť núdzové riešenie, len do doby dodávok nových 9 oddielových Amee 19-38. (od tejto objednávky sa po 89-tom odstúpilo) Amee 11-38 s Bmee-čkovou skriňou sa potom pochopiteľne mali preznačiť na triedu druhú (v súčasnosti to predsa len prebieha, a síce v závislosti od dodávok modernizovaných vozňov Aeer, Amee potom dostávajú označenie Bmee 21-38 a inventárne čísla 057 a vyššie)
Ale naspäť k ARmeer: Odhliadnúc od nevyhovujúcej šírky oddielov mi (po poslednej ceste v ARmeer z Bratislavy) použité sedadlá nápadne pripomínajú klasickú rakúsku EC-čkovú dvojku rady Bmz..?! Zvlášť keď viem, že ani 6-miesné Bmee nedostali pri reko nové sedadlá. Priznávam, že BRcm nebol projekt najšťastnejší, Ale prečo potom nie radšej reko na BRmeer, prípadne na BRm, rovnako, ako to maju Česi. O tomto probléme som nakoniec rozprával aj s Ing Rojíkom z Košickéko voz. depa.
ARmeer chodí na R606/607 aj tak takmer prázdny a bežní ľudia by určite radšej privítali ďalších 30 miest druhej triedy. Pre papalášov s dávkou súcitu by som vrele odporúčal aspoň raz sa pozrieť v piatok, či v nedeľu na "bedačou" nabité rýchliky.
HomoFaber: Máš pravdu ohľadom kultúry cestovania. Je to bohužiaľ otras. Ale jedným dychom dodajme, že ZSSK naozaj dáva do prevádzky všetko čo má kolesá a vyhovuje vyhláške MDPT č.250. ZSSK si dáva modernizovať vozne napr. minulý rok to bolo 23 kusov. Je to málo, ale základný problém je v tom, že sa začalo modernizovať neskoro, takže na modernizáciu všetkých naraz nie sú peniaze. Ale aspoň je optimistický výhľad, počet reko by sa mal postupne zvyšovať.
Tieto vozne už sú ako si určite všetci všimli radené do IC a R na trase KE-BA. Postupne prejdu aj na spodný ťah BA-ZV-KE, pretože tam by som momentálne 1. triedu úplne zrušil, nakoľko staré vozne 1.triedy zďaleka nedosahujú ani komfortu reko vozňov 2.triedy.
A nemôžeme finančne porovnávať SAD a ZSSK. Nedá sa porovnať obstarávacia cena autobusu a vl.jednotky. Ale nejdem viac rozoberať túto tému, bola tu už niekde diskusia k danému.
čaf Matop
rk_kn: hmmmm.. to je smutne a skoro az tragedia. ibaze, nad tym sa tu mozme my iba rozcarovane tvarit. cestujucich to vooobec ale vooobec nezaujima (ajked ti uvedomelejsi si uz davno vsimli ze zssk nasadzuje vsetko co sa da len aby sa plnili vykony). a preco by aj malo, snad, ked sa chcem viezt, si nemam ten vozen alebo peniaze nan zhanat sam??? znie to kruto, a asi sa to mnohych dotkne, ale za tento stav si mozu zeleznice sami.
aj SAD-ky boli donedavne uplne statne a aj teraz su ciastocne aspon niektore pritom nove autobusy pribudaju stale: treba si z ich pristupu vziat priklad, presvedcit zodpovednych vo vedeni a na MDPT ze nove vozne treba a to tolko a tolko takych a takych a prist s projektom kde na to vziat a ako rychlo sa to vrati... to ale nemozme robit my tu, ani bezni cestujuci vo vlakoch, to musia robit zamestnanci zeleznic, od tych najspodnejsich po tych najvrchnejsich
Podla toho, co tu citam, nase 1. triedy by mali byt preplnene cestujucimi... Ale zial, ked to vidim v skutocnosti, tak to az take ruzove nie je!!! Ja najcastejsie cestujem rano do BA a poobede spat, a ked vidim niekedy ako sa ludia tlacia v 2. triede a v 1. triede sedi zopar zelezniciarov, tak neviem, neviem...
K pôvodnej téme: Tuším sa ľady pohli. V niektorých R prvá trieda od druhej zmeny GVD zmizla a doťukli to "dvojkou". Len či to pomôže...