Zaujímavosti z prevádzky
Diskusia o zaujímavostiach z prevádzky, ktoré sa svojim obsahom nehodia do diskusií o konkrétnych rušňoch, prípadne ani do iných diskusií.
Dnes rano sa mi podarilo vydet vo vlaku 67531 zaujimavy naklad. Parna lokomotiva 764431+ vagon Zaef- RuKB. HDV: Combinatul Metalurgic RESITA 1957. Vraj je dopravovana do Nemecka.
Cez den ju asi bude vydet v Ziline. Foto: vopred sa ospravedlnujem fotografom profesionalom za kvalitu fotiek , ale bolo rano 03:40...
Včera, 7.7.2005 počas cesty vlakom Os 4219 (BA hl. st. - NZ) zrazu vleteli oknom roztrhane papieriky, niečo ohľadne zníženej rýchlosti pre vlak 2011 na 1.tr.k. BA hl. st. na 50 km/h; potom niečo ohľadne vlakvedúceho zo stanice Kúty. ...viac neviem, nakoľko vletelo mnoho útržkov.
...nie sú to náhodou interné informácie? Asi nebol kôs nablízku a tak to zlikvidovali vyhodením z okna, no nepodarilo sa
Akurat som videl na Strecne nieco ako rohlik (pozn.: rad 843 CD) trojvozova jednotka, na jednej strane riadiaci, na druhej motor. Oranzovo-biela.
A ja sa pytam ako on: nevie niekto co to bolo? (neverim, ze by si to bol schopny pomylit s nasimi beznymi kuframi, popripade 830)
Na tretej snímke je najdôležitejší prístroj pre pána majstra ten prístroj s modrým gombíkom !