BRKS
Skúsenosti s Bratislavskou Regionálnou Koľajovou Spoločnosťou. V médiách sa o nej stíchlo, na internete stránku nemá. Ak má niekto informácie o prevádzke a perspektývach, nech ich dáva sem. Zataľ sa neobjavujú ani nové motorové jednotky z Rakúska, hoci mali začať premávať už v máji...
BRKS: http://www.brks.sk/
Ba veru ze hej,ked je klud na trati nechodi nic------mylis sa s@fino----to nebol zamer je to kruta realitka...
Včera bola na uhoľnom vlaku z Trenčína do Veľkých Bielic nasadená trojica lokomotív: 770.527 (Timos Most), 742.515 (MAX Cargo) na čele vlaku a 770.612 (zapožičaná z SMD Ostrava) na postrku! Napriek tomu sa vlak musel v Trenčianskej Turnej deliť: 1. várka s 10 vozňami Falls išla so 770.527 a 742.515 z Trenčianskej Turnej do Mníchovej Lehoty, po nej zišli rušne strojovo späť do Turnej a druhá várku - 20 vozňov Falls vytiahli zase spolu. V Mníchovej Lehote sa súpravy spojili a pokračovali bez zastávky až po vchodové návestidlo do stanice Chynorany. V Chynoranoch nebolo treba obiehať súpravu, lebo vlak do Teplárne firmy Kvartet v Partizánskom dotiahla 770.612 so strojmi 742.515 a 770.527 na postrku.
Preprava včera prebehla plynule, uhoľný vlak odišiel z Trenčína ešte pred pravidelným manipulačným vlakom. Dnes ide vyrovnávkový vlak z Veľkých Bielic do Horního Lidča. Pred desiatou hodinou mal vlak s 30 vozňami Falls doraziť do Mníchovej Lehoty: 742.515 a 770.527 na čele a 770.612 na postrku. Pre zaujímavosť: 770.612 má ešte tzv. unifikovaný lak. Ako zapožičaná pribudne do flotily lokomotív BRKS.
Podľa informácií z BRKS, odviezol tento neštátny dopravca štyri páry uhoľných vlakov v úseku Horní Lideč - Veľké Bielice. Na trase Nové Sedlo u Lokte - Horní Lideč zabezpečovalo dopravu ČD.
Podľa informácii pracovníkov firmy Kvartet, a.s. Partizánske, jestvujúca zásoba uhlia by mala teplárni vydržať do konca apríla t.r. S ďalšou dodávkou uhlia sa počíta najskôr o mesiac.
Podľa informácii z BRKS sa aj výpravcovia k tomuto dopravcovi nesprávajú spravodlivo. Vraj ich dokonca výpravca v jednej nemenovaj stanici (východziej) nechal stáť 3 hodiny, aj keď trať bola úplne voľná aj dlhší čas. V ten deň som strašne hrešil, lebo som chcel ten vlak odfotiť a kým ich ten debil pustil, už bola tma...
Ad M2620209: Predpokladám, že T669.0527 a 770.016, lebo pokiaľ mi je známe, tak BRKS iné čmeliaky momentálne neprevádzkuje...
GArin: Myslim, ze keby si dohodli, ze ten vlak pojde presne v tom a tom case dopravneho pokoja, tak by sa nariadila dopravna sluzba. Ale oni mali zatelegramovany iny cas a netrafili sa do neho.
Da sa to riesit, aj ako navrhol Pio - pravidelna trasa, len neviem ci ten kseft BRKS je takeho rozsahu.
Garin BRKSaci su fiskusi. Snazia sa za kazdu cenu obchadzat dps a ine nariadenia. Uz viackrat som tu pisal nielen ja, ale aj iní, ze si robia sami zle a aj sa snimi robí zle. Boli po poslednom extempore upozornení a verím, ze si zoberu ponaucenie.
Odpoved na tvoju otazku je jednoducha. Nic im nebrani objednat si stalu trasu v GVD. Pokial by frekvencia bola slusna, tak by sa urcite dala prehodnotit "zavora". Je to vsetko o obchode. ZSR sa tiez musi pozerat na svoje naklady. Keby BRKS vozili vlaky o hmotnosti, ktoru dokazu zvladnut, tak by nemali zbytocne problemy. Tak sa snazia strasne setrit VLKM a v kritických usekoch musia vlaky delit, aby presli cez kopce. Samozrejme, ze ZSR otvara dvere kazdemu, kto vozí. No treba dodrzat mieru zisku. Ja vidim problem vtom, ze skladba ceny za DC je orientovana z 80% na VLKM. HRTKM je len mala cast ceny za DC. To znamena, cim tazzsi vlak, tym nizssia cena.
Tiež som očakával, že aj dneska skončia v Trenčíne. Tlmočil som len popoludňajší optimizmus "beerkasákov", pretože to vrchnosť údajne vybavovala.
Mám na vás Pio a juro otázku: je to možné do budúcna vybaviť, alebo je to len zbožné prianie BRKS? Vraj výpravcovia majú za mesiac nejaký podvýkon, ktorý si musia beztak vhodne doplniť.
Uhlie, ktoré vozia je pre tepláreň vo Veľkých Bieliciach a je pravdepodobné, že sa ešte niekoľkých vlakov s uhlím dočkáme.
Deň si presne nepamätám, ale bolo to začiatkom decembra 2004. Opakujem, že nebudem radšej uvádzať stanicu. Je to ale na trati 120. Bol som v kontakte s človekom z BRKS, pretože som chcel ísť ich vlak odfotiť. Nakládka mala byť ukončená o 14:00. Potom vytiahli súpravu z vlečky na stanicu. Ja som čakal v Trnave, že ich odfotím, ale oni nikde a nikde. Tak som známemu zavolal a on sa sťažoval, že už stoja skoro 3 hod. na stanici a výpravca ich ešte stále nepustil. Vraj robí rôzne preťahy s papiermi a všelijaké naprieky, len preto, že sú konkurencia. Išiel som teda osobákom za nimi, lebo sa už čochvíľa malo stmievať. Pri vchode do stanice sme sa križovali. Myslel som že ma *... Na stanici som vystúpil a pri pohľade na výpravcu som mal chuť na nejaký hriech. Nie je to na prvý pohľad žiaden sympaťák. Ale nemožno súdiť ľudí podľa zovňajšku. Potom som išiel osobákom domov.
Neviem do akej miery to je pravda, ale verím tomu. Zdá sa mi, že ako som čakal v TT na BRKS, tak z ich smeru išlo len veľmi málo vĺakov. Ak vôbec nejaký ale to už si nepamätám.