Lístky a ceny
Podradené diskusné témy
ad Addams
suhlasim, ale problem je dostat sa na samotnu adresu dop.slovakrail.sk
bud musis o nej vediet alebo sa tam da dostat odklikom: cestovanie vlakom -> ako cestovat lacnejsie -> Zlava SONE a SONE- R ...mna tento odklik jednoducho vobec nenapadlo pouzit. Kedze sa jedna o aktualitu a momentalnu akciu, cakal som, ze to bude vycapene niekde rovno na hlavnej stranke vo forme jednoducheho priameho odkliku. Ved takto to robi vacsina firiem...
Ale toto ma byt diskusia o listkoch a cenach a mi tu sklzame k inej teme. Mozno by sa na nu dala vytvorit samostatne diskusia...
Aj ked tu vlastne medzi tymito temami je dost velka suvislost, nakolko pokial je problem dostat sa k informaciach o listkoch, cenach a zlavach, tak potom je problem aj o nich diskutovat... Myslim si, ze ked ZSSK pridu s takouto akciou, je potrebne to aj patricne "hodit ludom na oci".
- netvrdim, ze je to idealne
- byt webmastrom znamena byt medzi 2 mynskymi kamenmi zakaznik/technicke moznosti - som nim siedmy rok
- kedysi som si tiez musel niekedy domyslat co spracovatel roznych obeznikov na ZSR/ZSSK vlastne svojim dielom myslel a mudroval som ako by som to ja urobil lepsie, ale ak pracujem pod tlakom casu alebo s textom v cudzom jazyku, tak niekedy vznikaju tragikomicke dokumenty (napr. "moj" rekord TGV , ...)
Pepiak:
Netvrdim, ze na ZSR/ZSSK/ZSCS je vsetko uplne perfektne, ale co moze byt jednoduchsie:
http://dop.slovakrail.sk/ - > Cestovanie vlakom -> Packingy na OBB
ad KarolF
presne tak. Dnes som chcel zistit presne info o tych zlavach a na hlavnej stranke www.slovakrail.sk som pod dlhom hladani nenasiel ziaden odkaz. Podla mna su tieto stranky, ako aj stranky zsr velmi neprehladne spracovane. Asi im to robia ti isti "experti".
Inak, dik za info. Idem si to hnedkaj kuknut.
Konečne sa niečo rozhýbalo pozitívnym smerom aj ohľadom atraktívnejších cenových ponúk pre cestujúcich. Len dúfajme, že sa pripravované zmeny naozaj podaria a že ich nestopne nejaká obmedzená hlava...
Pri ponuke na Schneeberg nie je celkom jasné, či je v cene zahrnutý aj spiatočný lístok na zubačku, alebo ho treba kúpiť zvlášť. Mohol by to niekto upresniť?
Od 1. júnaVám ponúkame novú zákaznícku ponuku "Packingy na OBB".
Rozhodli ste sa cestovať do Rakúska vlakom a chceli by ste si so sebou zobrať svoj bicykel alebo pozrieť si miesta, ktoré ste ešte nenavštívili? Práve pre Vás sme pripravili od 1. júna 2005 novú zákaznícku ponuku "Packingy na OBB". Stačí, ak si kúpite cestovný lístok z Bratislavy do Viedne a môžete nastúpiť na Vašu cestu za poznaním Rakúska.
http://dop.slovakrail.sk/zlava_packing_obb.html
Zeleznicna spolocnost Slovensko, a.s. pripravila pre vas na leto nove produkty, ktore vam umoznia pohodlne, rychlo a hlavne lacnejsie navstivit rozne miesta na Slovensku: SONE za 299,-Sk, SONE R za 599,-Sk, tyzdenny celosietovy listok zdarma pre mladych do 26 rokov (pri zakupeni preukazu Junior Rail Plus v mesiacoch jul a august za cenu 689,-Sk), tyzdenny celosietovy listok zdarma pre seniorov (pri zakupeni preukazu Senior v mesiacoch jul a august za cenu 100,-Sk), bezplatna preprava bicyklov vo vybranych vlakoch pocas vikendov a niekolko dalsich zliav..
Blizsie info zrejme uz coskoro na www.slovakrail.sk..
Staci, aby MDPaT "uvolnilo" ruky ZSSK v tarifnych veciach a hned sa to hybe.. som zvedavy na reakcie na najnovsie pociny "Zlocineckej spolocnosti"..
Milý rk_kn,
nevím, jak jste přišel na to, že chci něco hledat … " tak keď vynájdete systém , v ktorom nejaký dopravný podnik , ktorý prevádza hromadnú doprava osôb nebude stratový získate Nobelovú cenu , najväčšiu v celom vesmíre.
Fikcí, že lze takovýto podnik vytvořit trpí ekonomičtí teoretikové, kteří se snaží na hromadnou dopravu aplikovat obecné ekonomické teorie o konkurenci… jedním z nich je "velký privatizátor", který dnes sedí na "Hradě". Žádný z těchto ekonomických géniů ovšem nedělal v železničním dopravním podniku, kde by mohl v praxi uplatnit svoje bláboly o konkurenci na kolejích. Například na lokálce, kde zabezpečovací zařízení "D3" umožňuje jízdu jednoho páru vlaku za hodinu a pro frekvenci 40 cestujících to stačí …
To co jsem napsal o požadavku "daňového poplatníka" na minimální mzdy (atd.) je opět obecná ekonomická teorie, jak snižovat náklady "špatně" hospodařící firmy …která chce dotace. Podobnost s "kapitalistickými" metodami "odírání dělníků" je čistě náhodná …
Pravda, existují podniky hromadné dopravy, které jsou ziskové. Jenomže v rámci "bordelu" v hromadné dopravě, který obecně v Česko & Slovensku panuje si tento ziskový dopravce může "slízat šlehačku" z dopravního dortu a oschlý (neatraktivní) zbytek nechat jiným.
Ad Maťo : Zamestnanecké režijné peukazy, a výhody sa udelujú na základe kolektívnej zmluvy , ktorú uzavreli odborové organizácie s manažmentom žel. podnikov. Je to výsledok tvrdého vyjednávania a nie dobročinná akcia našich managerov. A cenu, a pokiaľ sa nemýlim aj podmienky určuj MDP aT.
Viac info: http://dop.slovakrail.sk/zlava_jfnk.html