Koridory a vysokorychlostní tratě
Železničné koridory TEN (TransEuropean Network) na území SR:
IV. Szob - Štúrovo - Bratislava - Kúty - Břeclav
V. Kittsee - Bratislava - Žilina - Košice - Čierna n/Tisou - Čop
VI. Žilina - Čadca - Skalité - Zwardoń
IX. Hidasnémeti - Košice - Prešov - Plaveč - Muszyna
Práce na nich síce slimačím tempom, ale predsa-len postupujú, a tie sú námetom tejto diskusie ...
Dopravne stavby Reming Consult a.s.
III. Cheb st.hr. - Mariánské Lázně - Plzeň - Beroun - Praha - Česká Třebová - Přerov - Ostrava - Bohumín - st. hr. Slovenska
IV. st. hr. Německa - Děčín - Praha - České Budějovice - Horní Dvořiště - st. hr. Rakouska
Železniční koridory (eStav.cz)
Železniční koridory
Železniční koridory ČR
A toho žltého drobca plus nuansy okolo neho sme vygooglili na môj podnet.
Ber to tak, že dnes na obed som bol pri požieraní jednosmerných ampérikov s 362.002 spojený na mnohočlenné riadenie. Akurát že teraz pracovitá dvojka už znova zarezáva.
(kolegov z teplých krajín upozorňujem, nech si nepomýlia kábel mnohočlenného riadenia s napájacím potrubím)
Juraj je taký zelený práve vďaka tým prevodovkám.
Odtiaľ čerpá zelenú silu.
GG-1:
Si akože smíšny, to na toho frankenštajna mám teraz niečo adekvátne do súboja nájsť..?
No, maš jedno šťastie, že ten oranžový belzebub ide na zelených 3000 voltov, môžeš teda sa s ním na mňa pokojne vyrútiť.
Ak Ti nebude vadiť, ja sa potom skyjem na priecestí v tomto:
Maly Jozko alias Little Joe:
NS: 3000V=
vykon trvaly: 3200kW
ucinost na stupani 14‰: 85% v ludskej reci 4500 usTon/ 4410 metric Ton / 25mph/ 40.24 km/h
kalimera alias dvojicku dopln ty. :-P
Ha!!! Dobre si to vymyslel Slinťo. Až na jednu podstatnú maličkosť... Čo ak ho tam JA nepustím?
Používam ho ako Trójskeho koňa.
A mne žiadne hormóny nebijú, ja som konštantne nabitý 3 kV potenciálom. Zvod pre môj nahromadený náboj si vytvoril svojím príspevkom zas len Ty.
A vieš dobre, že keď je na stránkach nuda, stačí jedno krivé slovo na dve rovnobežky a už nastupuje zelená spravodlivosť.
To funguje automatickejšie ako striedanie dňa a noci.
Blooddog: Očuj bratu, odkiaľ si?
Aby sam Ťa nevypol... teda, aby som Ti na Južnej triede nevyrazil měnírnu!
...tebe asi treba vyraziť zuby!
Však iste, s poruchanou mašinou, so zvodom alebo prierazom, skrátka s vašim chrobačným bratislavským džadom vyrazím každú meniareň.
Naše stroje meniarne len tak pre nič-za nič nevyhadzujú.
splinter, hej, hej,
...nezmýlil si si náhodou školu?
...ked máte na štrbskom kopci meniareň každých 10km.
...no a? ...nejaký problém? Je akože na tom dačo zlé?
Však iste, tá vaša transformovňa, pri ktorej sa chcete zrúbať z jedného piva drží, aj keď má na svorkách iba 230 V.
K vám také vymoženosti ako rýchlovypínač alebo tobôž väzba napájačov ešte asi nedošli, čo?
--------
No.
A nemachruj, lebo Ťa rozpučím s rakaňou a bude.
GG-1: A Teba asi s tou dvojičkou.