Lístky a ceny
Podradené diskusné témy
Presiel som si drazni dogmata, ale poslednymi prispevkami venovanymi tebe som ich nenaplnil.. ;-)
Tak s tym sietovym listkom to mas pravdu.. ja som mal na mysli obycajne cestovne a zlavy pre pendlerov.. tam mam pravdu ja ;-)
Neviem, akymi vlakmi cestujes, ale v rekovoznoch, kt. jazdia v IC-ckach a v Ex Hron problem so spinou a so smradom postradam.. mozno obcas sa nieco take stane..
ÖBB - 1600Sk/mesiac
ZSSK - 700Sk/týždeň = 2800Sk/mesiac
V čistých vlakoch u nás? No možno súpravy MÁV, ÖBB, ČD. Ale tie reko vozne ZSSK s prašivymi sedačkami, zažratou špinou, nepriehladnými oknami a smradom od podlahy, ktorý spôsobí upratovačka vďaka tomu, že z jedným vedrom vody a jednou handrou zotrie všetky vozne a záchody na jednej súprave, dik, to nemusím.
Zaujimave, s kym vsetkym ma davas dokopy.. ;-) Ides dobrym smerom, ale nie som to ja..
Mas nejaky nazor, ja mam nejaky, diskutujeme.. realita najblizsich rokov da jednemu z nas za pravdu..
BTW. Ceny OeBB su niekolkokrat vyssie ako u ZSSK.. a za 700 Sk tyzdenne mozes cestovat aj v cistych vlakoch, ak o tom nevies ;-)
Už som Ti napísal, aká forma sieťového lístka by bola ideálna (ÖBB), žiadny bezplatný lístok nepotrebujem, ja chcem len jednoduchý lístok, ktorý si kúpim v pohode v predstihu, bez nutnosti použiť fotku každý týždeň, na zodpovedajúcej cenovej úrovni ku kvalite poskytovaných služieb a rozsahu výkonov (pri porovnaní s ÖBB by ste museli riadne znížiť cenu)
Režinky som spomínal preto, lebo tam dokážete spraviť jednoduchý systém, ale platiacim cestujúcim nedokážate za finančnú odplatu ponúknuť niečo rozumné.
Ak si myslíš, že možnosťou cestovania za 700Sk týždenne v špinavých a smradlavých vlakoch si ZSSK udrží niekoho, kým bude dospelí, finančne samostatný, tak niekto iný tu niečo nechápe, možno tak šotoušov si udržíte.
Ano, boli take casy.. ale vtedy si mal zlavu iba 20% bez povinnosti zakupovat rychlik. priplatok.. tiez ma v prvom momente netesilo, ze to dali na 689,-.. ale zvysili zlavu na 25%, pridali jednu trasu za 50% a RailPlus, kt. je niekedy tiez dost vyhodny.. napr. Levice-Praha tam a spat za cca 950,- Sk v klimatizovanych vlakoch s jednym prestupom (jeden dokonca v celej dlzke Ex531+EC174 za 6 hodin 30 minut).. pre porovnanie autobus tam a spat Levice-Praha za 10 hodin a 900,- Sk..
Sikan: No asi som skoro ten typ ktory sa snazite oslovit :-) - Junior by sa mi totiz inak neoplatil (do Bratislavy necestujem vylucne vlakom, do Kosic mam 1/2 studentsky a vlakom cestujem viac aj tak po CD, kde som mal donedavna bezkonkurencny JP-ISIC no a inde vlakom nechodim). Ale vitam moznost za tie prachy prejst take trate, tam by som sa inak nedostal a potom si uz budem uzivat zlavy :-).
Na druhu stranu - boli casy, ked bol Junior za 300 a potom za 389 :-).
Zda sa, ze predstavujes reprezentativnu vzorku mladych, kt. maju zaujem o Junior.. aspon vcera to tak vyzeralo v Blave na hlavnej stanici.. :-) Aj medzi svojimi priatelmi som rozsiril info o novych moznostiach Juniora, vsetci do jednoho to privitali bez vyhrad. Dohadujeme akcie, kam pojdeme.. po tvojej reportazi je na zozname aj Ukrajina..
Uznavam, ze SONE je sprznena ponuka, najma obmedzenim na 1+1, zaujimavejsia mi pripada cena 199,- a 399,- Sk.. ale opat to beriem ako pokrok oproti minulym rokom.. ked som ja studoval, nemal som moznosti tak vyhodne cestovat (vyhodne myslim najma Junior ako sietovy listok).. ale pamatam, ako som si kupoval Junior 1.7.1999 za 299,- Sk.. vtedy mi to pripadalo uzasne.. s terajsimi ponukami smiesne.. ale nejako sa zacat muselo a zopar ludi si to neuvedomuje..
Podla mna ide pri Junioroch o administrativnu jednoduchost, preto je platnost ako sietoveho listka nastavena prvych sedem dni po zakupeni.. nemoznost predpredaja mi nie je jasna.. vzdy sa ti snazim korektne vsetko vysvetlit, ale ty len vytahujes "zeleznicni dogmata".. nemas ani sajnu o zeleznici z tej druhej strany a uz som pochopil aj z nasich predchadzajucich diskusii, ze teba neuspokoji ziadna ponuka (aj keby si dostal celosietovy listok zadarmo, nieco tam najdes)..
ZSSK je pozadu za okolitymi zeleznicami (najma CD, OeBB), pomaly to vsak ide dopredu..
Pocul som, ze sa chysta aj celorocny celosietovy listok, blizsie podmienky mi zatial nie su zname.. ked bude znama komercna cena a cena pre rezistu, lahko vypocitas kvazi rocny socialny prispevok ZSSK zamestnancom ZSSK, ZSCS, ZSR a ZT..
ufo: Skusal si to v pokladni? Lebo podla PPTZ to ide (pravda, mam len tu posledne pristupnu verziu z 12.5.):
Preukaz na zľavu
34.7 Povinnosť zakúpenia preukazu je uvedená pri príslušnej zľave. Začiatok
platnosti preukazu stanoví pokladník podľa želania cestujúceho za pod-
mienky zachovania 60 - dňovej lehoty predpredaja.
Ja si zase myslim, ze tato akcia je z marketingoveho hladiska dobry tah a podla mna sa nespravne zamiena so sietovymi listkami, ktore bohuzial doteraz ZSSK v ponuke nema. ZSSK chce oslovit novu skupinu cetujucich a da im ako bonus tyzden bezplatneho cestovania. Cize Junior aj nadalej je urceny ako preukaz na zlavu a nie primarne ako tyzdnovy celosietovy listok. Ja len dufam, ze ZSSK nejake celosietovky pripravia (nieco na sposob CD).
Samozrejme pre ponuku SONE plati to co si o tom zelezniciarskom mysleni napisal :-).
Sikan: už niekoľkokrát som dával za príklad ÖBB. Ale na ZSSK asi nie ste schopný urobiť normálny sieťový lístok pre mládež. Nezdá sa Ti uchylné, keď ku každej kúpe týždenného sieťového lístka musím nosiť fotku? Prečo to nespravíte ako ÖBB - sieťový lístok si môže kúpiť každý, kto má Vorteilscard?
Prečo platiaci cestujúci nemôže za peniaze kúpiť to, čo režista dostane za symbolický polplatok?
Vy tam máte tie modrogumné železničiarske dogmata vryté do hláv viac ako na ČD:
Původní drážní dogmata (základní sada, v závorce možné varianty)
§1 Vždycky se to tak dělalo (Nikdy se to tak nedělalo)
§2 Ještě nic nepřišlo
§3 Všichni jsou na obědě
§4 Na to je předpis (Není na to předpis)
§5 Bylo by to příliš složité
§6 Cestující by to nepochopili
§7 Cestující by to zneužili
§8 Zpoždění k cestování prostě patří
§9 Nedělejte problémy a nějak se domluvte
§10 Stejně to bude na hovno
cestující
-cestující ve vlacích pouze překáží
-každý cestující je potenciální zloděj
-jízdné není drahé, jenže substrát by nejraději jezdil zadarmo
-pokud se to cestujícím nelíbí, ať jedou autem
. průkazy na slevu
-každému cestujícímu alespoň tři průkazy
-ke každému průkazu co nejvíce omezujících podmínek
-kdo na to nepřistoupí a chce jet vlakem, ať platí zlodějské jízdné
-pokud je nějaká sleva úspěšná, je nutné ji zrušit, protože jistě dochází k jejímu zneužívání
Všetko z tohoto na Vás platí.
(plné znenie na http://www.dyxoft.cz/dXProgz/DFCD_add.html )
Na stránke http://dop.slovakrail.sk/zlava_jfnk.html : "Na docestovanie zo zahraničia nočným vlakom JFNK môže byť však použitá aj v pracovné dni do 8.00 h.
"
Ktorým sa mám riadiť? Žiaden nočný vlak zo Slovenska na ÖBB nejde, tak platí aj tu asi to české, nie? Ako to napísali ÖBB spoločnosti?