Rakúsko - ÖBB
Rozsiahla železničná sieť elektrifikovaná cca na 50% sústavou 15 kV 16 2/3 Hz ss/AC, dobrá obslužnosť všetkými kategóriami vlakov od regionálnych cez IC/EC až po neveľký počet vysokorýchlostných ICE (súpravy ICE 1 a ICT / http://www.rail.sk/ice/ ) je vizitkou železníc Rakúska. V súčasnosti prebiehajú veľké projekty: rekonštrukcia Westbahn (Wien - Passau) a Südbahn (Wien - Graz - Klagenfurt - Villach), rekonštrukcie viacerích uzlových staníc, výstavba žst. Wien Hbf.
K Rakúsku patria neodmysliteľne taktiež viaceré prevádzkované muzeálne úzkorozchodné trate.
ÖBB - Österreichische Bundesbahnen
Mapa siete ÖBB
Wien - Bratislava a železnice medzi nimi
Wien Hauptbahnhof
Addams
"Modrá guma" preto, že sa želežničiarska verbež zvykne označovať ako "modrá armáda" a čo je horšie, niektorí zamestnanci železnice majú aj nábeh na také správanie, ako na vojne :)
No a k samotnému problému. Išli sme vlakom, tuším nejaký LandesTheater a netušili sme, že sa nefalšovaný teáter odohrá aj keď dôjde major modrá guma. Uniformovanec sa dovalil, pýtal sa vlčákov či niekto cugeštígol, no a samozrejme, ako správne vlkä sme sa ozvali a ukázali sme mu nablískanú JFNK. Oficír požadoval VorteilsCard<26 a neenchal si vysvetliť fakt, že keď si onen lístok kúpim na Slovensku, použijem alternatívu v podobe karty Euro<26. Podobný problém mali aj českí kolegovia, ku ktorým sme prisadli (svet je malý). No, a keďže bol konduktor v zjavne blbej nálade, nehodlal diskutovať, jednému z nás lístok roztrhol a ostatným napísal pekné VC!. Bol to idiot, pretože si to nenechal slušne vysvetliť a furt si mlel to svoje. Nadriadeného nezavolal. Potom si ale zrejme uvedomil čo spravil, pretože sa už viac neukázal. V Innsbrucku na hauptbahne sme tiež prešli cez zaujímavú procesiu, ale nakoniec to skončilo tak, že nám veľmi milý a ochotný pracovník pri okienku č. 6 lístky opečiatkoval a potvrdil, príp. zlepil dokopy.
Po takomto zážitku má človek oprávnený pocit, že takáto vec sa bežne nestane ani na ZSSK ;) No ale fakt je ten, že každá spoločnosť má nejakú čiernu ovcu. OBB má tohoto konduktora, DPB má známeho blonďatého zavalitého revízora a so ZSSK necestujem moc často, takže som ešte nemal tú česť (ilúzie si ale nerobím).
Andy: Ďakujem(za link)
Spectre: Na to ICE v Nemecku by som bol aj zabudol. Vlastne to nie je až tak dávno..To bola ale dosť mrtná havária..Tuším sa vykolajili všetky vozne a naskladali sa tam k nejakému mostu..
Ale aj tak, OEBB to už nejak preháňa, vlaky sú síce celkom super ale to čo sa stalo dnes mi dosť vadí..
Čo myslíš tou "modrou gumou"???
Je všeobecne známe, že sa nehody zvyknú stávať práve vtedy, keď je nejaká výluka, neštandartný stav, a pod. No a OBB má výluky takmer nonstop :) Ešte šťastie, že napr. v rámci Viedne, kde sa stále niečo vŕta, rozširuje a rekonštruuje, jazdia tie S-Bahny dosť šuchtavo.
Aj na OeBB mám zlú skúsenosť... holt, modrá guma je modrá guma.
Mimochodom, mám silný pocit, že spomínaný vlak neprevádzkuje OBB, ale súkromník. Jazdia tam v rámci nejakej výmeny OBB ShityŠutre. Nejedná sa chvalabohu o spoj, z ktorého sa prestupuje do BA... tento odbočuje na Parndorf Ort doprava.
K Áčkovým vozňom: Ja som cestoval v Áčku tiež, ale oficiálne! Nemali do výpravy vagón a tak dali na koniec vlaku Áčko a triedu prelepili narýchlo vytlačenými papierami (ako na MHD v BA keď sú výlukové tabule)
Nedá mi nereagovať!!! Najskôr chcem pozdravit resat-a a všetkých čo dochádzajú vlakom do viedne.
Preboha to čo robia OEBB???? Pred dvoma týždňami nehoda niekde v Steiermarku(neviemkoľko mŕtvych) a teraz zase???
To je teda "super" pocit keď človek dochádza každý deň a práve na tej trati sa stane takáto nehoda...
Oki, nebol to vlak z Petržky, lenže každý druhý vlak sa prestupuje, nebol to práve vlak na ktorý prestupujú ľudia z BA???
Inač začína to byť super, jeden deň terosristický útok, druhý deň vykoľajený vlak...To aby sa človek bál "vystrčiť nos z domu"..
ufo: v Aeer som išiel už raz aj ja.So spolužiačkou sme to riskli lebo zvyšné 2 vozne 2.tr. boli full...A sprievodca nejak nekontroloval
Inak napr. konkrétne dnes sme zažili aj tretiu a štvrtú tiedu:
"Tretia" bola keď došli krpaté CityŠutre na IC!!! Tieto vagóny sa sice tvária moderne, ale cestovať v tom dlhšie je utrpenie, pretože to má dosť kontroverzné sedenie, v skupinkách nie je stolík, kôš je na chodbe a hajzel je iba jeden na celý vagón.
"Štvrtá" trieda sa pozná sama o sebe. Na Marchegg išli ZSSK ležadlové vozne ťahané okuliarnikom. V princípe nemám nič proti starším vagónom, avšak tieto sa ako ležadlové zrejme dosť dlho nepoužívali, pretože oné mechanizmy boli "mierne" zatuchnuté a celý ten vagón pôsobil takým špinavým dojmom :D