Zaujímavosti z prevádzky
Diskusia o zaujímavostiach z prevádzky, ktoré sa svojim obsahom nehodia do diskusií o konkrétnych rušňoch, prípadne ani do iných diskusií.
Denník Pravda uvádza v článku " Búrka na Orave ochromila dopravu " od autorky D. Úradníkovej že medzi Párnicou a Kraľovanmi na úsekoch 2 x 200 m, a 4 x 150 m. Zároveň bola prerušená aj cesta, ktorá vedie súbežne, takže pracovali aj cestári.
Dňa 31.7.2005 o 19.40 hod došlo k prerušeniu dopravy v úseku Kraľovany - Párnica z dôvodu podmytia trate. Počas preušenia dopravy bola azbezpečená náhradná autobusová doprava. Prevádzka na tejto trait bola obnovená dňa 1.8.2005 o 7.20 hod. K podmytiu trate došlo v dôsledku intenzívnych zrážok včera v okolí Kraľovian a a na Orave. Okrem uvedeného prerušenia dopravy došlo aj k poškodeniu budov a to tým,že ľadovec rozbil okná na budovách.
V úseku Žilina - Štrba dochádzalo počas včerajšej búrky na severe Slovenska k výpadkom napájania trakčného vedenia, ako aj zabezpečovacieho zariadenia v staniciach a na trati. Z dôvodu výpadkov došlo k zmeškaniu viacerých vlakov osobnej dopravy v tomto úseku,ako aj k poruche PISu.
Starý Smokovec/Hrebienok 31. júla (TASR) - Premávku pozemnej lanovky zo Starého Smokovca na Hrebienok po rannom zasadnutí Obvodného krízového štábu prerušili. Posledná odišla s turistami z údolnej stanice v Smokovci o 9.30 hodine.
Náčelník lanovky Miloslav Klimko pre TASR povedal, že doprava bude prerušená až do odvolania na základe upozornenia krízového štábu a Horskej záchrannej služby.
Turisti z Hrebienka budú musieť zísť dolu pešo po sánkarskej dráhe. "Čo sa týka prevádzky, budeme postupovať v súlade s ďalšími pokynmi," uviedol náčelník. Dodal, že turisti sa zaujímajú, prečo nemôžu ísť hore. Pracovníci lanovky im vysvetľujú dôvody a upozorňujú na nebezpečenstvo v súvislosti s rozsiahlym lesným požiarom, ktorý vypukol v sobotu okolo poludnia v oblasti Tatranskej Polianky a zasiahol asi 200 ha územia.
Zdroj: http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2321112
EC24/25 v úseku Bruck/Leitha - Wien Westbf. nešiel.
ÖBB-EC 62/63 išiel odklonom cez Gramatneusiedl - N. Waltersdorf - Wampersdorf - Achau - Wien (úsek Wampersdorf - Gramatneusiedl je normálne bez osobnej dopravy, ÖBB-EC 63 bol v tomto úseku ťahaný príprahom 2143.40+2143.070)
Do Petržalky jazdil len panťák 4020 Heg-Parndorf-Petržalka, na ktorý však ÖBB asi štyri hodiny nezabezpečili prípoj z Brucku, takže sa nedalo dostať do BA.
ad Nehoda na ÖBB - odklony vlakov IC
Hoci som na Telgárte, dostal som od priateľov esemeskové info o odklonoch vlakov IC v súvislosti s nehodou na ÖBB.
Vlak IC 404 Tatran ide cez Devínsku Novú Ves a Marchegg. IC 403 má cez Petržalku zatiaľ meškanie vyše 60 minút. Ohne Gewähr!
Zajtra by mali ísť vlaky IC z Bratislavy do Viedne cez Devínsku Novú Ves a Marchegg.
ad M262209
Vďaka, milý kolega, za upresnenie. Počítal som s možnou nepresnosťou v informácii o neschopnosti "kokakoly", pretože som info dostal esemeskou od priateľa. Keďže nikto ani dnes, túto zaujímavú informáciu sem na web vlaky.net nedal, hoci mašinka patrí k ostro sledovaným našimi kolegami, napísal som o nej.
Dodatočne som zistil, že eso 363.107 išlo len zo Žiliny.
Na traťovej preložke v úseku Žarnovica-Nová Baňa dnes dokončili pokládku koľajových polí. Asistoval pri tom rušeň 740(?) od MAXCargo. Nový úsek je provizórne napojený takým esíčkom priamo do výhybne Voznica.
Včera ostala neschopná na Vrútkach "kokakola" 362.015 na R 600 Váh. Na súpravu potom promptne pripli 363.107, ktorá vlak s meškaním doviezla do Bratislavy hl. st.
Meškanie vyše 40 minút chytil včera z neznámych príčin Horehronec 811 s lokomotívou 754.055.
Dnes po pol štvrtej popoludní som sa vracal z výletu do Slovenského raja a nad nadjazdom v Smižanoch (km 177,2) stál nehybne rýchlik 610 Považan na čele s lokomotívou 362.006. Vytasil som rýchlo fotoaparát a po pár snímkach som sa opýtal rušňovodiča, aký má lokomotíva problém. Údajne sa vyskytla porucha na tyristoroch kotvy, nefungovala motorová skupina a vypadol aj Unipuls. Cez mobilný telefón zavolal rušňovodič do stanice a dispečer ZSSK poslal pomocný vlak. Povedal tiež, že mašina mala problémy už včera na R 607, lepšie povedané, ostala neschopná a bolo ju potrebné dotiahnuť. V RD Košice dnes skontrolovali všetky systémy a skonštatovali, že lokomotíva je schopná jazdy.
362.006 má už dlhodobo problémy na štrbskej rampe, už viacráz sme informovali o jej neschopnostiach. Toto eso je postrachom rušňovodičov. Cestujúci zatiaľ netušia, že ak sadajú do vlaku, ktorý ťahá, nemajú isté, že sa do cieľovej stanice dostanú včas. Aj dnes som videl, že z rýchlika vystúpili traja cestujúci a pobrali sa stopovať na výpadovku Spišská Nová Ves - Poprad.
O necelú hodinu prišla oproti vlaku R 610 z Vydrníka po nesprávnej koľaji "rakaňa" 183.028 z postrkovej skupiny ZS Cargo z RD Spišská Nová Ves. Tá odtiahla o 16.31 h rýchlik ďalej. Podľa predbežnej informácie, mala 183.028 potiahnuť rýchlik do Popradu-Tatier, kam na vlak mali pripnúť zelený peršing 163.108 z OS 7808, ktorý menovaný rýchlik predtým predbehol po nesprávnej koľaji. Meškanie vlaku presiahlo na odchode z km 177,2 viac ako 70 minút.
Uvedené časy sú orientačné a môžu sa odlišovať od oficiálnych údajov z PIS-u ŽSR.