Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
Mládenci dobré ráno,
keď bolo odrieknutý IC 405, tak je logické, že v Košiciach nemali z čoho vyčarovať náhradnú súpravu na IC500 "Kriváň"! ZSSK nemajú takmer žiadnu rezervu, idú ako sa hovorí, na doraz.
Včera sme problém s IC 405 celý deň monitorovali. Problém vznikol na ÖBB, sneh a z toho vyplývajúce technické ťažkosti. Naši železničiari to vcelku zvládli. Riešili so cťou to, čo im Rakúske železnice prihrali.
Pokiaľ ide o IC 403 "Gerlach": Z ÖBB prišiel zmeškaný cca 45 minút. Cestujúcich v Petržalke vyzvali, aby prestúpili do inej súpravy pri druhom nástupišti (z odrieknutého IC 402). Meškanie pritom vzrástlo, ale to sa dá pochopiť. Cestujúci museli prejsť cez halu a podchodom na druhé nástupište. Kto včera videl chaos na ÖBB tak s úsmevom na tvári prijal fakt, že IC 403 boli rakúšania vôbec schopní vypraviť.
Odstavenú súpravu mali neskôr dopraviť ako nsl. 403 na stanicu Bratislava-Nové Mesto na vyčistenie.
Včerajšie udalosti nám ale dovolili nazrieť do zákulisia spolupráce medzi ŽSR a ÖBB. Nazdávam sa, že k mnohým skratom nemuselo dôjsť, keby úroveň komunikácie bola na úrovni doby. Fanúšikovia železníc boli cez mobilné telefóny lepšie informovaní o tom, čo sa deje (trebárs o odrieknutí spojov) než dispečing ŽSR. Suma sumárum: zlyhala komunikácia a informovanosť. Možno sa žiadala vyššia operatívnosť. Azda poučenie pre budúcnosť.
EC,IC 403 Gerlach | Bratislava-Petrzalka (17:11) | Kosice (22:35) | Kosice (22:35) | Posledná ukončená jazda vlaku dňa: 27-01-05. Informácie o jazde vlaku sú nedostupné. | 27-01-05 23:58 |
tomu sa povie stastny den (27.1.2005) pre IC Gerlach.haha. a aka suprava dosla z viedne ked 402 z kosic koncil v petrzalke??? zeby suprava od IC 405 ktory vyzera to tak ze nesiel vobec ani z blavy???? alebo sa mylim?? aspon v PISe neni info o vcerajsej jazde IC 405 Tatran do Ke.
inak pozeram ze nic mimoriadne sa nedialo, mimo ICeciek a R Bathory
a co sa deje s R Bathory v smere do Warsavy, uz druhy den mal po sebe +120 min v Skalitom
Toto je typický príklad toho rozdelenia, keď na jednom smetisku kraľujú traja kohúti. Práve na takýchto prípadoch a mimoriadnych situáciách sa ukáže nepružnosť , zdlhavosť a nekompetentnosť takéhoto rozdelenia jedného podniku.
Loď má jedného kapitána aj keď má väčší personál a každý má určenú kompetenciu. Napr. prípad úniku plynu vo VSŽ v Košiciach, keď v podniku, ktorý bol rozdelený na všelijaké firmičky nebol určený krízový štáb a nebol ani vypracovaný postup v mimoriadnych situáciách.
Podľa zdrojov z ÖBB bol ER 2538 "Nitran" pripravený o 14.14 h na odchod, keď rušňovodič ÖBB zistil na lokomotíve radu 754 ZSSK závadu, ktorú sa pokúsil odstrániť. O 14.29 h rozhodol krízový štáb, že kvôli problémom so snehom je vlak odrieknutý a cestujúcim odporučil prostredníctvom staničného rozhlasu do Bratislavy cestovať zrýchleným vlakom E 7613 (Wien Südbf. - Bratislava-Petržalka). Namiesto klasického "City Shuttle" bola pristavená jednotka radu 4020, do ktorej sa údajne ani všetci cestujúci nepomestili.
Z poobedňajších a večerných vlakov EURegio všetky išli v podstate v časovej norme, alebo v meškaní od 9 do 39 minút:
ER 2546 meškal na príchode do Bratislavy hl. st. 9 minút, ER 2550 meškal 39 minút
MOs z Gänserndorfu: 7390 meškal 20 minút, 7392 prišiel načas, 7394 meškal 17 minút.
Len po Nitranovi akoby sa zľahla zem.
IC 403 prišlo už z ÖBB do Petržalky zmeškané cca 45 minút. Pri prechode cez žst. Šenkvice už malo pred chvíľou meškanie 69 minút!
Pokiaľ nie je vlak uvedený v PIS ŽSR, tak to znamená, že ešte neopustil pohraničnú stanicu ŽSR. Do informačného systému PIS sa ER 2538 dostane až keď výpravca v Devínskej Niovej Vsi zadá do počítača ŽSR údaj, že tento vlak opustil jeho stanicu.
Pozrel som sa na server ÖBB, ale na adrese, ktorú nám poslal náš český kolega som zistil, že ÖBB poskytujú servis o meškaní vlakov len v prípade vlakov vyššej kvality, t. j. EC, ÖBB EC a IC. S najväčšou pravdepodobnosťou bol ER 2538 na ÖBB odrieknutý a ktovie, kde táto informácia uviazla.
Rakouské zpoždění je k dispozici na www.fahrplan.oebb.at/bin/stboard.exe/dn
Do prvního okénka zadáte název stanice a stisknete "horní" Anzeigen", v záložce Züge se zadává číslo vlaku pak si jen klikáte.
Švýcarsko má zpoždění vlaků na www.sbb.ch/prosurf, zjednodušené www.3sat.de/vtx3sat.php?url=/400/472_0001.htm
Přeji hezkou zábavu
Vlak IC 405 "Tatran" som monitoroval už od rána, lebo rakúsky priateľ mi oznámil, že by mohol prísť s motorovou lokomotívou (to by bola super zaujímavosť). Na Weste nemali dosť elektrických lokomotív, niektoré sa nevrátili z výkonov. Potom vyšli najavo ďalšie problémy. Príchod sa stále odkladal a PIS ŽSR o 11.00 h stále signalizoval, že vlak neprišiel na ŽSR.
Pozrel som sa do Petržalky aj na hlavnú stanicu. IC 402 prišiel zmeškaný na hlavnú stanicu 70 minút s 363.098, odpojili nejaké vagóny a vlak pokračoval s "princeznou" do Petržalky. Vo vlaku odporučili cestujúcim prestúpiť do zrýchleného vlaku do Viedne, pretože ÖBB odrieklo prijatie IC 402 a súpravu 742.001 preposunovala na odstavnú koľaj.
Na hlavnej stanici ešte o 12.30 h stála pripravená 350.002 na nástup IC 405. Staničný rozhlas ohlásil, že IC 405 bude meškať 180 minút (ešte nevedeli o odrieknutí?). O 12.45 h laminátka 240.113 stále čakala v Petržalke na IC 405, ktorý mal hlásený príchod na 13.10h. O 12.45 h pracovník stanice oznámil rušňovodičovi laminátky, že aj vlak IC 405 je odrieknutý. Na informačnej tabuli však nebola nijaká informácia o vlaku IC 405.
moment, IC 405 odrieknuty len na OBB, nie na ZSR, aka suprava teda isla ked povodna stoji vo viedni?. nebodaj neklimatizovane vozne. a vobec v PISe nie je evidovany... cize aj IC 403 vecer pojde z petrzky a nie z Wien... to je smiesne, mimo R 600 Vah ostatne rychliky idu bez problemov a ICcka maju jeden pruser za druhym, a vraj vlaky vyssej kategorie. nebodaj je vo viedni tri krat viac snehu ako v blave alebo to tam maximalne nezvladaju ossteraichmani
zdravim vas, kedze nemam uroven mechanika nemozem zalozit temu.. gvd 2005/2006 kde by sme sa podelili o dojmy z terajsieho GVD a pripojili zamery, myslenky ako skvalitnit a zefektivnit zeleznicnu osobnu dopravu v dalsom grafikone........tema: GVD 2005/2006
P.S. ten R 606 ide v pohode, ale co je s tatranom vie len pan boh.
nechce sa mi verit ze uz neodisiel z ba, podla mna blbne PIS
(mozno sa to zda neuveritelne, ale) suhlasim s nickom, cestujuci sa pozrie na tabulu odchodov, kupi listok a chce sa viezt. jeho nezaujima, ze v rakusku snezi, konieckoncov co to ma spolocne s tym, ze u nas nejde vlak? my predsa nie sme v rakusku!
ale na druhej strane, uz si kazdy zvykol na pristup zeleznice (ci uz zsr alebo zssk): viete kolko mi tu mame prace? viete co je tu problemov? to nie je len tak vozit ludi alebo naklad, si nemyslite ze si tu valame sunky, robime co sa da... my sme zeleznica a my sme niekto a ked budete dobri aj vas odvezieme... s takymto pristpom sa mozu strcit do ....
a este dalsia provokacia, ohladne komunikacie medzi zsr a obb: kolko ludi na dispecingu zsr vie po nemecky tak, aby sa dohovorili s rakuskym dispecerom?