Dopravná politika Slovenskej republiky
Už veľa dní diskutujeme o perspektívach železničnej dopravy na Slovensku na stránkach MÁV. Dovolil som si založiť novú tému, preto, aby sme sa mohli sústrediť na podstatné - akú máme predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať o 10 - 15 rokov.
Na úvod pár poznámok. O budúcnosti železníc na Slovensku predovšetkým rozhodne:
Či vo vedení slovenských železničných spoločností budú mať manažmenty víziu, čo chcú dosiahnuť, či budú mať predstavu, aké by mali byť slovenské železnice v horizonte 10 - 15 rokov. Či sa nájde dostatok osobností, ktoré dokážu silou argumentov získavať podporu odborných i politických kruhov, podnikateľov ale aj verejnosti. Či sa nájde politická strana, ktorá bude mať vo svojom programe reálnu podporu modernizácie a rozvoja železníc, aby dosiahli európsku úroveň. Či sa myslenie manažmentov bude uberať v negatívnej rovine obmedzovania osobnej dopravy alebo v rovine pozitívneho myslenia a expanzie. Či Slovensko, bude mať záujem o železnicu a ak áno, o akú železnicu. V neposlednom rade rozhodne aj postoj železničiarov na všetkých postoch. Aj tento web vytvára určitú mienku o železnici. Denne ho čítajú stovky ľudí.
Akú máte predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať v rokoch 2010 - 2020?
Podradené diskusné témy
Ja tiež. Ale obávam sa, že už je 5 min. po 12.
Treba usilovať o to, aby rovnako nedopadli trate, kde to zatiaľ jazdí...
Keďže nemáme nato aby sme modernizovali a tým pádom aj znižovali prezamestnanosť tak neostáva nič iné ako iná možnosť a to je rušiť.
Ja už som na tomto fore už dávno písal že trate bez os dopravy kde jazdí 1-2 nákl vlaky za týždeňä sú neudržatelné...a raz ich aj tak niekto zruší....už len preto že sa tam neinvestuje a teda hnijú.....je tu ešte určitý počet ludí ktorí musia zabezpečovať aj tú malú prevádzku nielen dopravní....
Inak plne súhlasím čo napísal gvd.
http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/6433-Spojka-v-Strazskom-sucasny-stav/
Jediné, čo by mohlo byť ešte na odpis sú nové mosty pri Tisovci a Sp. Podhradí
Vobec by som sa nečudoval, keby k tým číslam došli tak, že vzali celkové náklady na traťmajstrovský okrsok, vydelili to počtom km o ktorý sa okrsok stará (neviem, či sa ešte hrajú na udržiavacie jedntky) a potom to vynásobili dĺžkou trate... A to by bol ešte ten lepší prípad. Aby to nebolo tak, že takto rozpustili všetky fixné náklady ŽSR vrátane GR...
Kto by bol investorom?
Kto by tu dopravu na tých tratiach objednal/platil?
Fakt by sa potom patrilo ukazat, kolko Eur sa vybralo na poplatkoch za jazdy na tychto usekoch.
To akože čo tam robia každý rok na tom? Dávajú pozlátené podvaly alebo čo?
A pritom Lastovce odb. - Michaľany odb. je už len "zarastená džungľa. Alebo tam každý týždeň nebodaj posielajú koscov a to stojí 78 000€
ŽSR zrejme nemá čo na robote."Hlavná vec, že trať 180 je skoro pripravená na rýchlovlaky rýchlosťou 300 km/h"
-------------
A tú tabuľku si za 4 roky mohli aj aktualizovať...
V druhom zozname sú celkom vtipne uvedené úseky, kde rastú v koľaji dvojmetrové brezy, celkom by ma zaujímalo na čo vynaložili ročne 78 tisíc € napr. na Michaľanskú spojku. Plavecký Mikuláš (resp. Podhradie) sa s veľkou slávou pred pár dňami obnovilo, v lete sa obnoví aj Spišské Podhradie. Rušiť Holíč - hranica je dosť divné. A zaradiť tam 102. koľaj ŽST Košice, tak to už je level ktorý radšej verejne nepomenujem...
hmmmm...
Nádejám sa, že odborníci by sa predsa len našli. Pointu ste snáď pochopili - som skeptik v tom, že sa dostanú tam, kam treba a dostanú aj zodpovedajúce kompetencie...