Lístky a ceny
Podradené diskusné témy
Ďalej ak niekto vie poradiť ohľadne JFNK, na ČD sa píše, že sa môže použiť v pracovné dni pred ôsmou, ak sa cestuje priamym vlakom z ČR (zahraničia). Na stránke ZSSK sa píše, že sa môže použiť pred ôsmou pri ceste zo zahraničia nočným vlakom. Čo je teda pravda?
ZSSK ešte nepresne uvádza, že JFNK platí len vo vlakoch ÖBB. JFNK platí aj na všetkých Privatbahnen okrem ozubnicových železníc.
Podľa cenníka, ktorý mi hadže ELIS áno.
Žilina - R:333 - Bratislava hl.st.
--------------------------------------------------------------------------------
Deň 20.06.05
Typ cestujúceho 1.trieda 2.trieda
Obyčajný cestujúci 402,00 Sk 268,00 Sk
Dieťa 201,00 Sk 134,00 Sk
Žiak/Študent 268,00 Sk 134,00 Sk
Junior RAILPLUS 50% 268,00 Sk 134,00 Sk
Junior RAILPLUS 320,00 Sk 186,00 Sk
ŤZP 268,00 Sk 134,00 Sk
SENIOR do 70 rokov 320,00 Sk 186,00 Sk
Občan nad 70 rokov 159,00 Sk 25,00 Sk
Pes 124,00 Sk 124,00 Sk
Uvedená cena nezahŕňa cenu miestenky!
Uz som to tu pisal, ale pocet Juniorov kupeny jednym clovekom na jeho meno je neobmedzeny. Ak sa citis, mozes ich mat aj 9 (tolko tyzdnov plati ponuka na leto).. cize na 9 roznych trati si mozes napisat 50% zlavu :-) ZSSK na to zvlast neupozornuje, ale je to prijemna stranka tejto ponuky :-)))
Uplynulý víkend som využil ponuku ZSSK Sone R za 599,- Sk v akcii pre šesť ľudí. Podarilo sa mi zohnať ďalších päť ľudí a urobili sme si spoznávací vlakový výlet po Slovensku. Trasa bola osmičková: zo Žiliny do Galanty R Zemplín, ďalej R Horehronec cez Zvolen, Č.Skalu do Košíc, Zr Ipeľ cez Plešivec do Zvolena a Zr Šturec do Žiliny. Spolu 989 km. To vychádza na osobokilometer 10 halierov. Zaujímalo by ma, či ešte nejakí "fanatici" využili túto dobrú ponuku a prekonali ubehnutú vzdialenosť? Jediný problémik na celom bolo, že pri pýtaní lístka pokladníčka nevedela, čo pýtam, no po rýchlom samodoškolení pomocou DPS zistila o čo ide, no v KVC nebolo zapracované pre 6 ľudí. Tak nakoniec urobila záznam že to platí pre 6 dospelých osôb a potvrdila pečiatkou (ale až po mojom návrhu tohto riešenia, lebo inak mi tam chcela nechať počet osôb 2/4 s tým, že veď to platí aj pre 6-tich). Vo vlaku s tým sprievodcovia nemali žiadny problém.
Sikan: naposielal som už dosť mailov do ZSSK, jedine, čo boli schopní urobiť, bolo zrušenie rýchlikového príplatku v R943/944.
S radosťou niekedy prídem predstaviť svoje myšlienky ZSSK (keď s ňou budem mať uzavretý PP)
A ty si stelesnenie ZSSK, keď si sa nezdržal (neviem čoho) po arogantmosti voči ZSSK (právnickej osobe)? Vypočuj si zamestnancov tejto spoločnosti ako sa arogantne vyjadrujú na adresu tejto firmy.
Tiež sa mi zdá ako chorý prístup "kritizuj len vtedy, ak to vieš urobiť lepšie". To sa akože nemôžem sťažovať napríklad na nefungujúce internetové pripojenie, ak neviem urobiť, resp. nakonfigurovať stabilnejšiu sieť? Alebo nemôžem povedať, že muzikant hrá falošne, ak sám neviem na jeho nástroj hrať?
Zajtra to skusim preverit. Zaskocil si ma.. no zda sa, ze na www.slovakrail.sk sa objavuje dost chyb. Na stastie ma ZSSK takych ludi, ako si ty, Andy, Jozef a dalsi "vrtaci" :-) Nebolo by od veci zo strany ZSSK kazdeho, kto najde takuto chybu, nejako odmenit. Aj keby to boli len nejake propagacne materialy ZSSK.. alebo darcekova poukazka na CL :-) Co povies?