Dopravná politika Slovenskej republiky
Už veľa dní diskutujeme o perspektívach železničnej dopravy na Slovensku na stránkach MÁV. Dovolil som si založiť novú tému, preto, aby sme sa mohli sústrediť na podstatné - akú máme predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať o 10 - 15 rokov.
Na úvod pár poznámok. O budúcnosti železníc na Slovensku predovšetkým rozhodne:
Či vo vedení slovenských železničných spoločností budú mať manažmenty víziu, čo chcú dosiahnuť, či budú mať predstavu, aké by mali byť slovenské železnice v horizonte 10 - 15 rokov. Či sa nájde dostatok osobností, ktoré dokážu silou argumentov získavať podporu odborných i politických kruhov, podnikateľov ale aj verejnosti. Či sa nájde politická strana, ktorá bude mať vo svojom programe reálnu podporu modernizácie a rozvoja železníc, aby dosiahli európsku úroveň. Či sa myslenie manažmentov bude uberať v negatívnej rovine obmedzovania osobnej dopravy alebo v rovine pozitívneho myslenia a expanzie. Či Slovensko, bude mať záujem o železnicu a ak áno, o akú železnicu. V neposlednom rade rozhodne aj postoj železničiarov na všetkých postoch. Aj tento web vytvára určitú mienku o železnici. Denne ho čítajú stovky ľudí.
Akú máte predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať v rokoch 2010 - 2020?
Podradené diskusné témy
a nezabudaj bavíme sa o tranzite nie o ceste do družstva na dedine.
napíšem to takto...čo keby sa Trnavský samosprávny kraj prestal vyhovárať na druhých, správcom tej cesty (II/507) je práve on, on musí iniciovať osadenie tých značiek, krajský úrad dopravy a polícia a neviem kto ešte mu to len schváli (ak sa udá dôvod súbežná cesta a diaľnica) nevidím problém so schválením keď sa kompetentní rozhýbu...
keby TTSK chcel, tak by ich tam už dávno osadil...
holt je dobré politikárčiť pred volbami ked naši vyhrali tak sa to vráti
http://spravy.pravda.sk/znacky-ktore-obmedzia-kamiony-nedostanu-vsetci-f5s-/sk_regiony.asp?c=A110906_171432_sk_regiony_p23
no čo som hovoril zo zákazu zostalo torzo.
no takto pred rokom niekto sníval o holdingu a mal plány.....
niekto pred dvomi mesiacmi sníval že zakáže tranzit po cestách 2 a 3 triedy....
no a k tomu čo chce robiť MD je treba zákon.....a ten v našom parlamente dopredu počítať so schválením ked parlament určujú len zaujmové skupiny.....
ja osobne neverím a za schodnejšie riešenie by som skôr považoval sa dohodnúť so SAD kami a VUC na lepšej koordinácii ako nariadovať zákonom.Ja som pesimista celá štúdia bude mať účel len na rušení viacej vlakov....a rušenie autobusov??? a aj keby existuje kopec dopravcov ktorí sa lahko chytia nejakej linky na vlastné riziko nie cez VUC (Vid Poliaci v Tatrách)
a ani december 2012 nie je istý čo ked bude už iná parlamentná zostava......
nechytajte ma za slová ale ked si zoberiem všelijaké koncepcie čo sa už vynorili a ktoré plánovali roky dopredu tak na Slovensku už dávno malo jazdiť Pendolino.regionálne spoje už dávno mali objednávať VUC.....
a potom sa to zaklincuje vetou načo je nám MN vlak s jedným vozňom ,načo je nám vlak s jednou babkou manipulácia ako vyšitá žial.....
oni nechcú ťažko zarabajúce vlaky ale jednoducho...bud tranzit alebo ucelený vlak z vlečky....Howg...a preto rušenie 49 tarifných bodov postupne pomaly umrtvovanie......