Dopravná politika Slovenskej republiky
Už veľa dní diskutujeme o perspektívach železničnej dopravy na Slovensku na stránkach MÁV. Dovolil som si založiť novú tému, preto, aby sme sa mohli sústrediť na podstatné - akú máme predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať o 10 - 15 rokov.
Na úvod pár poznámok. O budúcnosti železníc na Slovensku predovšetkým rozhodne:
Či vo vedení slovenských železničných spoločností budú mať manažmenty víziu, čo chcú dosiahnuť, či budú mať predstavu, aké by mali byť slovenské železnice v horizonte 10 - 15 rokov. Či sa nájde dostatok osobností, ktoré dokážu silou argumentov získavať podporu odborných i politických kruhov, podnikateľov ale aj verejnosti. Či sa nájde politická strana, ktorá bude mať vo svojom programe reálnu podporu modernizácie a rozvoja železníc, aby dosiahli európsku úroveň. Či sa myslenie manažmentov bude uberať v negatívnej rovine obmedzovania osobnej dopravy alebo v rovine pozitívneho myslenia a expanzie. Či Slovensko, bude mať záujem o železnicu a ak áno, o akú železnicu. V neposlednom rade rozhodne aj postoj železničiarov na všetkých postoch. Aj tento web vytvára určitú mienku o železnici. Denne ho čítajú stovky ľudí.
Akú máte predstavu, že by mali železnice na Slovensku vyzerať v rokoch 2010 - 2020?
Podradené diskusné témy
Aj keď 1. Triedu do rýchlika vždy musím kúpiť v kralovanoch
Ale vážne, prekvapuje ma, že študenti neriešia lístky cez internet. Samozrejme, ak sa rozhodnem cestovať na poslednú chvíľu, tak idem do pokladne, ale pri plánovanej ceste využijem internetový obchod. Keďže teraz nie je potrebné riešiť bezpečnosť platby, dá sa to aj cez nezabezpečené Wi-Fi.
Vo vlaku sa bavili studenti, ze presiel z mesacnika na listky na jednu cestu.
Schlieren - 2x týždenne nimi cestujem, a nemám pocit 50-ročnej rachotiny...
A to mas na mysli kratke (starsie) alebo dlhe (novsie) schliereny?
Kratkych sa OBB zbavilo, dlhe prerobili, tie su k videniu na vsemoznych CityShuttle. Tie vyzerali aj pred rekonstrukciou dobre...
Kratke schliereny od OBB prevandrovali ku GySEV, alebo na muzealne drahy....
Osobne som ich zazil este aj u OBB aj u SBB....
Bez ohľadu na to, čo všetko katastrofické sa tu popísalo, som dnes, v bežný pracovný deň, nespozoroval nič neštandardné. V ranných dochádzkových osobných vlakoch bolo o čosi viac ľudí, predovšetkým mladých ako obvykle. Môj 4-vozový ranný osobný vlak do Žiliny 7834 bol obsadený z Vrútok (najvyťaženejší úsek) tak na 80 percent. Zbytočne predimenzované veľké súpravy z turca vezené českými okuiliarnikmi meškali, tipujem, že skôr z titulu obratov ako z titulu frekvencie. Z Kysúc prišiel do Žiliny osobák takmer plný, nikto v ňom však nestál. V Žiline boli o siedmej ráno pomerne dlhé rady pri pokladniach (bolo otvorených 5 pokladní), v každom tak 12-15 ľudí. Zrejme si vybavujúc preukážky.
Vlak 7837 Žilina-Kraľovany bol najplnší v úseku Vrútky-Sučany, bolo obsadené takmer každé miesto, nikto však nestál. Skoro všetko študenti. Od Turian vlak zíval prázdnotou, v cieľovej stanici v Kraľovanoch vystúpil jeden jediný cestujúci (obr. 1 fotený na zástavke v Šútove).
Obratový vlak 7838 mal maximálne obsadenie tak na 40%, bez študentov, o trošku viac dôchodcov ako obvykle. Teda relatívne prázdny.
Rýchlik 603, tri posilové Bdteer na konci, sedel som v poslednom a bolo nás v celom vozni 18 ľudí.
Jedna zmena predsa len, a opäť odporujúca tomu, čo sa tu popísalo, v Liptovskej Teplej na staničnom parkovisku včera aj dnes parkovalo výrazne viac áut ako obvykle (obr. 2). Takže zjavne nie je pravda, že vyjadrenie o odľahčení ciest by bol číry nezmysel; tí šoféri určite nešli na zmrzlinu.
Nechápu, že je to ako so ženami. Nektorí sa oženia len preto, aby "jazdili" zadarmo ...
Lenže potom sa to odzrkadlí na handrách, topánkach, kabelkách...
To je so všetkým tak. Mne šlo len poukázať, že Fico sem nepadol z Gurunu. Aká vláda, takí ľudia v tejto krajine, taká železnica, takí diskutujúci v tomto fóre. Nemám k tomu čo viac dodať.
Áno, práve tie veci:
Škandinávske štáty majú síce vysoké daňové zaťaženie, ale ľudia nehundrú, lebo tie peniaze rozumne obhospodáruvajú. Aký bol dopad hospodárskej krízy na nich? Hmm.
Ak "socializmus", tak to vystihuje povedzme Nórsko...mimochodom kráľovstvo.
Schlieren - 2x týždenne nimi cestujem, a nemám pocit 50-ročnej rachotiny...
Ma to jeden hacik, iste vrstvy obyvatelstva si na vyhody zvyknu ihned a tazko sa ich budu vzdavat....
A aj politikom sa bude tazko pripustat, ze prestrelili, ved si priamo ohrozia svojich (tupo)volicov.....