Železnice v médiích
Nepřipadá vám, že (nejen v poslední době) televize, tisk, rozhlas či internetové noviny "pojednávají" železnici vesměs jen z negativního pohledu, jakoby s cílem zdiskreditovat ji (ještě více, než to dokáže sama) v očích veřejnosti?
Například dnešní "novinky.cz" pod tučným titulkem "Cestování autobusem už lacinější než vlakem" uvádějí mimo jiné takovýto důkaz nesrovnatelnosti jízdného ČD a autobusových dopravců:
"Na autobusových linkách, provozovaných Orlobusem Nové Město, bude i po Novém roce cestující platit jízdné v dosavadní výši. Za jízdenku z Hradce Králové do Prahy tak vydá 78 korun. Ve vlaku je z Hradce do hlavního města obyčejné jízdné za 140 a zákaznické za 86 Kč."
Přitom redaktorům jaksi ušla skutečnost, že třeba obyčejná zpáteční jízdenka z Hradce Králové do Prahy stojí 155,- Kč, zpáteční jízdenka pro 2 cestující 310,- Kč (a jednosměrná 172,- Kč). A to ty zpáteční jízdenky platí až do druhého dne. Navíc celý bombasticky "protiželezničně" orientovaný článek je reakcí na zdražení jen některých slev ČD, protože rozsáhlé zdražení jízdného nebo rušení komerčních slev se nekonalo (zatím). Jak asi takováto sdělení působí na ty občany, kteří zas tak často vlakem nejezdí? Toto je ale jen jeden příklad za všechny. Média u nás mají vůbec tendenci vyzdvihovat na železnici především to, co je negativní (ne, že by nebylo co), ale věci pozitivní (i ty jsou!) pomíjejí.
Súvisiace odkazy:
TV program
Podradené diskusné témy
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209411000100525-udalosti/ - v case 17'20" - 19'09" .
Jaromír Krutina
(Železničář)
Jsem ráda, že vlakový personál u ČD má takto profesionální zaměstnance. Bohužel vím jen číslo štítku pana průvodčího: 0162.
Božena Vykydalová
(Železničář)
Příjemné jsou i eskalátory v obou směrech. Napadlo mě, že by se dala omezit spotřeba energie, kdyby pohyblivé schody se buď zastavily nebo zpomalily, pokud na nich nikdo nestojí. Takhle jedou stále naplno, i když je zrovna nikdo nepotřebuje. Jinak ale všechna čest, nádraží prezidenta Wilsona pod halami opravdu zkrásnělo.
Karel Vencl
(Železničář)
Nepsal bych to tu, kdyby to v Česku nebylo něco tak zvláštního a kdybych neznal, jaká příkoří umí nabídnout třeba cesta takovým Košičanem. Tohle ale bylo na lokální trati mezi Berounem a Prahou a vezla mě souprava nazvaná City Elephant. To bylo asi tak jediné, co mi na tom vadilo, radši bych do Prahy dojel Městským slonem. Stačí, že bydlím v blízkosti River Townu, který býval Pražskou tržnicí. Nicméně Elephant přijel na čas, byl relativně levný, bylo v něm čisto, a to i na záchodě, příjemný hlas mě přivítal na palubě a oznámil, jaká stanice následuje. Na to, že byla neděle odpoledne, v něm také nebyl žádný nával, což rychle vysvětlil pohled z okna na žílu aut proudících z víkendových chat zpátky do města.
V Radotíně jsem zahlédl kolosální stavbu pražského silničního okruhu. A napadlo mě, že něco tu, přes zdánlivou idylu, není úplně v pořádku. Všimněte si totiž, že zatímco každý kilometr dálnice je v Česku a v jazyce jeho politiků investicí do infrastruktury, jakýkoliv peníz nalitý do železnice je jen dotací. Ten rozdíl v terminologii je docela zásadní. Investice – a v případě kilometru dálnice je to v průměru nějakých 300 milionů – je něco pozitivního, co se v budoucnu vrátí. Ale dotace, to je podpora něčeho nevýdělečného, jakéhosi nutného zla. Dráhy jsou samozřejmě podivný podnik, napojený na různé vykuky, kteří ho občas beztrestně podojí, ale jestliže se jejich ztráta letos očekává někde kolem tří miliard korun, je dobré vědět, že za takovou sumu se postaví směšných deset kilometrů dálnice.
Pozor na slovíčka politiků, zvlášť před volbami.
Příjemné čtení,
Petr Skočdopole, šéfredaktor
(Instinkt)
Chybět nebude ani historie. V seriálu o našich nádražích navštívíte stanici v České Třebové a pak se otevřou dveře zajímavého železničního muzea v Jablonném v Podještědí.
V pořadí pátý letošní Svět na kolejích můžete sledovat ve čtvrtek 21. května od 15.30 hodin na ČT2.
(Železničář)
Většinou dnes jezdí špinavé. Nový nátěr vozidel může dobře reprezentovat, jen když bude v takovém stavu, aby zaujal. Špína určitě není dobrou reklamou pro firmu, která by ráda zlepšila svoji image u cestujících.
Jan Kubeš
(Železničář)
Miroslav Zikmund
(Železničář)
Viac na tomto linku: http://korzar.sme.sk/c/4901882/deti-nakreslili-najdlhsi-vlacik.html