Komfort pri cestovaní
Zdravím.
Stále sa o ňom diskutuje, stále sa kritizuje ale málokedy je pozorovateľná nejaká náprava. Áno, ide o komfort pri cestovaní na železnici. Nedávno som išiel rýchlikom do Ružomberku z Bratislavy hl.st. Kúpil som si obyčajný lístok do druhej triedy. Do Leopoldova som stal natlačený na dvere od WC. Je to v poriadku? Sedenie v celkom pohodlnom kresle a statie pri smradlavych hajzloch (s prepačním za výraz) natlačený ako sardínka, je podľa ZSSK to isté? 2. trieda? To rozhodne v poriadku nie je a myslím že by sa s tým malo niečo robiť. A nejde iba o tento jeden konkrétny prípad... Podobných situácii je viac. Napíšte aj vy svoj názor, porípade zlé skúsenosti.
co by som dal za vozy na 1600/1601........... no 6miestne kupaky.. byvale vozy z ex Tatran, ak ovsem su.
ide o princip, v 1600/1601 je radeny voz A ktory je ovela horsi ako sucane dvojky na R 6xx mimo 606/607 a 612/613.. no a za taku cenu jednotky cestovat v takom vozni.. no sorry....
a tym ZV-Ba, oki aj tam by mali byt lepsie vozy, A a B vozy len na regionalnych tratiach.. vlastne B.. A by som preradil do voznov druhej triedy
Dobrý nápad, len to tu nepíš, lebo to ešte niekoho napadne to zrealizovať Je to inteligencia národa. Ale keď sa rozpamätám na Laborec (526/527) tak pred 20 rokmi, to bolo voľačo... Ten dnešný je už len slabý odvar...
Bubo - 1600/1 - čo za vozne by si tam dal? Nech by si tam dal aj TGV, ak ho necháš stáť do nedele do piatku nestrážené v Rači, tak to bude tiež maštaľ. R 606/7 má šancu do 2 rokoch byť v MOV, ale 1600/1 ťažko.
vseobecne vlaky z CZ chodia v otrasnom stave na slovenske uzemie, hlavne do Ke.. takze sa nedivim, raz som isiel Excelsiorom.. nikdy viac
ono to nebude tím, že vlak jede z CZ, ale tím jaká klientela v něm cestuje, pak se ani nedivím, že na tyto vlaky se dávají ty nejhorší vozy, kterých je nejmíň škoda. Měl jsem párkrát tu čest těmito vlaky v sobotu ráno mezi Žilinou a Košicemi a hlavně Laborec, to je žrádlo...
Vidíte nějaké řešení?
Caves všetci,
Aj ja som šiel dnes ráno 425 Laborec, a v tom peršom voze to bolo príšerné, niekto si asi pomýlil WC s kupé , ale v celom vozni. Príšerný humusácky smrad. A pred dvomi dňami, práve vtedy, keď vonku bola taká zima, že až svetlo v diaľkovom reflektore zamrzlo sa v 425 opäť v peršom voze NEKÚRILO!!! Inak zdravím Blizzarta.
Caves všetci,
Aj ja som šiel dnes ráno 425 Laborec, a v tom peršom voze to bolo príšerné, niekto si asi pomýlil WC s kupé , ale v celom vozni. Príšerný humusácky smrad. A pred dvomi dňami, práve vtedy, keď vonku bola taká zima, že až svetlo v diaľkovom reflektore zamrzlo sa v 425 opäť v peršom voze NEKÚRILO!!! Inak zdravím Blizzarta.
O komforte pri cestovaní vlakom by sa dalo polemizovať každé ráno po ceste medzištátnym rýchlikom R425 Laborec.
Viac krát sa nám stalo, že hlavne v prvom (fajčiarskom) vozni bol neznesiteľný smrad, ktorý určite nepochádzal z cigaretového dymu. Napríklad dnes (9.2.2005) som ako vždy cestoval týmto vlakom vo vozni zn.B 727 a hneď v prvom kupé bola značne "omamná" vôňa moču, čo podľa mňa nepatrí ani do druhej triedy v medzištátnom rýchliku. Ďalšia nepríjemnosť určite nesúvisí z chybou železničnej spoločnosti, ale stojí za zmienku: V tomto vozni je takmer bežnou záležitosťou nepríjemne lepkavá podlaha a aj sedadlá v kupé, a poloprázdne fľaše z alkoholickými nápojmi. Toľko moja skúsenosť s týmto rýchlikom, ak máte podobné skúsenosti, dajte vedieť.
toto ani nie je tak o komforte pri cestovani, ale isto to do takejto kategorie patri: kto dnes videl zst BA-hl.st. poobede? JRD v najlepsi rokoch je nic, 5cm vody, clapkanice a blata VNUUUTRII!!! ja chapem, ze snezilo a ze sa to nanosi, ale keby tam nahnali dakych zamestnancov odhrnut priestor pred budovou alebo (najlepsie A) vyhrnat ten humus zvnutra von... co by sa stalo??
asi by sme neboli na slovensku, vsak?