Dopravná politika Slovenskej republiky
Už veľa dní diskutujeme o perspektívach železničnej dopravy na Slovensku na stránkach MÁV. Dovolil som si založiť novú tému, preto, aby sme sa mohli sústrediť na podstatné - akú máme predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať o 10 - 15 rokov.
Na úvod pár poznámok. O budúcnosti železníc na Slovensku predovšetkým rozhodne:
Či vo vedení slovenských železničných spoločností budú mať manažmenty víziu, čo chcú dosiahnuť, či budú mať predstavu, aké by mali byť slovenské železnice v horizonte 10 - 15 rokov. Či sa nájde dostatok osobností, ktoré dokážu silou argumentov získavať podporu odborných i politických kruhov, podnikateľov ale aj verejnosti. Či sa nájde politická strana, ktorá bude mať vo svojom programe reálnu podporu modernizácie a rozvoja železníc, aby dosiahli európsku úroveň. Či sa myslenie manažmentov bude uberať v negatívnej rovine obmedzovania osobnej dopravy alebo v rovine pozitívneho myslenia a expanzie. Či Slovensko, bude mať záujem o železnicu a ak áno, o akú železnicu. V neposlednom rade rozhodne aj postoj železničiarov na všetkých postoch. Aj tento web vytvára určitú mienku o železnici. Denne ho čítajú stovky ľudí.
Akú máte predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať v rokoch 2010 - 2020?
Podradené diskusné témy
Okolo 16:15 prišiel do stanice Rex735 z Bratislavy do Nového Mesta nad Váhom..vlak mal 7 vozňov, všetci cestujúci v ňom sedeli, bol poloprázdny..zrejme sa zvýšila kapacita spoja o nejaký ten vozeň navyše, lebo si viem predstaviť aj plnší vlak v čase špičky
Potom došiel R611, ľudí už tam bolo viac a niektorí aj stále a nezdá sa mi že všetci by boli iba študenti..aj keď dnes začína sťahovanie študentstva a na nástupišti čakalo množstvo ľudí s batožinou...ale zase nezdá sa mi že by ich bolo výrazne viac než pred 17. novembrom...R611 mal dnes až 13 vozňov, posledné 4 boli posilové české béčka....
Zadarmo to rozhodne nie je, je to kus Vašej práce.
Čítal som tie slová a je mi smutno, neviem sa zbaviť pocitu, že tento humbuck je vlastne jeden veľký megatunel a kuleha na Vás.a na nás. Správne ste to prirovnali k tým akciám operátorov:
Prilákať a nakŕmiť, potom si ich zviazať a po zvyšok paušálu zdierať... A naše paušály trvajú, kým pracujeme...
Ale, všetka vďaka Bohu, že aspoň tú prácu máme.
Pekný večer.
Inak v tejto súvislosti mi napadá jedna, na prvý pohľad absurdná vec. Mám kopec známych, ktorí vlakom nešli roky. Spravidla naposledy v škole, pripadne na vojencine. Nie preto, žeby proti železnici vyslovene čosi mali, len z akejsi pohodlnosti, spoločenskej prestíže. Keďže vieme, aká je slovenská mentalita - čo je zadarmo, nech aj čreva potrha, ak by sa výrazne zlacnelo, prípadne až zozadarmelo cestovné, je predpoklad, že do vlaku by odrazu sadli aj tí, čo ním roky nesli. Ak by zistili, že to nie je také hrozné, ako keď v 80.rokoch cestovali desať hodín kdesi za Prahu na jednej nohe na chodbicke, šli by tým vlakom znova.
A teraz paralela s modernou trhovo sa správajúcou firmou poskytujucou telefónne alebo internetové služby. Najprv spraviť mega bombasticku akciu, dať čosi zadarmo alebo za facku, nalakat ľudí a potom to nenápadne spoplatniť. Možno by to fungovalo aj na železnici, neviem, podstatne, aby sa ľudia naučili cestovať, zistili, že tie vlaky nie sú až také zlé, že sa oplatí to auto nechať doma.
Toto by bol ešte ako tak racionálny a chápateľný krok. Samozrejme ak to má byť úplne zadarmo nafurt a pre čoraz väčšie skupiny, je to podľa mňa jasná cestička do pekiel.
Mimochodom, cestujem v 605 v posilovom českom Becku, vozeň pekný, čistý, zachovalý, v každom kupe sme asi po dvaja, takže vlak je, aspon tu vzadu, relatívne prázdny.
A aby som bol objektívny, aj dačo negatívne,
Dnes v 604 dvaja bezdomovci s invalidnymi dochodkami zasmradili celý vozeň.
Podmienky mali z bezplatnej prepravy vylúčiť malých cigáňov (viazať to na prospech trebárs do priemeru 3), bezdomovcov (viazať to na trvalý pobyt) a ako píše splinterX, nemalo to byť úplne zadarmo.
Tak ako to je, je to podľa mňa predsa len tá cestička do pekiel.
Vám peniaze vrátia formou spotrebnej dane z alkoholu a cigariet. "
Myslím že toto vyjadrenie úplne stačí ,že preco je nás národ tam kde je....
A este si chvíľku ponadavajte na LKW....teším sa toho dňa až mi spotrebný tovar a potraviny do obchodu dovezie nejaký "jediný správny" manipulak od Carga....
Tomáš, na eurofondy sa skladajú všetci európski daňoví poplatníci
údržba ciest sa platí jednak zo spotrebných daní za PHM, jednak z mýta (mimochodom vyššieho ako v Nemecku) alebo diaľničných známok a potom podnikatelia platia cestnú daň podľa príslušnosti k jednotlivým župám, ale tu bdue zmena lebo sadzby budú jednotné pre celé Slovensko a bude ich určovať ministerstvo financií čo aspoň trošku zmierni svojvôľu krajov pre určovaní výšky tejto dane...
Treba zistiť, či aj kdesi na nejakej stránke "cesty.net" funguje nejaká skalná skupinka hundračov, ktorí neochvejne pindajú, koľko peňazí z našich daní ročne ide trebárs len na také Donovaly, ktoré udržujeme, posypujeme, odhŕňame predovšetkým kvôli zahraničným kamionistom (ono to ľahké osobné auto neurobí ani výtlk, ani neostane na 3 cm vrstve snehu hneď skrížené..).
Veď tak zatvorme na zimu Donovaly, mne ich netreba, ja tade nejazdím, čo ma po nich. Poľskí kamionisti nech jazdia dookola po diaľnici cez Žilinu a Bratislavu, tam kopce nie sú. Nabehajú viac kilometrov na našom území, štát viac zarobí jednak na mýte, jednak na spotrebnej dani za načerpané PHM. Keď už mám byť aj ja egoista, tiež nechcem platiť z mojich daní na hafo vecí, ktoré priamo nevyužívam, alebo k životu nepotrebujem.
Naopak, niekto iný možno tej svokre a decku na vlak prispeje rád, tak trošku tolerancie by tu možno neuškodilo, lebo inak sa vraciame k prvotopospolnej spoločnosti.
OK, diaľnice prispejú k posilneniu ekonomiky, VRAJ pomôžu príchodu nových investorov a znížia medziregionalne rozdiely... ale veď o železniciach sa dá tvrdiť to isté.
lofofor: Rozprávku o troch grošoch si počul?
- nekradlo zo štátneho
- zo zdravotného poistenia by sa nepreplácali lieky na tlak ľuďom s 30 - 40kg nadváhou a zlou životosprávou a podobne
- neplatili by sme aj pochybné školy typu politologická práca sociálneho manažmentu
čo sa týka cestovania najmä študentov, mal sa zaviesť nejaký paušálny poplatok na neobmedzené cestovanie počas dňa bez potreby registrácie, ale zas stále by tu museli byť nejaké limity na počet cestujúcich študentov
aby som bol objektívny, České dráhy od nového grafikonu budú vyžadovať aby aj deti do 6 rokov mali bezplatný lístok, na základe toho im bude štát uhrádzať náklady na prepravu detí, takže až taká hlúposť tá registrácia nie je
Trocha Ťa poupravím...nie tretina. Do ceny výsledku Tvojej práce sú započítané aj odvody Tvojho zamestnávateľa za Teba. Ten skutočný rozdiel je Celková Cena Práce mínus Tvoja čistá mzda, ergo je to asi POLOVINA...
Ale nezúfaj... Ja to mám tiež... A keď to spočítaš, je to celkom pekná sumička za rok na roztopašnú zábavu našej šľachty... Už môžeme očakávať ďalší populistický výstrelok podobe bezplatných autobusov....
K tomu cestovaniu každý deň inde: takto ja hovorím, sadnem na vlak, pôjdem do košíc na kávu a vrátim sa naspäť :D
Ono sa ta bezplatna preprava este len rozbieha - stale sa registruju dalsi a dalsi... Cas ukaze. ale uz teraz je iste, ze dopyt prevysuje ponuku!?