Lístky a ceny
Podradené diskusné témy
Andy: Tak toto sa mi za 5 dni nestalo ani raz. Moze byt, ze si nevsimnu tu poznamku "bezplatne". Zato sa mi este nestalo, aby sa ma v rychliku niekto opytal, kam idem, ale v osobakoch na regionalnych tratiach sa vzdy opytaju odkial a kam. Myslel som si, ze to bude prave naopak, na hlavnych tratiach sa pohybuje viac revizorov.
Potom by som velmi rad videl tu statistiku, rad by som vedel, kolko podobynch fanatikov sa naslo :-).
ZSSK by mohla svoje komercne ponuky viac propagovat. Sice uz su celostranove inzeraty a clanky v dennikoch, ale vela ludi stale napr. nevie o SONE. Co takto davat letaciky do vlakov? Ked mozu byt v IC vlakovi sprievodcovia, mozu byt aj info o zlavach. A tiez napr. vyuzit plochy v interieri voznov, vylepit plagatiky, ale musia byt samozrejme take aby zaujali. Skoro na vsetkych staniciach su sice informacie o zlavach a ponukach, ale su vyvesene kdesi v zastrcenom kute spolu napr. s informaciami pre zaujemcov o nakladnu informaciu, uz zdialky to posobi, ze "to budu asi nejake informacie pre zelezniciarov", navyse je to napisane takym administrativnym, PPTZ-tkovskym stylom. Sice uz pomaly objavujem aj farebne a zrozumitelne letaciky (napr. Senior - pre cesty za vnucatami), ale vacsinou nebyvaju na viditelnom mieste.
Sikan: Neber to prosim ako rypanie, len ma to tak napadlo.
Niekedy to chce s Juniorom trocha viac vysvetlovania ako napr. dnes za H.Stubnou v smere na Vrutky: "Odkial?" "Zo Ziliny." "Kam?" "Do Ziliny." "??? To jak je mozne?" "Normalne, ZA-BB-ZV-Kremnica." "Neni mozne, spekulujete!"
Nakoniec sem sa predsa len pochopili.
Staci odcitovat nejaku vetu z PPTZ a sprievodca hned ustupi, pokial v tom nema jasno.. ukazte silu argumentov.. okrem toho, kazdy sprievodca je pouceny, preto by k takym situaciam nemalo dochadzat.. ak ano, zapiste si datum, vlak, meno a udalost nahlaste telefonicky, elektronicky alebo postou..
Miestenka na IC nie je povinna v useku Bratislava hl. st. - Bratislava-Petrzalka .