Koridory a vysokorychlostní tratě
Železničné koridory TEN (TransEuropean Network) na území SR:
IV. Szob - Štúrovo - Bratislava - Kúty - Břeclav
V. Kittsee - Bratislava - Žilina - Košice - Čierna n/Tisou - Čop
VI. Žilina - Čadca - Skalité - Zwardoń
IX. Hidasnémeti - Košice - Prešov - Plaveč - Muszyna
Práce na nich síce slimačím tempom, ale predsa-len postupujú, a tie sú námetom tejto diskusie ...
Dopravne stavby Reming Consult a.s.
III. Cheb st.hr. - Mariánské Lázně - Plzeň - Beroun - Praha - Česká Třebová - Přerov - Ostrava - Bohumín - st. hr. Slovenska
IV. st. hr. Německa - Děčín - Praha - České Budějovice - Horní Dvořiště - st. hr. Rakouska
Železniční koridory (eStav.cz)
Železniční koridory
Železniční koridory ČR
Este upozornim na fakt, ktory sa tu pred casom rozoberal, a tym je protihlukova stena v PN nezmyslene stavana po uroven zacinajucich panelakov. Tato stena je omnoho vyssia ako klasicke a aj napriek tomu, ze by v tom pripade dokonale chranila pred hlukom obyvatelov v panelakoch, je postavena tak ako je postavena
Kolajisko v stanici Velke Kostolany je "takmer" hotove, chyba napojenie 2. priebeznej kolaje na vyhybku na piestanskom zhlavi, samozrejmostou je aj TV na rybarskych saturnach a vsade cihajuci cert, ktory to skor ci neskor s vidlami zase zhodi, aby sa nestalo, ze vlaky budu meskat maximalne do 10 minut ako vcera, to by bola predsa hamba
3.9.2007 ... stav slabo odsledovany, malo pofoteny
V NMnV nic nove, rozbuchana je cela parna skupina, motory smerom na Staru Turu su odstavene na vlecke na piestanskom zhlavi
V PN sa buduje pri prvu priebeznu kolaj provizorne nastupiste, bude ho asi treba, ked sa daju do 2. kolaje v obluku na kostolianskom zhlavi. Tam uz trhaju 1.kolaj
http://www.ama-cb.cz/msts/Stavitelxx/Piestany_prechod.JPG
..a cil spat k teme... KORIDORY
Poslusne hlasim, ze to TV som si vcera na V. Kostolianskom zhlavi v LEO dobre vsimol, ale take nervy jak ja dokazem v poslednej dobe chytit, som si ani nemyslel. Sak uz hadam aj 2 a pol roka NIST, stale je to tam v rovnakom stave ... keby im to chcelo cele na gebulu padnut z tych provizornych zavesnych drotikov ... a ja si to pojdem pozbierat, bude aspon cim rajciny privazovat
PANEBOZE, UDER RAZ, ALE PRESNE!
...
(dobre uz som ticho )
Ja zo zvyku ani nedufam a ani nevidim v najblizsich 3 mesiacoch nejaku prichodiacu zmenu. A to nieje pesimizmus, ale cista reality show
Jedinym, ktorym to vadit nemusi su People nach Hlohovec fahren, bo ti pojdu 40 po Leopoldove aj keby tam bolo TV z VRT a fukal vietor od chrbta
Vcera tam na priebeznej 1. kolaji odstavili naklad, rusen odkyval paaa paaa a nakolko to bola dlhodoba zalezitost tak tu supravu rozpojili aby mohol vypravca po kolajisku od nudy behat. Na co to bolo dobre neviem, ale snad to raz pochopim, ked vyrastiem
Ta to keľo totych chrumkoch v totym baľiku ... ale inac som v poradku, len som chcel troska pohaluzit, tak dobru noc