Koridory a vysokorychlostní tratě
Železničné koridory TEN (TransEuropean Network) na území SR:
IV. Szob - Štúrovo - Bratislava - Kúty - Břeclav
V. Kittsee - Bratislava - Žilina - Košice - Čierna n/Tisou - Čop
VI. Žilina - Čadca - Skalité - Zwardoń
IX. Hidasnémeti - Košice - Prešov - Plaveč - Muszyna
Práce na nich síce slimačím tempom, ale predsa-len postupujú, a tie sú námetom tejto diskusie ...
Dopravne stavby Reming Consult a.s.
III. Cheb st.hr. - Mariánské Lázně - Plzeň - Beroun - Praha - Česká Třebová - Přerov - Ostrava - Bohumín - st. hr. Slovenska
IV. st. hr. Německa - Děčín - Praha - České Budějovice - Horní Dvořiště - st. hr. Rakouska
Železniční koridory (eStav.cz)
Železniční koridory
Železniční koridory ČR
Takž vážení pozor! Máme viníka! A je to náš SplinterX!!!
Nemodlil sa a preto sa na koridore podval nevymenil
a za čo by som sa mal modliť??
Aby vlaky nemeškali, aby mašiny neostávali neschopné, aby prípoje nadväzovali, aby sa už konečne jazdilo 160...
a ešte dúfam, že sa už toľko nebudem vypytovať. Mám však smolu, že v spovedniciach nesedia odborníci na zabezpečovacie zariadenia
Splinter, a za čo si sa modlil doteraz?
...uvažujem , že sa pôjdem pomodliť...
Vies, ja ked pocuvam na poradach a stretnutiach tich panov, co rozhoduju o takychto stavbach je mi z nich zle, ked vidim aka je to banda GR ZSR (cest ojedinelym vinimkam) - to je len zataz pre ZSR
Teplicka by sa mala zacat takisto v roku 2009 stavat no to je uz o inom
k termínom: nebojte nič všetko bude v pohode. siemens ide ako posledný. ažd bude mať dovtedy hotovo. teda vravím o zab. zar. iné neviem.
nepýtal som sa na montáži, ale niekedy v januári alebo skôr vo februári začnú robiť ESu vnútri v Krásne. kedy budú ťahať káble a stavať definitívne návestidlá, to neviem.
Ďalšia vec je, že treba aj ľudí preškoliť, na strojoch údržbu spraviť, dovolenky vyčerpať, ... A január je preč.
Ale to je tiez uz o niecom inom...