Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Oni minule nemali problém odrieknuť ani jeden pár Os NZ - BA - NZ, čím vznikla 4hodinová diera v oboch smeroch. Proste porucha, ospravedlňujú sa, máme to pochopiť. No jo, ja som pochopil pomocou auta.
Os 2016 (Bratislava hl. st. 12:16 - Kúty 13:20) predpokladané meškanie zo stanice Zohor je cca 100 minút. Dôvod: požiar rušňa.
Os 2027 (Kúty 14:38 - Bratislava hl. st. 15:43) mešká zo stanice Kúty 72 minút. Dôvod: meškanie obratového vlaku.
ŽSK Poloha vlaku Os 2024
(16.09. 16:16) Bratislava hlavná stanica -> Kúty (16.09. 17:20)
Mešká 49 minút *
Informácia zo stanice Bratislava hlavná stanica
* Meškanie vlaku už pred odchodom - predpokladané
HLAVU HORE IDEME VLAKOM
A áno, plánujem to poslať aj vedeniu ZSSK.
JDK - ty si už kontaktoval príslušné miesta? Alebo to máš na háku rovnako ako Hater?
Keď mu z tej analýzy niečo súce vylezie a strčí ju pod nos tým príslušným miestam tak to bude síce rovnako zbytočné (že im vlaky meškajú/nejazdia a že nie sú schopní s tým nič urobiť vedia aj bez toho), ale aspoň to bude mať štýl...
Podľa toho čo čítam, neuvažoval si o práci na železnici? Užil by si si tam dosýta, toľko nepodarkov inde sotva nájdeš a z pohľadu cestujúceho ich tiež mnoho neuvidíš.
K tým meškaniam 8xy(a nielen ich) jedine to. Zdvojkoľajnenie, nasadzovanie vozidiel ktoré na trať patria a začať na vyšších pozíciach racionálne uvažovať.
Mimochodom, od dneška začínam sledovať zssk mimoriadne a zaznamenávať si výšku meškania a tratove(od uzlu po uzol) úseky, ktoré sú mimoriadnostami dotknuté- napr. ak 815 mešká z GA+20, dotknute sú vsetky úseky, cez ktoré od Ga po Ke ide. Budem to sledovať 3 mesiace a výsledok bude článok na VN a na ŠVK na UKF. Nejaké nápady na zlepšenie, prípadne má niečo podobne aj RJ? Myslím také, čo sa dá dohladat aj po skončení mimoriadnosti, takže nič na štýl ČD mi nepomôže.