Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
810 +56´
811 +49´
812 +84´
813 +101´
814 +62´
815 +53´
816 +31´
Praha Strašnice do 6 min z Nemocnice Královské Vinohrady
Praha Hostivař do 12 min z tej istej nemocnice
Praha Smíchov do 10 min FN Karlovo nám.
Praha hl.n. do 10 min
Praha Holešovice 7-10 min FN Bulovka
jednoducho krízový plán v pohode,žiadnych 60 alebo 100 min
Do tej P.Bystrice možno dorazila sanitka až z fakultnej nemocnice v Martine,inak je to na zamyslenie
A este v tieto horuce dni, ked sa ,zadari' a pobyt v stanici sa zo 14 min. prdlzi na raz tolkych 28 - ako v piatok u 3425 vo Vrutkach... To je v tych starych voznoch radost!
Ano, to je samozřejmé. Ale ta jiná možnost vždy není a pak nic jiného nezbývá.
Já po svém Moravskoslezském kraji vlakem už téměř vůbec nejezdím (jedině tak přímými, kde nejsem vázaný na přestup), to bych asi přišel o všechny nervy. Ale tam je možností v rámci ODIS dost jiných, jak se vlaku vyhnout. Ale když jedu na Slovensko, třeba jen do Čadce nebo Žiliny, tak jinou možnost nemám.... A tak nezbývá, než to nějak protrpět.
Nie že oni sa stále starajú o somariny a presviedčanie ľudí o tom, že je to úžasneé i keď sa na ich služby jednoducho nedá spoľahnúť aj keby sa chcelo.
V prílohe taký menší prehľad reality (priemer je z údajov, ktoré sa mi podarilo zaznamenať od 20.02., t. j. nie všetky vlaky za to obdobie, ale ako ukážka priemeru úplne stačí).
ZSSK je presvedčená, že má s tromi mladými umelcami mnoho spoločného. „Ich priamočiary, úprimný a neskresľujúci umelecký prejav korešponduje s našimi strategickými cieľmi: transparentnosť, úprimnosť a efektivita. To boli dôvody, prečo sme sa rozhodli pre tento štýl kampane, ktorý zodpovedá 21. storočiu,“ vysvetlil spoluprácu Filip Hlubocký.