Meškanie vlakov v SR
Aj keď s meškaním vlakov niesme na tom najhoršie, najlepšie určite tiež nie... Nedávno sa mi stalo, že som išiel s Ex 501 Tatran (príchod do KE 10:37) a z dôvodu rekonštrukcie trate pri Šenkviciach sme meškali 15min. Neskôr sme kôli oprave Trate museli spomaliť aj pred Popradom a meškanie zrástlo na 30min. Do Košíc sme prišli presne 11:10, čo je 25 min po odchode Os 8907 smer Trebišov - Michalovce - Humenné a ten, samozrejme nečakal... Ďalší vlak smer Humenné išiel až 12:30. To však nie je všetko. Počul som, že ak EC vlak mešká viac ako 30 min, cestujúci má právo na odškodnenie. My sme mali meškanie 33 min (a hodinky mi určite išli dobre!!) a sprievodca pred zastavením v košiciach s drzosťou oznámil: ''Náš vlak mešká 28 min!''!! Napíšte aj vy svoje ''príjemné'' skúsenosti....
nechcem kritizovat, iba reagujem nekriticky.
K prvému prípadu:
stačí zmeniť predpisy. Keď uviazol vlak v záveji, mohli cestujúci prestúpiť a boli odvezení dokonca na stanovišti HDV postupne do najbližšej stanice naspäť. Tu sa nikto nebál, že sa cestujúcim niečo stane. To sú len alibisticke , schyzofrenické predpisy železníc, z ktorých by najmenej polovicu bolo dobré zmeniť.
K druhému prípadu:
načo máme bezplatnú podnikovú strážnu službu (Žel.polícia)??? Nikdy som ich ešte nevidel vyháňať bezdomovcov z IC vozňov na odstavnom, len buzerujú platiacich cestujúcich po staniciach. Hlavne, keď si nejaký Rakúšan zapáli na nástupišti, ktorí si neuvedomí, že už nie je doma, alebo keď si niekto miestny skráti cestu na perón mimo budovu stanice v snahe nefetovať smrad bezdomovcov (BA hl.st.)
K tretiemu prípadu:
tam pomôže asi len zmeniť koľajové obvody na modernejší zabezpečovací systém, to je ale málo pravdepodobné...
katastrofa Zdieľam čiastočne tvoj názor. Minule som cestoval zrovna IC ckom a nejaky Blbec (nepoznam primeranejsi vyraz) vletel z autom pod vlak. Kým dosli policajti a odohrala sa cela ceremonia, ktora sa odohrat ma ubehli 2 hodiny. Okolo nas preslo viacero vlakov. Padli tu dotazy, preco neumoznime prestupit ludom z vlaku do vlaku. Preto, lebo bezpecnostne predpisy to zakazuju. No a zakazuju to preto, lebo by sa niekomu mohlo nieco pritom stat. V Kosiciach samozrejme poutekali vsetky pripoje. Zelezniciari boli najvacsi blbci..... Kto zaplati zeleznici stratu? Ten chudak, co umrel v tom aute? Tazko. Ale u nas je cierny Peter.
Niektorý z cestujucich ukradne z voznov prepojovacie kable. Vlak meska. Kto je vynovatý. Zeleznice.
Decka sa hraju s kablom a prepajaju kolaje, lebo sa im paci, ze vedia ovladat zavory... Samozrejme, ze "Zhodia" navest volno na stoj pred rusnovodicovvym nosom. Ten zatiahne rychlobrzdu a roztrhne vlak = sekera najmenej hodina. Kto je vynovatý a neschopný. Zeleznica.
Uz ma unavuje tato debata, ktora nic neriesi, ale iba zbytocne vyvovalava emocie na oboch stranach. Lahko sa poukazuje na chyby inych. Vsak staci pozriet na moje vyssie uvedene slova. Mne sa denne stava, ze nejde MHD, SAD a cojaviem co. Netvrdim, ze chyba je iba mimo ZSR, ZSSK a Cargo. No dovolim si tvrdit, ze velku vacsinu zavad na ICckach maju na svedomí vonkajsie vplyvy. Pokial chcete iba kritizovat, tak kritizujte. Ja by som ocakaval skor podnetne navrhy.
Mimochodom pred rokom ste nikdo nevedeli ako ktorý vlak ide, lebo PIS nebol uvolnený ZADARMO pre internet. Teraz ho hlavne kritizujete. Vedenie ZSR zacina lutovat, ze sa nechalo presvedcit o jeho uvolnení.
Nebudem uz reagovat na dalsiu bezubu nekonstruktivnu a podla mna zbytocnu kritiku.
No, v tom mas sice pravdu..... ale co myslis, uspel by si s touto vetou aj na MDPaT? Skus.... Námestie slobody 6 ak sa "prebijes" urcite tym pomozes mnohym... pretoze aj Ty tu predsa nie si preto, aby si poucal o tom, co vsetci dobre vedia, ale aby si s tym nieco urobil
Nick: zmluva so štátom: http://www.slovakrail.sk/zs/infoservis/dokumenty.php.
To čo sa deje v tomto roku s IC, je obyčajný bordel
mbican: to mas pravdu, ze je super, ze zohnali modernizovane vozne (uz) za 2hod, ale to svedci aj tom, ze zssk nemaju ziadnu (alebo veeelmi malu) rezervu.
do prevadzky nasadzuju vsetko co sa ako-tak hybe, len aby sa plnili vykony; potom su udalosti, kt. som spominal v druhom odstavci na dennom poriadku a nikto sa nad tym ani nepozastvuje, lebo kazdy si mysli, ze robi na 120%, ze je to teda dobre, ved to mohlo byt este horsie... myslis, ze to cestujucih zaujima? ti vidia len tych +130min na tabuli a zmeskany pripoj, studenu veceru aleb oziadnu, mizerny spanok... pre spokojnost cestujuceho by mali zeleznice urobit maximum, ked nechcu zakapat; vyhovarat sa, ze my robime na 120, to "to hore" nerobia nic je smiesne. pre cestujucich ste vsetci jedna firma
ja by som sa este pozastavil nad tym, ako je vobec mozne, ze do supravy naj vlaku na nasich tratiach, na 450km streku, plneho ludi sa dostanu vozne v takom stave, ze uz vo vychodzej stanici sa musia vymenit???!!!!
a to uz nehovorim o tom, ako obcas treba v TT alebo Leo alebo neviemkde menit masinu, o odpadavajucich naraznikoch, neotvoritelnych alebo samocinne sa za jazdy otvarajucich dverach, zamrznutych zachodoch, zaseknutych oknach, nekureni/prekurovani..................
Jasnacka, ze sa oplati, ak nemas rezijnku a chces prispiet trochu viac pre ZSSK.
Lebo Ic vozom sa zvezies aj v R vlaku. Dokonca by som povedal, ze ked ides vozom Bmee,kt. je preznaceny z Amee a platis za 2.triedu a v tej istej suprave ide vozen Amee ako 1.trieda ale bez zacloniek,... tak je to uzasny pocit, ze platis len za dvojku....
Sirius.
Zaprisahal som sa, ze uz nebudem reagovat. Ale nemozem si pomoct, zareagujem. Si jeden z mala, ktorý pochopil o co tu ide.
Svojimi slovami v predchadzajucom prispevku som chcel povedat, ze od ludi, ktorí sú schopní cakat hodiny pri kolajach aby odfotili svoj vlak, by som cakal trochu viac zelezniciarskeho rozumu ako na vsetko nadavat. Oni MUSIA vediet, ze v skutocnosti nadavaju tym nesprávnym.