Železničářská profesionalita
Mnozí, možná většina, návštěvníků těchto stránek jsou železničáři. Já jsem „jen“ železniční fanda, příslušník „cestující veřejnosti“ a z hlediska znalosti drážní problematiky „poučený laik“. To předesílám pro zdůraznění, že takovéto „kontroverzní“ téma nenastoluji ze zlé vůle vůči železničářům.
Stalo se dne 13.11.2004 na Os 5611 Hradec Králové – Pardubice: Vlak má odjezd v 01:00 hod., hradecké nádraží má noční pauzu, jízdenky se vydávají ve vlaku. Požádal jsem průvodčího (resp. vlakvedoucího) o jízdenku SoNe+ za 360,- Kč, které jsem měl přesně připravené. On mi pravil, že tuto jízdenku ještě nevypisoval, ptal se mne, zda nemám nějakou starou, ujistil se, že je to „ta jízdenka, co se na ni dá jezdit všude“ – a pak mne požádal, abych si ji koupil při přestupu v Pardubicích. To jsem akceptoval, protože na diskuse už nebyl stejně čas. Je to vůbec možné? Onen průvodčí totiž příslušnou jízdenku nejen neuměl vypsat, on ji dokonce - logicky - neuměl ani řádně zkontrolovat! (A nešlo o žádného mladíčka, nýbrž o muže zralého věku.)
Podotýkám, že toho dne jsem použil celkem 13 vlaků a na zbývajících 12 průvodčích nemám nejmenší důvod si stěžovat, všichni byli skutečně profesionální, slušní, většinou i milí a srdeční. A také to, že to nebylo poprvé, co jsem si kupoval zmíněnou jízdenku ve vlaku – a nikdy jsem se ještě s takovým „odborníkem“ nesetkal.
Člen vlakového doprovodu je jednou z mnoha železničářských profesí, všechny jsou důležité a všchny mají své problémy.
![RE: Železničářská profesionalita](/upload/online/diskusia/292000-1s.jpg?rnd=0,7885357)
Celý článek: http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_33ocen.htm
Celý článek: http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_33snem.htm
Vážený, od rána sa o tom vie, že v Prahe boli ráno problémy. Vlaky stade meškajú, že EC 279 z ktorého sa otáča rušňovodič v Štúrove na EC 278 (mimochodom je z ČD a z Blavy pokračuje potom s Ex 130), sa blíži s vyše 120 minútovou sekerou a že to v tom Štúrove neotočí na čas.
Tak napriek tomu to nikto z týchto profesionálov ani prstom nepohol, aby sa 278 nezmeškala! Naopak, Hašek pekne čaká v Štúrove na 279, ktorá tam dorazí cca 15:25 a 278 automaticky vyhrá bonus minimálne +40 minút
No úžasné...
![](/_img/smile/18.gif)
![](/_img/smile/18.gif)
![](/_img/smile/18.gif)
![](/_img/smile/71.gif)
![](/_img/smile/71.gif)
![](/_img/smile/71.gif)
![](/_img/smile/70.gif)
keby aj IC meškalo z Kysaku +30 minút, nejaku polovicu z tohto času by skrátilo na trati Zilina - BA.
Jej plán však hneď na začiatku cesty stroskotal, pretože prípojný Os z Prešova meškal 30 minút a všetkým ľuďom, ktorí išli na IC-čko, už v PO povedali, že musia ísť Čingovom, lebo IC nebude čakať. Takto nestihne EC v Blave.
Fajn, dispečer rozhodol, ako rozhodol. Bez ohľadu na ľudí, ktorí chceli dnes cestovať IC-čkom z okolia Prešova, a v tom Os 8761 ich nebolo málo.
To je "Železničiarska profesionalita"
![](/_img/smile/40.gif)
![](/_img/smile/56.gif)
Chtěla bych poděkovat několika pracovníkům Českých drah za pomoc v nesnázích. Všichni odmítli jakoukoliv odměnu za své příkladné chování.
Poděkování: http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_32pode.htm
Rozhovor: http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_32stud.htm
Navštívili jsme strojvedoucího DKV Praha Jiřího Šindeláře, který vedl 8. srpna EC 108 Comenius, před kterým za Studénkou spadl na koleje silniční most. Vlak, který tam má povolenou rychlost 140 km/h, jel rychlostí o 5 km/h nižší, tedy 135 km/h; díky pohotovosti, chladnokrevnosti a především pozornosti pana Šindeláře se podařilo snížit rychlost při nárazu na 90 km/h, takže následky, i když tragické, byly přece jen mnohem menší.
Celý článek: http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_32stu2.htm
Celý článek: http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_32ruku.htm
Na železnici pracuji od roku 1990, kdy jsem nastoupila do vozové přepravní kanceláře a v nákladní přepravě jsem pracovala v řadě funkcí až do roku 2002. V té době se ve Veselí nad Moravou otevřelo nové ČD centrum a na základě výběrového řízení jsem obsadila funkci vedoucí tohoto ČD centra, říká na úvod veselská přednostka osobní stanice.
Má na starosti hlavně osobní pokladníky, skladníky přepravy, informátory a staniční dělníky. Tito zaměstnanci mají dále na starosti například půjčovny kol, úschovny zavazadel, hromadné přepravy cestujících nebo poskytování informací. Mohla bych ve výčtu činností pokračovat, neboť povinností vyplývajících ze zkvalitňování služeb cestujícím neustále přibývá.
Marcela Pavková říká, že co se týká psychické zátěže - řídí totiž okolo sedmdesáti zaměstnanců v širokém okolí, si nemyslí, že se jedná o něco extrémního. Jde hlavně o zkušenosti a schopnosti všech zaměstnanců v mém obvodě, a ty jsou na vysoké úrovni.
Obvod veselské osobní stanice čítá přes třicet obsazených stanic. Ve stručnosti jde o traťové úseky Šlapanice-Veselí nad Moravou, Hrušky zastávka-Moravský Písek, Veselí nad Moravou-Javorník a Veselí nad Moravou-HodonínVelké Pavlovice. Na otázku, zda se obvod osobní stanice Veselí nad Moravou, liší od ostatních v kraji či republice, paní přednostka odpovídá, že jedním zásadním specifikem je hranice se Slovenskem.
Zde je patrné rozdělení tratí, vedoucích na Slovensko, kde se omezila cestující frekvence, což má za následek rušení dříve obsazených stanic. V obvodu mám stanice s vysokou frekvencí cestujících, ale i regionální stanice, kde pokladní znají „své“ cestující téměř osobně. Nedá se říci, v které stanici je práce těžší. Ve všech se prodávají jízdenky a všechny jsou důležité. Hodnocení stanic podle výšky tržeb je zavádějící, říká přesvědčivě paní Pavková. Pokud chceme, aby cestující Českých drah byli s naší prací spokojeni, musíme jim poskytnout služby, které za své peníze očekávají. Osobní pokladní jsou prvními zaměstnanci Českých drah, s kterými se cestující setká ať při koupi jízdního dokladu, nebo při dotazu na spoj či cenu. Na prvním dojmu hodně záleží. I ti cestující, kteří jezdí vlakem pravidelně, chtějí mít služby na určité úrovni. Zákazníci hodnotí dráhu jako jeden podnik, zdůrazňuje přednostka osobní stanice Veselí nad Moravou.
Podle paní Pavkové jsou pokladní spolu s vlakovými četami také první, kteří si okamžitě vyslechnou stížnost cestujícího, bez ohledu, jestli za to mohou nebo ne. Práce zaměstnanců v osobní dopravě není jednoduchá a přímý styk s cestujícím nese svá úskalí. Sama jsem často také jedním z cestujících a problematiku znám, dodává na závěr paní přednostka.
(Železničář)
Při cestě do Brna navíc pan průvodčí neustále procházel soupravu, informoval cestující o výši zpoždění a zajišťoval přípojné vlaky. Nakonec ještě hledal cestujícího, který při přesunu do jiného vozu ztratil bundu a úspěšně mu ji vrátil. Díky profesionálnímu a příkladnému přístupu pana průvodčího panovala mezi cestujícími pořád dobrá nálada, a to i přes vysoké zpoždění. Cestuji vlakem velmi často, vlakový personál je ochotný, ovšem tento sympatický průvodčí je příkladem pro všechny ostatní.
Eva Vybíralová, Brno
Poznámka redakce: Díky ochotě vedení Regionální centra vlakového doprovodu Brno jsme se dozvěděli, že jde o vlakvedoucího Adama Vrablice, kterému děkujeme jménem redakce za vzornou prezentaci společnosti České dráhy.
(Železničář)
„Žena nastupovala na karlovarském horním nádraží do vlaku Excelsior ve směru Karlovy Vary – Cheb. Šestatřicetiletý muž ze Sokolova využil její nepozornosti a z batohu, který měla na zádech, nepozorovaně vytáhl peněženku s finanční hotovostí a lístky na vlak,“ uvedl Pavel Valenta, mluvčí karlovarského okresního ředitelství policie.
Počínání zloděje si ovšem přece jen někdo všiml – osmadvacetiletá průvodčí vlaku. „Ta pohotově zasáhla. Nenechavec díky její bdělosti musel peněženku poškozené vrátit,“ vysvětlil Valenta.
Výpravčí pak na nenechavce zavolala policisty. „Ti muži sdělili podezření z trestného činu krádeže. Škoda, kterou by mohl krádeží způsobit, by přesáhla tisíc korun,“ doplnil karlovarský policejní mluvčí.
(Plzeňský deník)
Čím to, že titulky mnohdy odporují obsahu? Bdělá byla přece ona průvodčí...
![](/_img/smile/6.gif)
Osmačtyřicetiletý strojvedoucí Miroslav Novák z provozního pracoviště Karlovy Vary Depa kolejových vozidel Českých drah Plzeň pomohl díky své všímavosti zachránit mladý lidský život. Letos v polovině března byl poblíž železničního tunelu v Karlových Varech přepaden a surově zbit neznámými pachateli třiadvacetiletý mladík. Případ se stal v nočních hodinách na odlehlém místě a vzhledem ke způsobeným zraněním zůstal mladý muž ležet několik hodin v bezvědomí bez jakékoli pomoci.
Celý článek:
http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_30nova.htm
Na 2. nástupišti už pan vlakvedoucí ukončoval nástup, když se mému manželovi zřejmě ze stresu a dusného počasí udělalo nevolno a zůstal ležet na schůdkách vagonu. Okamžitě a duchapřítomně zasáhl vlakvedoucí pan Jaroslav Juraš a neznámý cestující, zřejmě zdravotník, a velmi rychle přivedli manžela k vědomí, takže jsme mohli odjet. Během cesty pan vlakvedoucí i paní průvodčí Vladimíra Hubáčková o nás neustále projevovali zájem. A když jsme později zjistili, že nám v Břeclavi na nástupišti vypadl fotoaparát, spojili se s pracovníky nádraží, kteří fotoaparát našli a odevzdali do kanceláře vlakových čet. V pondělí po návratu z cesty nám fotoaparát v pořádku odevzdal pan Rudolf Procházka i s naší vizitkou, kterou si vzal pan vlakvedoucí.
Jsem těmto zaměstnancům ČD – panu vlakvedoucímu Jaroslavu Jurašovi, paní průvodčí Vladimíře Hubáčkové, panu Rudolfovi Procházkovi z VDOD Praha i neznámému pánovi, který při manželově zdravotním problému velmi aktivně pomáhal, velice vděčná a vyslovuji jim velké uznání a poděkování. Všichni zaměstnanci Českých drah z tohoto příběhu se zachovali velmi lidsky a profesionálně, jejich souhra a poctivý přístup k práci ukazuje, že jsou to správní lidé, kteří dělají čest mezinárodní železniční křižovatce v Břeclavi a celým Českým drahám. Patří jim za to naše úcta a dodatečné poděkování.
Tento děkovný dopis s žádostí o zveřejnění nám zaslala do redakce paní Milena Ziková z Břeclavi s dovětkem, že všichni zúčastnění odmítli jakoukoliv odměnu za své příkladné chování. Rádi tak činíme a ke slovům uznání a díků všem zúčastněným pracovníkům Českých drah se za jejich pohotovou, účinnou a nezištnou pomoc cestujícímu i vzornou reprezentaci firmy připojujeme.
(Železničář)
Jak nedávno ve svém rozhovoru pro Železničář poznamenal Ing. Vojtěch Kocourek, předseda Dozorčí rady ČD, a. s., jednou z hlavních os budoucnosti Českých drah je celoživotní vzdělávání. Ve skutečnosti lze říci, že celoživotní vzdělávání už v současnosti je velkou prioritou ČD, a. s., především pak odboru personálního. Celoživotní vzdělávání je velkou prioritou nejenom Českých drah, ale také celé Evropské unie. Proto je možné v rámci různých programových os získat dotace na vzdělávací projekty nejenom v oblasti celoživotního vzdělávání, ale i v oblasti odborného vzdělávání. Letos projektový tým odboru personálního realizoval projekt s názvem „ČD, a. s., zvyšují zaměstnanost„. Byl zaměřen na vzdělávání zaměstnanců Českých drah. Tito zaměstnanci prostřednictvím projektu mohli získat kvalifikaci v různých oblastech souvisejících s jejich profesí.
Projekt byl v tomto smyslu rozdělen do čtyř cílových skupin, podle pracovní pozice jednotlivých zaměstnanců (osobní pokladní, asistentky, personalistky a střední management). Všechny zmíněné skupiny v rámci kurzů absolvovaly kurzy zaměřené na základy BOZP, pracovního práva, životního prostředí (nemyslí se pouze z ekologického pohledu) a také na zvýšení dovedností v otázkách počítačových technologií. Všichni účastníci tohoto projektu měli možnost získat certifikát ECDL, který je uznáván v rámci celé Evropské unie.
Pro jednotlivé skupiny byly zároveň organizovány doplňující kurzy, zaměřené na konkrétní výkon dané profese. Asistentky tak rozvíjely svou angličtinu při telefonické komunikaci a správné úřední dokumentaci, personalistky se naučily asertivnímu jednání, střední manažeři zase vedení lidí a osobní pokladní získali znalosti v oblasti pokladních operací.
Všechny tyto dovednosti budou moci zaměstnanci uplatnit v budoucnosti jak u svého stávajícího zaměstnavatele, tak i při dalším působení na trhu práce. Bylo příjemné sledovat zájem pracovníků ČD, a. s., kteří si chtějí zvyšovat kvalifikaci, díky níž se pro svého zaměstnavatele stávají nepostradatelnými. To vše je příjemnější i proto, že se pro tyto účely podařilo získat z prostředků Evropského sociálního fondu 100% dotaci na realizaci tohoto projektu. Jednotlivé kurzy odstartovaly na přelomu dubna a května a probíhaly až do poloviny června, kdy bylo nakonec proškoleno 72 zaměstnanců.
(Železničář)
Poděkování s obrázkem:
http://www.cd.cz/static/old/NEW/TCD2008/8_28dik.htm
Současně se konal festival Rock for People, Dny vzpomínkových akcí ke 142. výročí bitvy na Chlumu u Hradce Králové a Slavnost koní v nedalekém Kuksu. Jen festivalu se, dle odhadu pořadatelů, zúčastnilo 25 tisíc osob, z nichž nejméně polovina použila vlaky Českých drah. Další tisíce zájemců navštívily obě uvedené akce v Kuksu a na Chlumu.
Zaměstnanci Krajského centra osobní dopravy v Hradci Králové se na zvýšený zájem cestujících důkladně připravili. Pro předpokládaný zvýšený rozsah přepravy posílil soupravář královéhradeckého KCOD Pavel Pečenka ve spolupráci s odborem 16 GŘ ČD neuvěřitelných 131 vlaků o celkem 394 osobních vozů. Jak náročná byla koordinace takových změn v řazení vlaků osobní přepravy, je zřejmé.
Poděkování patří i vedení osobní stanice, zaměstnancům osobních pokladen v Hradci Králové a vlakovým revizorům KCOD, kteří s prodejem jízdních dokladů vypomáhali. Dosažené tržby v osobních pokladnách byly jen ve stanici Hradec Králové vyšší o 80 % oproti srovnatelnému období a dosáhly téměř milionu korun.
Všechny akce proběhly bez jakýchkoliv závad a incidentů. Ředitel KCOD Ing. Roman Moravčík zhodnotil činnost svých zaměstnanců těmito slovy: Dokázali jsme, že jsme ve svém oboru profesionálové. Jsem přesvědčen, že obdobně zvládneme i jeden z největších evropských festivalů Hip Hop Kemp, který proběhne v Hradci Králové ve dnech 24.-26. 8. 2008.
(Železničář)