Rakúsko - ÖBB
Rozsiahla železničná sieť elektrifikovaná cca na 50% sústavou 15 kV 16 2/3 Hz ss/AC, dobrá obslužnosť všetkými kategóriami vlakov od regionálnych cez IC/EC až po neveľký počet vysokorýchlostných ICE (súpravy ICE 1 a ICT / http://www.rail.sk/ice/ ) je vizitkou železníc Rakúska. V súčasnosti prebiehajú veľké projekty: rekonštrukcia Westbahn (Wien - Passau) a Südbahn (Wien - Graz - Klagenfurt - Villach), rekonštrukcie viacerích uzlových staníc, výstavba žst. Wien Hbf.
K Rakúsku patria neodmysliteľne taktiež viaceré prevádzkované muzeálne úzkorozchodné trate.
ÖBB - Österreichische Bundesbahnen
Mapa siete ÖBB
Wien - Bratislava a železnice medzi nimi
Wien Hauptbahnhof
Addams
Wien cokolvek ano ale BA cokolvek NIE. A ak BA cokolvek ANO tak si to nasi sprievodcovia vysvetluju po svojom a zarabaju na cestujucich...
Na listok BA Petrzalka - Wien Sudbf je mozne cestovat vo W vsade ale v BA len do Petrzalky. Napr. tyzdenny aj mesacny listok z BA hl.st. do Wien Sudbf je drahsi ako ten z Petrzalky. Takze urcite bude nieco take aj na tej DNV - hl.st. Listok BA Petrzalka - Wien Sudbf je mozne pouzit len od DNV ked sa ide cez Marchegg.
1. IC z BA-H do W cez K
2. hocico z BA-P do W cez K
3. ER/Zr z BA-H,L,DNV do W cez M
Výluka samozrejme nemení nič na tarife, čiže dnes aj keby šlo IC cez Brno, tak by na neho platil lístok aj z BA-H aj z BA-P...
Dobre rano zdravim z Viedne rano mi sprievodca OBB hovoril ze mozno dnes vecer bude sprejazdneny Grammatneusiedl ale max 1 kolaj pretoze je znacne poskodene aj podlozie, inak slovensky sprievodca mi v tom istom vlaku nemal o tom ani paru. Inak akceptacia listkov naozaj cez Marchegg v pohode, dokonca sme tam predbehli nase IC do Viedne...:o)))
Ale skandal je tu z tej vcerajsej havarie dobry...
Uz tam pracuje kopa techniky, takze snad do zajtra vecera bude prevadzka obnovena (aspon na jednej kolaji).
Pruser je dost velky, tie City Shuttle su dost velke a dost rozmlatene, ich nie je jednoduche odpratat.
Vies ono je stastie ze sa nik nezabil, a ani vo vagonoch nebol chlor alebo nejaka "bezpecna" hovadina. Rakusaci aj od toho maju uz obrovsky strach, takze je zrejme, ze sa snazi upokojit okolobyvajucich, ze mozu ist kludne spat.
Asi pred rokom v Stajersku bolo treba cez 1000 ludi vystahovat, lebo ani to nikto presne nevedel co tecie z cisterny.
Práve som si čítal správu o dnešnej nehode na orf.at a nejaký záchranár tam uisťuje, že "môžme byť kľudní, nákladné vozne boli prázdne a preto nedošlo k žiadnemu znečisteniu životného prostredia".....Sorry ale to bol IDIOT!!!!!! Životné prostredie je teda FAKT podstatná vec keď sa vlak v ktorom sedia ľudia rozmláti na trati!!!!!
Ked ZSSK pise, ze listok Bratislava - Vieden plati cez Kittsee aj Marchegg, tak logickym vykladom sa dostanem k tomu, ze nezalezi na tom, kde v BA si ten listok kupim. Pokial by sa ten sprievodca vyhrazal nejakou pokutou, trval by som na tom, aby mi preukazal nejakym predpisom, ze to mozne nie je.