Železnice v médiích
Nepřipadá vám, že (nejen v poslední době) televize, tisk, rozhlas či internetové noviny "pojednávají" železnici vesměs jen z negativního pohledu, jakoby s cílem zdiskreditovat ji (ještě více, než to dokáže sama) v očích veřejnosti?
Například dnešní "novinky.cz" pod tučným titulkem "Cestování autobusem už lacinější než vlakem" uvádějí mimo jiné takovýto důkaz nesrovnatelnosti jízdného ČD a autobusových dopravců:
"Na autobusových linkách, provozovaných Orlobusem Nové Město, bude i po Novém roce cestující platit jízdné v dosavadní výši. Za jízdenku z Hradce Králové do Prahy tak vydá 78 korun. Ve vlaku je z Hradce do hlavního města obyčejné jízdné za 140 a zákaznické za 86 Kč."
Přitom redaktorům jaksi ušla skutečnost, že třeba obyčejná zpáteční jízdenka z Hradce Králové do Prahy stojí 155,- Kč, zpáteční jízdenka pro 2 cestující 310,- Kč (a jednosměrná 172,- Kč). A to ty zpáteční jízdenky platí až do druhého dne. Navíc celý bombasticky "protiželezničně" orientovaný článek je reakcí na zdražení jen některých slev ČD, protože rozsáhlé zdražení jízdného nebo rušení komerčních slev se nekonalo (zatím). Jak asi takováto sdělení působí na ty občany, kteří zas tak často vlakem nejezdí? Toto je ale jen jeden příklad za všechny. Média u nás mají vůbec tendenci vyzdvihovat na železnici především to, co je negativní (ne, že by nebylo co), ale věci pozitivní (i ty jsou!) pomíjejí.
Súvisiace odkazy:
TV program
Podradené diskusné témy
Několik dní se po Slovensku toulá vlak naložený raketami. Jak uvedla televize Markíza, vlak s vojenským materiálem určeným pro Srí Lanku není dostatečně zabezpečený. "Vlak stál několik dní v Trenčíně a nyní se přesunul nedaleko nádraží Vrútky, ale nikdo ho nestřeží," uvedla v úterý televize.
Policie už hledá viníka, který měl zabezpečit ochranu vlaku. Jak potvrdila policejní mluvčí Katarína Hlaváčová, v případě dopadení viníka mu hrozí deset až 15 let vězení. "Policie zahájila trestní řízení pro trestný čin obecného ohrožení," dodala Hlaváčová."Zásilka není zabezpečena vůči ztrátě, odcizení a zneužití, jak to vyžaduje zákon. Měl by to zabezpečit přepravce," uvedl mluvčí železniční policie Jozef Búranský.
Firma, které zbraně odeslala, tvrdí, že při přepravě žádné riziko nehrozí. Televize Markíza tvrdí, že přepravcem je společnost Cargo Slovakia.Na Srí Lanku směřuje možná až deset tisíc raket
Slovenský export zbraní na Srí Lanku kritizoval europoslanec Raúl Romeva i Rueda, který v Evropském parlamentě monitoruje obchody se zbraněmi. "Na Srí Lance je občanská válka. Je nepřípustné, aby členský stát Evropské unie dodával zbraně do této oblasti," uvedl europoslanec.
Slovenská ministerstva hospodářství a zahraničí tuto kritiku odmítla. Podle nich není vývoz zbraní na Srí Lanku zakázaný.
(novinky.cz)
http://www.sme.sk/c/3843528/Vlak-s-raketami-je-uz-strazeny.html
České dráhy stále mluví o vylepšování služeb, kultury cestování a snaží se získávat nové zákazníky.
Chápu, že opravit a vylepšit exteriér a interiér nádražní budovy a podchodů nebo pořídit lepší a kultivovanější vozový park je dlouhodobou záležitostí a stojí to miliony. Ale kultura cestování začíná také u čistoty kolejiště.
Jenže tady je olomoucké nádraží klasickým příkladem antikultury, neboť zdejší kolejiště připomíná spíše smetiště (plastové láhve několika generací, plastové sáčky, krabice a krabičky od cigaret, plechovky, papíry, listí, kapesníky a v létě pak i „zeleň„ a podobně). K dokonalosti chybí pouze fekálie. Třeba někdy budou?!
Přitom vyčistit nádražní kolejiště stojí jen jednu až dvě hodiny práce několika pracovníků. A to si snad České dráhy dovolit mohou?
Žel, vše svědčí o jakémsi smyslu pro nepořádek, šlendriánu a lhostejnosti k cestovnímu prostředí.
I když jsem se už dvakrát pokusil vedení olomouckého nádraží upozornit na ostudné popisované „krásy„, echo je nulové. Zřejmě se vedení nádraží při pohledu na zmiňované a současně jejich pracoviště cítí dobře.
Po této zkušenosti se mi vnucuje dojem, že se v kultuře cestování spíše blížíme nebo snad už patříme k Balkánu.
(Olomoucký deník)
... a sova pískala...
Obracím se na redakci Deníku s mým zážitkem z cestování vlakem, protože ještě dnes se nemohu vzpamatovat z nepříjemného zážitku. Ptám se: České dráhy mají sloužit lidem, nebo lidé slouží Českým drahám?
V pátek 7. března jsem byla nucena cestovat z Vítkova do Kolína k úřednímu jednání. Ochotná pracovnice ČD mě vybavila perfektním jízdním řádem tam i zpět v jeden den.
Skutečnost se však proměnila v horor, a to draze zaplacený. Z Vítkova jsem vyjela ve 4:58 hodin, v Kolíně jsem měla být v 9:07. Byla jsem tam v 9:30 hodin, což ještě nebylo to nejhorší. Zpět z Kolína jsem měla odjezd odpoledne v 16:55 Hutníkem, příjezd do Vítkova ve 20:29. Skutečnost? Z Kolína jsem odjela po nekonečném čekání na Hutník, který vůbec nedojel, nějakým rychlíkem, který prostě jel naším směrem někam na Valašsko, abych se dostala blíže k domovu. V Hranicích jsme chytali opožděný rychlík na Suchdol, kam jsem dorazila po 21. hodině. Další vlak do Vítkova měl jet ve 23:20 hod., tak jsem čekala přes 2,5 hodiny a do Vítkova jsem dorazila o půl jedné v noci! Cestovala jsem rekordních 7,5 hodiny celkem, a to z Kolína do Vítkova. Za lístek jsem zaplatila 280 korun, což je poloviční cena pro důchodce, který si odmítl koupit Zákaznickou průkazku, protože vzhledem k svému věku (82 let) si nebudu kupovat Zákaznickou na tři roky za 600 korun, když nevím, zda bych ji nějak využila. Znamenalo by to spíše, že budeme tímto opatřením sponzorovat ČD. Život v mém věku počítám na dny, prý by úhradu za nevyužitou kartu mohli nárokovat dědicové v pozůstalostním řízení! To mi sdělili na ČD.
Chtěla bych doplnit několik slov. V Ostravanu, když jsme stáli před Kolínem, mohla služba ohlásit cestujícím důvod čekání, protože ve vlaku bylo rozhlasové zařízení. Při zpátečním čekání na rychlík Hutník bylo ohlášeno zpoždění 60 minut, protože rychlík stál v Praze pro poruchu na zabezpečovacím zařízení. S jak bezpečnými vlaky jezdíme? To zjistí poruchu, když má vlak odjezd, a je tak vážná, že odjet nemůže, ale stojí u nástupiště a nechá nastoupit stovky cestujících? Tento rychlík pak projel Suchdolem s dvouapůlhodinovým zpožděním! Nikdo si nedovede představit, jak byly rychlíky plné ve směru na Olomouc. Byla jsem strašně nazlobena, a když přišla průvodčí kontrolovat jízdenky, tak jsem se jí zeptala, zda jí není trapně ty jízdenky vůbec chtít, když je na dráze takový bordel (promiňte mi ten výraz) a ona mi na to: Paní, bordel je všude, tak co chcete? Další vzrušení a strach byl na nástupišti v Kolíně. Z nádražní budovy vyrazili na stejné nástupiště nějací fandové fotbalu nebo hokeje, zdálo se mi, že to jsou baníkovci, protože mimo jiné řvali Baník! Baník! A dál nevím, ale měli žlutý prapor a žluté vesty, byli opilí a chovali se velmi nechutně. Pili, kouřili a lidé měli obavy, že začnou demolovat nádraží, jak tomu bylo nedávno. A utéci se nedalo, jednak stáli u vchodu do nádraží a jednak jsme mysleli, že bychom propásli vlak. Až nakonec dorazili policisté a ti je umravnili, museli odejít. To byl další nepříjemný zážitek. Teď si moc rozmyslím, jestli se ještě odvážím jízdy vlakem, aby se mi nestalo, že půjdu domů pěšky s jízdenkou v kapse. Pracovníkům ČD bych přála větší platy, ale oni by měli především poskytnout lidem řádné služby a nedělat si z nich rukojmí.
(Opavský a hlučínský deník)
Rozbor na
http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_16rust.htm
http://flog.pravda.sk/FotoShow.aspx?foto=67265
http://flog.pravda.sk/FotoShow.aspx?foto=67271
požiar pri Lučivnej spôsobili iskry z bŕzd vlaku: http://www.aktuality.sk/spravy/domace/lucivna-poziar-sposobili-iskry-z-vlaku
Totálna blbosť, nafúknutá bulvárom. Prešiel som si dnes pešo (škoda, že bez foťáku) štrečku od priecestia v km 212,434 okolo meniarne až po zastávku Lučivná. Ak má zhorenisko rozlohu 3,5 hektára, tak môj sídliskový 3+1 v OV má asi tak dva a pol... Navyše je to úplne mimo štreky, iba v jednom mieste sa ku koľajniciam približuje asi tak na 2 až 4 metre... a od koľajníc ho delia dva metre zelenej a suchej trávy. Apropo, ten lesík je často navštevovaný miestnymi cigánmi, čo tam zbierajú drevo...
Martin Langer, který za pátou ze svých dosud vydaných šesti básnických sbírek Pití octa obdržel prestižní Cenu Jiřího Ortena pro autory do třiceti let, si usmyslel objet vlakem Českou republiku během deseti dní. Nápad na první pohled vcelku banální se mu podařilo nejen zrealizovat, ale také z něj vytěžit poměrně zajímavé výsledky.
Celý článek je na iDnes.
a ešte 110ka: prečo v Lamači nebudujú nástupište pri koľaji 4 s koridorovou nivelitou 550mm??