361
Diskusia o novovznikajúcej rade HDV.
Ide o komplexnú rekonštrukciu vozidiel 162 a 163 ZSSK v spoločnosti ŽOS Vrútky a.s. V novembri 2009 sa začalo pracovať na prototypovej rekonštrukcií - 361.001 - ako základ pre rekonštrukciu bol vybratý košický peršing 163.053, ktorého elektronika bola v priebehu roku 2009 sčasti použitá pri oprave požiarom poškodenej 362.006, z ktorej vznikol z hľadiska výkonovej aj riadiacej elektroniky určitý medzistupeň vývoja medzi HDV 362/363 a 361.
Z pôvodných HDV 162 a 163 ostane zachovaná len skriňa a upravené podvozky vrátane trakčných motorov.
Hlavnou výhodou, okrem predĺženia životnosti, je rekonštrukcia jednosystémového HDV pre jednosmernú napájaciu sústavu 3kV na vozidlo dvojsystémové - 3kV js. / 25kV, 50 Hz.
nejake uplne mega novinky v tejto oblasti nesledujem, ale pochybujem ze existuje nejaky polovodicovy prvok/modul, co dokaze znizovat napatie jednosmerneho prudu bez toho aby pri tom vykonova elektronika vydavala nejaky zvuk. Pri 263ke ide o to, ze tam menic znizuje striedave napatie a pracuje len s jedinou frekvenciou 50 Hz.
na sposob 263ky urcite nie. Ta ma principialne uplne iny menic ako budu mat 361ky. Skor ocakavam ze to bude co sa zvuku tyka nieco na sposob noveho menica pomocnych pohonov na persingoch. Teda tichsie ale v neprijemne vysokych frekvencnych pasmach... Stanoviste od toho ale bude urcite zvukovo odizolovane.
Koľko sa môže ísť po niekoľko rokov hotovom úseku BA-NmNV za mnoho mld. SKK? Odpoveď nie je neznáma 120 slovom stodvadsať km/h. Ak sa má dvihnúť (ak vôbec, viď. príspevky od 361.001) výkon o plánovanú hodnotu, neoplatí sa meniť prevod na vyššiu rýchlosť. Takto bude mať 361 aspoň dynamickejší rozjazd v oblasti vyšších rýchlostí.
A po druhe-uráža ma to!
A dalej to, ze sa skusaju SHUNKY na 363 som tiez nejak slabo pojal ... ked sa uz davno pouzivaju, aj ked nie na 36x
za tou poslednou ciarkou
Inak myslel som nie porovnanie stareho a noveho unipulzu, tam je vitaz jasny, ale porovnanie Puls delta a novy unipuls, tam je novy unipuls tichsi ale zvuk dost neprijemny, ved sam vies.